Ciderakademiet - høsten 2017

Præsenteres af Ciderakademiet

Ciderakademiet er et forløb bestående af cideribesøg med plukning og presning,
smagsaften, udstyr, most og tips til egen hjemmeproduktion, online videoer om æbler, cider og beruselse, samt afslutningsfest. Ved at deltage bliver du pionér indenfor fremtidens alkoholiske drik, cider.

Ciderakademiet er et forløb bestående af:

Smagning, fre. 10. november
Bjørn og Jacob importerer cider til Christianshavn under navnet Stilk. De kender til verdens regioner og traditioner bedre end nogen andre. Til denne smagning doserer de lige dele oplysning til intellektet og drik i glasset. Foregår i København, kl. 19-21.

Mesterlære, lør. 11. november
Vi kører i bus til Olsens Frugt og Cider i Lejre, hvor Lars Normann Olsen fremstiller prisbelønnet økologisk cider på danske æbler. Han vil tage os med i plantagen, fortælle om sorterne og vi presser selv most til cider (inkl. transport og frokost). Kl. 9-17.

Hjemmecideri, november/december
Med hjem fra Olsens Frugt og Cider får alle deltagere fem liter most, udstyr og hjælp til hjemmegæring af egen cider på danske økologiske æbler.

Afslutningsmiddag, lør. 13. januar
Vi slutter af i Cideriet på Rovsingsgade i Nordvest, Kbh. Her serveres en let middag og drikken er selvfølgelig vores hjemmegærede cider.

Oplæg og baggrundsviden
Som baggrundsviden udgiver vi små videoer der går bag om æblet og cideren. Det handler om sorter, historie, produktion og beruselse.


Læs mere på: ciderakademiet.dk
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.