Bliv en god grøntsagskok

Præsenteres af Meyers Madhus

Dette kursus er for dig, der elsker grøntsager og den enorme rigdom og variation, de giver i køkkenet. Det handler om retter, hvor grøntsagerne bliver langt mere end blot tilbehør, og om at få styr på sæsonkalenderen og et sæt tilberedningsmetoder, der får det bedste frem i de forskellige grøntsagstyper, året rundt. Bemærk, dette er ikke et vegetarisk kursus; kød og fisk indgår i nogle af retterne, men grøntsagerne er kongen.

Efter en introduktion til råvarer, årstider og metoder, tilbereder vi et udvalg af retter med grøntsager i centrum. Du kommer til at arbejde med grundtilberedninger som at dampe, bage, fritere, stege, purere, grille mv. Vi bruger sæsonens bedste råvarer til at lave lækre, sprøde snacks og farverig juice. Du lærer også grundmetoder til at lave chutney, ketchup og syltede grøntsager, der strækker vinterens og forårets høst til månederne, der kommer. Og vi ser på måder at få grøntsagerne bagerst i køleskabet peppet op til et dejligt måltid. Undervejs får du håndfaste råd til at bruge årstiderne i køkkenet, og vi afliver et par myter om råvaresæsoner.

Vi sætter os selvfølgelig til bordet og spiser resultatet med god vin og øl til.

Bemærk, indholdet på kurset varierer med sæsonen og kokkens luner.

Det får du:
•Praktisk indføring i grøntsagstilberedninger med bred anvendelse
•En række forrygende retter på repertoiret – du får opskrifterne med hjem
•Et overdådigt måltid i godt selskab
•Omsorg fra værtinde og opvasker, så du kan koncentrere dig om det vigtige

HVOR: Meyers Madhus, Nørrebrogade 52 C, 2200 København N.
HVORNÅR: Mandag den 23. marts 2015 fra kl. 17.00 - 22.00.


Adresse: Nørrebrogade 52C, 2200 København N

Læs mere på: www.meyersmadhus.dk
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.