400 års jubilæum: Bangkok og København

Præsenteres af Holy Krapow

Denne sommer er det præcis 400 år siden, det første danske skib lagde til ved Siam, nu Thailand, og etablerede et særligt bånd mellem landene.

Grundelementer fra Bangkoks gadekøkken har længe præget den københavnske madsscene.
Under Copenhagen Cooking fejrer vi jubilæet og den fine relation ved at servere en aldeles autentisk 3-retters streetfoodmenu med nationalretten pad krapow som højdepunkt, dertil tre forskellige sublime danske øl - og thailandsk popmusik.

Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv gebyr.


Menu

3-retters streetfoodmenu med nationalretten, pad krapow, som højdepunkt.

Dertil tre forskellige sublime danske øl



Adresse: Holy Krapow, Sankt Jørgens Allé 6, 1615 København V

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 20. – 29. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.