Gastromondo Festival 2016

Præsenteres af Foodmovers

Vælg restaurant herover for at se menu

Menu

SOMMERMENU

Vælg selv

Forret - pizza/pasta - dessert

Menu

SOMMERMENU

Vælg selv

Forret - pizza/pasta - dessert

Menu

3 retters menu & en lille overraskelse.

Vores 3 retters sæson menu skifter hele tiden og kan skifte dagligt.

Både grønsager og kød er meget forskellige i smag og struktur fra dag til dag, og køkkenet tager højde for dette i den endelige menu sammensætning.

Menu

ZUPPA DI PESCE

Tomatiseret fiskesuppe

*

CARPACCIO DI MANZO CON FINOCCHIO E PARMIGIANO-REGGIANO

Oksecarpaccio med fennikel og parmesan ost

*

POLLASTROBOCCA ALLA ROMANA

Unghanebryst saltimbocca med parma skinke og salvie

*

GELATO E FRUTTA

Is og frugt

Menu

HANOI - DET GAMLE KVARTE OG MAD-TOUR

FORRET

Pho bò - oksekødsuppe med risnudler

Den kendte vietnamesiske nationalret. Mildt krydret oksekødsuppe med flade risnudler og skiver af mør oksefilet. Serveres med friske krydderurter, lime, sauce og bønnespirer.

MELLEMRET - 3 SLAGS FINGERMAD

1. Cha giò - stegte forsårruller

Vietnamesisk stegte forårsruller; hakket kylling, skovøresvampe, løg og friske

Bønnespirer svøbt i en rispandekage og stegt gyldne.

2. Hoành thánh chiên giòn - stegte vietnamesiske ravioli

Sprødstegte vietnamesiske ravioli fyldt med en letkrydret fars af kylling skovøresvampe, krydderurter og løg.

3. Ca hoi cuon nam - friske ruller med laks

Friske ruller med laks, mango, lolo bionda og friske urter.

HOVEDRET

Cha cá Ha Noi - grillet havaborre på støbejerns tallerken fra Hanoi-byen

Lokal fiskeret fra Hanoi, hvor filet af havaborre grilles på en støbejernstallerken og serveres, så du selv kan lave friske ruller med risnudler, friske urter, salat og rispandekage.

DESSERT

Kem trái cây

Is med torvets friske tropiske frugter.

Menu

Yucatán-rejer : Rejer – tomat – hvidløg – koriander

BBQ Ribs : Caspers BBQ – Ribs fra de sødeste grisebasser

Chicken Adobo : Kylling – appelsin – lime – hvidløg - chili

Sweet potato fries

Coleslaw

Key lime pie : Lime – kiks – fløde

Menu

MENU PARMIGIANO

Gnocco fritto con salumi della bassa, coppa di Parma, prosciutto di Parma

-Fritteret brød med salame, coppa, samt en parmaskinke ekstra lang modning (2 år)

Tortello alla Parmigiana

-Hjemmelavet fyldt pasta med ricotta, friske krydderurter og parmesan.

Maiale nero in chiave emiliana, pomodori confit e radicchio saltato

-Sortfodsgris (Iberico) på emiliansk vis med konfiterede tomater og radicchio

Semifreddo zabaione con nocino e flanella di nocciole

-Sabayonne-parfait med nocinolikør (valnødder) og hasselnødde-“flanella”

Menu

GURU

GASTROMONDO 2016

FESTIVALMENU

ALOO CHAAT

Kikærter, peberfrugt, løg, kartoffel, tomat og urter i frisk citrusmarinade

Potato, capsicum, onion, chickpeas and tomato marinated in fresh herbs an lemon

...........

SPICY MANGO CHICKEN

Guru’s berømte opskrift på chicken curry med mango

Guru’s famous chicken curry recipe with mangoes

GOA KING PRAWNS

Tandoori-grillet hvidløgsmarinerede kongerejer vendt i masala krydderier

Tandoori king prawns in a creamy golden curry

NAAN, PULLAV RICE & RAITA

Nybagt tandoori-brød, basmati ris og hjemmerørt yoghurt

Tandoori naan bread, basmati rice and homemade yogurt

..........

KULFI - INDISK IS RØRT MED KÆRLIGHED

Hjemmelavet traditionel is med karamelliseret nøddeknas

Pistacie - Mandler - Mango

Homemade traditionel ice cream, with caramelised nuts

Pistacie - Almond - Mango

Menu

1. Starter:

Kakiage & Japansk Tuntataki salat

2. Sushi:

Nigiri - Laks, Tun, Flammegrillet laks

8 stk Kaburimaki

3. Sticks

2stk Kyllingkødboller med Teriyaki sauce

Menu

Antipasto Verona

Regional antipasto, med lækkerier fra Verona-egnen

Bl.a. den lokale klassiker: kartoffel flan med lokal ost & svampe

Primo:

Grillet kalv med Peará sauce.

