Den Store Søndagsfrokost: Torvet Rundt

Præsenteres af Copenhagen Cooking

Søndag den 28. august får du en unik mulighed for at komme med til endnu en ikonisk langbordsmiddag midt i København, når Copenhagen Cooking og TorvehallerneKBH inviterer til Den Store Søndagsfrokost "Torvet Rundt".

Den nyistandsatte Vendersgade, der forbinder Festivalpladsen ved Israels Plads og TorvehallerneKBH, danner ramme om vores hyggelige, uhøjtidelige og lækre langbordsfrokost på denne højhellige søndag.

Arrangementet markerer festivalens officielle afslutning og vi er særlig glade for, at det lykkedes at gå sammen med vores gode venner fra TorvehallerneKBH. 

Så sæt dig til rette og bliv inspireret på denne gastronomiske rundrejse i det mangfoldige, kulinariske univers, som TorvehallerneKBH har at byde på. 

Inkluderet i prisen er, ud over menuen, en dåse af vores festivaløl Københavner Ale samt et flot Jacobsen glas. Øllen kan byttes til en vand på dagen.

Læs mere om menuen fra torvets stadeholdere

  • La Boca: Empanada med okse serveret med chimmichurri
  • Rørt: Danske røgede muslinger med urter og kartoffelemulsion på ristet rugbrød
  • Ma Poule: Osteservering bestående af
    • Pélardon des Cévennes, AOC from 2000
    • Comté 18 måneder fra Marcel Petite Fort Saint Antoine AOC
  • Hija de Sanchez: Blomkålscheviche trostada bestående af en sprød tortilla, gusanillo chili mayonaise, blomkål, pico de gallo, avocado og salsa macha
  • Den Grønne Kutter: Grillet kulmule med salat
  • GRØD: Økologisk rødgrød 
  • Summerbird & Coffee Collective: Chokoladehapser og kaffe

Menu

Empanada med chimmichurri

Røgede danske muslinger med urter og kartoffelemulsion

Grillet kulmule med salat

Osteservering

Blomkålscheviche tostada

Økologisk rødgrød

Chokoladehapser og kaffe

Læs mere om menuen i teksten til højre



Adresse: Vendersgade - mellem Israels Plads og TorvehallerneKBH, Vendersgade, 1361 København K

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.