Årets Nytårsmenu - KOST & METIER

Præsenteres af Kost & Restaurant Metier

Nytårfesten står for døren! I den anledning er KOST og Metier gået sammen om at lave årets nytårsmenu til dig. Vi har fundet de bedste af vores fælles leverandører og har lavet en 3-retters menu + snacks - baseret på strålende økologiske og biodynamiske råvarer i sæson. Maden er færdig tilberedt, så du blot skal afhente, opvarme og anrette på aftenen.

Du kan nøjes med at købe maden eller tilkøbe vin til gode priser.

Snacks:
Fuldkornsknækbrød og rodfrugtechips med urtedip

Forret:
Rimmet nytårstorsk med sprød boghvede, æbler, syltet selleri, urter og rygeostcreme.

Hovedret:
Filet af okse og braiseret tykkam med grillede grøntsager, saltbagt monsterrødbede og rødvinssauce.

Dessert:
Solbærpocheret pære med hvid chokolademousse og knas.

- Surdejsbaguette og kærnemælkssmør følger med til menuen.

PRAKTISK:
Maden skal afhentes mellem klokken 11-13 den 31/12 2017 - på Restaurant Metier, Blegdamsvej 70, 2100 KBH Ø.

Adresse: AFHENTNING: Restaurant Metier, Blegdamsvej 70, 2100 KBH Ø

søndag 31. dec. 2017 kl. 11:00 - 13:00
1 KUVERT AF ÅRETS NYTÅRSMENU
á 395,00 kr.
søndag 31. dec. 2017 kl. 11:00 - 13:00
1 KUVERT AF ÅRETS NYTÅRSMENU - VEGETARISK
Snacks: Fuldkornsknækbrød og rodfrugtechips med urtedip
Forret: Spidskål, Vesterhavsost, urteolie og boghvede. Hovedret: Saltbagt selleri, henkogte tomater og urter.
Dessert: Solbærpocheret pære med hvid chokolademousse og knas. - Surdejsbaguette og kærnemælkssmør følger med.
á 395,00 kr.
søndag 31. dec. 2017 kl. 11:00 - 13:00
1 FLASKE BOBLER.
Elegance 2015, Jérôme Arnoux, Jura.
Sprød og mineralsk cremant du Jura fra Arbois lavet på pinot noir og chardonnay. Ingen dosage og ingen fad.
á 210,00 kr.
søndag 31. dec. 2017 kl. 11:00 - 13:00
1 FLASKE DESSERTVIN.
Chateau Barouillet 2015, Chateau Barouillet, Monbazillac.
En frisk, citrusdrevet og lavt svovlet udgave af den klassiske dessertvin. Semillon og muscadelle er druerne.
á 210,00 kr.
søndag 31. dec. 2017 kl. 11:00 - 13:00
1 FLASKE RØDVIN.
Trait Gamay 2015, Remi Sedés, Loire
Mørk og frugtig gamay fra Muscadet i det vestlige Loire omkring Nantes.
á 200,00 kr.
søndag 31. dec. 2017 kl. 11:00 - 13:00
1 FLASKE HVIDVIN
Riesling Trocken, Peter Jacob Kühn - Læskende tysk Riesling på biodynamiske druer.
á 200,00 kr.
søndag 31. dec. 2017 kl. 11:00 - 13:00
1 KUVERT BØRNEMENU:
Lasagne
Is
á 125,00 kr.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A,
1302 København S
CVR: 33759223