Dolce:

Mille Foglie d’ Chiacchiere

”1000 lag kagen” med Citroncreme

Menu

*

Stegte Kammuslinger, med gulerod og sauce med passionsfrugt

*

Rosastegt dansk lam, ratatouille og sauce

*

Hindbær macaron

Menu

Salmon salad

w.steamed salmon,apple & lime sauce.

Mixed dumplings and crisps

w.Shaomai,chicken,beef and vegetarian dumplings & soya vinegar sauce

w.Fish&shellfish spring rolls,crab wanton and koroko.

Bao

w.braised pork,Chinese pickles,coriander and peanut crumble.

Banana ice-cream

Homemade vanilla banana ice w. Almond cake, passion fruit bubble & peanut butter crumble

Menu

Confiteret anderilette med sprødt og sommersylt

Frikasse med kalvespidsbryst ærter og persille

Klassisk Crème brûlée med vanilje

Menu

Sadecmenu

1. servering

Betelblad med rejer vendt med kokos og galanga

Spicy salat af vandmelon med frisk mynte, rødløg & lime

Tatar af laks vendt med frisk lime, koriander, sesamfrø & grønne sticky rice

2. servering

Sprød rulle med atlanterhavskrabbe & frilandsgris & wonton med kalkun, krabbe & grøntsager

Fish cake med chutney på tamarinde, chili & tørrede rejer

Lille salat af grøn vandspinat & grøn aubergine med grillet oksekødsfilet vendt med sauce af syltet kumquat

Dessert

Chokoladeganache på sprød bund af praliné

Menu

Antipasti:

Lækre salumi og oste fra egen import, hjemmelavede tapanader, balsamicosyltede perleløg, grillet artiskok samt brød

Pizze:

Vores fantastiske pizze i bedste romerske stil!

Vælg mellem gorm's 4 klassikere:

Margherita, Casper Braid Speciel, Miss Wishbone eller Denny special.

Dessert:

Trifli på bagte sommer æbler, luftig mascarpone & nøddecrumble

Menu

Lille bræt

med økologiske hjemmelavede specialiteter

-

Dagens dyr eller fisk

-

Trifli med vanilje og crumble

Menu

Antipasti:

Lækre salumi og oste fra egen import, hjemmelavede tapanader, balsamicosyltede perleløg, grillet artiskok samt brød

Pizze:

Vores fantastiske pizze i bedste romerske stil!

Vælg mellem gorm's 4 klassikere:

Margherita, Casper Braid Speciel, Miss Wishbone eller Denny special.

Dessert:

Trifli på bagte sommer æbler, luftig mascarpone & nøddecrumble

Menu

3 retters menu

Forret - Starter

Ensalada de Monte de Asturias

Sprød salat fra Asturien med,tun, skinke, løg, asparges, æg og ost

Hovedret – Maincourse

Vælg mellem fisk eller kød

Kød

Cachopo con patato y pimientos

Paneret oksemørbradsfillet med kalkun og manchego ost, ( gordon bleu style )

serveret med ovnbagte kartofler og garniture

Fisk

Bacalao a la Sidra

Torsk tilberedt i Asturien Cider, serveret med moste kartofler og garniture

Dessert – Dessert

Arroz con Leche

Menu

Kammusling I Egen Skal Med Sommertrøfler, Niçoise Oliven & Sprøde Urter.

Stegt Vagtel Med Kantareller, Kirsebær & Rødvins Jus.

Abrikos-tærte Med Karamel & Pistacie.

Menu

Snacking

Pasta med bakskuld & tomat samt cheviche af helleflynder

Kalvehjerter a la Puttanesca med polenta

Jordbær med mascarpone & Marsala

Inklusiv vand & en kaffe efter maden

Menu

Rejer, toast, løvstikke

Pinnekjøtt, majroer, salat

Nyretapp, ærter, tomat

Svele, myseost, rabarbra

Menu

NEW YORK STYLE

Forret

Kæmpe rejer tempura, Hot wings, friteret løgringe, chili mayonaise ,

bruschetta med tomat og hvidløg.

Hovedret

Rack of ribs

Marineret og grillet serveret med ovnbagte kartoffelbåde

BBQ sauce & Honning/sennep dip

Dessert

Pecan nøddetærte med rørt vanilieis

Menu

4 retters menu

1 ret. Dampede blåmuslinger

2 ret. Grillet makrel m/ bagte tomater og spinat.

3 ret. langtidsstegt okse med rødvinsglace og knust kartoffel.

4 ret. Creme Brulee ell/ Hvid Chokomousse med hindbær sorbet.

Menu

Tomat, burrata og basilikum

Helsteg okse entrecote, rosmarin kartofler, grillet grønt og trøffel sauce

Citron panna cotta, biscotti


Adresse: -

Læs mere på: gastromondofestival.dk

Der er ingen ledige datoer og restauranter


Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort »