Bobler med Jennifer Delaloca
Præsenteres af L'Enoteca di Mr. Brunello
Samtlige af Italiens 20 regioner, har hver deres svar på bobler, så altså 'mousserende vin'.
Noget er lavet på 'den traditionelle metode', det vil sige, ligesom vinbønderne i Champagne laver vin. Og andet er lavet på noget man kalder 'tank-metoden', sådan er langt størstedelen af Prosecco lavet.
Mens mange i verden hurtigt tyr til Champagne, når der skal bobler på bordet, er denne middag med Jennifer Delaloca stablet på benene, for at give et indblik i den overdådigt brede vifte af fantastiske bobler der laves i mange af nabolandet Italiens mange regioner. Noget af det der i øjeblikket er mest kendt må siges at være Prosecco, mens de mousserende fra Trentino og Franciacorta oftest ikke får ligeså meget plads. Det gør vi noget ved denne lørdag aften, hvor der serveres seks lækre sommerretter akkompagneret af liflige bobler fra det klassiske prosecco-område i Veneto, fra Trentino og fra Franciacorta
Middagens pris er inklusiv:
Garderobe
Aperitif & stuzzichino ved ankomst
6 sommerretter (primært skaldyr, fisk og grønt) akkompagneret af 7 mousserende vine:
2 mousserende vine fra Prosecco-området i Veneto (1 serveres ved ankomst)
3 mousserende vine fra Trentino
3 mousserende vine fra Franciacorta
Kaffe med sødt efter middagen
Adresse: Rysensteensgade 16, 1564 Kbh V.
Læs mere på:
lenoteca.dk/bobler%20med%20jennifer.html