Chef's Table

Præsenteres af Heartland Festival

Chefs Table på Heartland er et yderst ambitiøst forsøg på at skabe vilde madoplevelser ved langbordet under pergolaen i Grevens private have - i en af verdens smukkeste parker. Vi har inviteret to af landets fremmeste restauranter og mest interessante personligheder - Amass fra København og Restaurant Domestic fra Århus - til at komme med deres bud på en komplet, personlig og uforglemmelig spiseoplevelse. Årets sommelier Bo Bratlann sørger for vine og ekstremt godt selskab.

Restaurant Domestic
Restaurant Domestic er en kompromisløs og meget ambitiøs restaurant i Århus, der sigter mod stjernerne og fik deres første Michelin-stjerne i 2017. Domestic er noget så sjældent som et gastronomisk kollektiv og stjernehold af fire særdeles passionerede og kompetente grundlæggere. De fire ildsjæle fra Århus - Ditte, Christoffer, Morten og Christian – deler den samme drøm om at skabe en gourmet-restaurant med fokus på nærvær, bæredygtighed og de og det lokale. På Heartland vil Domestic levere måltidsoplevelser på Chefs Table lørdag den 3. juni 2017.

Amass
Amass leverer komplette spiseoplevelser - i tæt dialog med urtesamlere, lokale bønder og deres egen 600 m2 store køkkenhave - ved det gamle Burmeister & Wain skibsværft på Refshaleøen i København. Amass er 90-100 procent økologisk og sætter nye standarder som top-restaurant ved at lave et utal have- og skole programmer for børn og bryder grænserne for ved at samarbejde med hele verden om at forandre den med banebrydende spiseoplevelser. På Heartland vil Amass levere måltidsoplevelser på Chefs Table søndag den 4. juni 2017.

Amass frontes af Matthew Orlando,, som han åbnede i 2013. Matt Orlando er født i Californien og få kan måle sig med den mands track record. Startede hos Francis Perrot at Fairbanks Ranch, Charlie Palmer’s Auerole og Eric Ripert’s 3-stjernde Michelin-restautant Le Bernardin. Videre til Raymond Blanc’s to-stjernede Le Manoir aux Quat’Saisons og Heston Blumenthal’s tre-stjernede Michelin-restaurant: The Fat Duck. Herefter arbejdede Matt som sous chef på noma, herefter på Thomas Keller’s tre-stjernede Michelin- restaurant Per Se og herefter kom Matt tilbage på noma som køkkenchef på. Matt åbnede Amass i 2013.

Årets sommelier
Amass’ restaurantchef og sommelier hedder Bo Bratlann. Bo blev kåret til årets sommelier i 2016 og er kendt for usædvanligt højt og personligt serviceniveau. Han har tidligere arbejdet på Formel B, noma og uddannet sig ønologi og vinificering på den italienske vingård Cascina Degli Ullivi. På Heartland vil Bo Bratlann levere værtskab og vinoplevelser på Chefs Table den 3. og 4. juni 2017.

OBS! Der kræves festivalbillet for at få adgang til at spise i restauranten.

Adresse: Egeskov Slot, Egeskovgade 22, 5772 Kværndrup

Læs mere på: www.heartlandfestival.dk/food/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.