Dining Week 2016

Presented by Copenhagen Food og San Pellegrino

Følg med på facebook.com/diningweek
Vælg restaurant herover for at se menu

Menu

Torske salat

med rødbede og æg, serveres med bacon - sennep vinaigrette

Unghanebryst saltimbocca

med kornotto og persillesky

Ananas carpaccio

m/ chokolademousse og chartreuse creme.

Menu

Torske salat

med rødbede og æg, serveres med bacon - sennep vinaigrette

Unghanebryst saltimbocca

med kornotto og persillesky

Ananas carpaccio

m/ chokolademousse og chartreuse creme.

Menu

Forret

Jomfruhummer bisque med brødcrouton

Hovedret

Bøf af oksebavette med selleri & pebersauce

Dessert

Chokolademousse, chokoladekaramel & bagt hvid chokolade

Menu

Forret

”Suppen”

Kartoffel/Porre suppe med grøn olie, sprød bacon, chips af 3 slags kartoffel og urter

Hovedret

”Bradepanden”

Braiseret, glaseret oksehaler med selleripure, stegte petit kartofler, stegte rodfrugter, sauce af braiseringslagen monteret med fløde garneret med urter

Dessert

”Mormor kagen”

Mormors bløde, fyldige chokoladekage med sprød og luftig karamel samt vanilje creme

Menu

Forret

”Suppen”

Kartoffel/Porre suppe med grøn olie, sprød bacon, chips af 3 slags kartoffel og urter

Hovedret

”Bradepanden”

Braiseret, glaseret oksehaler med selleripure, stegte petit kartofler, stegte rodfrugter, sauce af braiseringslagen monteret med fløde garneret med urter

Dessert

”Mormor kagen”

Mormors bløde, fyldige chokoladekage med sprød og luftig karamel samt vanilje creme

Menu

Forret:

Blomkålssuppe med rimet kammusling, syltede blomkål og karse

Hovedret:

Stegt og braiseret okse med rødbeder, brunet smør og estragon

Dessert:

Blåbær cheesecake med peanut crumble

Menu

Forret

Cha Gio

Hjemmelavet vietnamesisk stegte forårsruller: hakket kylling, skovøresvampe, løg, gulerod, glaskål, svøbt i en rispandekage og stegt gyldne.

Du får serveret ’’Cha Gio ’’ samtidig med Salat ’’Goi ca hoi’’

Goi ca hoi

Salat med råmarineret laks, lotus, grøn mango, hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike, sesamfrø og peanuts.

Hovedret

Vit quay ngu sac

Stegt and, der serveres med årstidens sprødstegte friske grøntsager og vores egen hjemmelavede andesauce.

(Serveres med ris som tilbehør)

Dessert

Chocolate nhiet doi

Vores hjemmelavede vietnamesiske dessertchokolade med friske frugter

..............................................................................................................

STARTER

Cha Gio (Nem)

The traditional and famous Vietnamese spring rolls, very crispy with a fill of minced chicken, forest mushroom, onion, carrot and glass noodles. The rolls are wrapped by hands in a thin rice paper (rice pancake) and fried golden.

will be served same time with a Salad

Goi ca hoi

Vietnamese sweet and sour salad with marinated fresh salmon and a mix of lotus, green mango, cabbage, carrot and kohlrabi. The salad has a great flavor of fresh mint, coriander, vinegar, sesame and peanuts.

MAIN COURSE

Vit quay ngu sac

Crispy fried duck with vegetables and homemade duck sauce, served with rice

DESSERT

Chocolate nhiet doi

Homemade Vietnamese chocolate fondant and pieces of special chocolate dessert, made of dark chocolate, white chocolate, butter, whipping cream, honey and cacao. Served with fresh fruits.



Vegetarmenu

Forret

Dau sot ca chua

Sprødstegt tofu lagt på en bund af vietnamesisk tomatsauce, dild og forårsløg.

Du får serveret ’’Dau sot ca chua’’ samtidig med Salat ’’Goi rau chay’’

Goi rau chay

Salat med papaya, lotus, grøn mango, hvidkål og gulerod i en marinade af vineddike, lime, sesamfrø og peanuts.

Hovedret

Rau xào hat dieu

Stegte årstidens friske sprøde grøntsager, tofu og cashewnødder (serveres med ris som tilbehør).

Dessert

Trái cây tuoi

Torvets friske frugter med sød kokos.

............................................................................

(without meat, fish, milk, egg)

Starter

Dau sot ca chua

Fried tofu in tasty Vietnamese tomato sauce, dills and fresh spring onions.

will be served at the same time with a Salad

Goi rau chay

Vietnamese salad with lotus, mango, cabbage, carrot, kohlrabi, fresh herbs in a dressing of vinegar, chili, garlic, lemon, sesame and peanuts.

Main course

Rau xào hat dieu

Crispy fried fresh mixed vegetables with tofu, cashew nuts, served with jasmine rice.

Dessert

Trái cây tuoi

Fresh fruits salad: a mix of different fruits with sweet coconut.

(uden kød, fisk, mælk, æg)



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Menu til Dining Week

1. Stegt Pighvar, gule beder og hyldeblomst.

-

2. Kalvespidsbryst, brøndkarse og peberrod

-

3. Hvid chokolade, Lakrids og kørvel

Menu

1. servering

Muslingesuppe - urter - chorizo

2. servering

Tatar – aioli – chips – estragon - urter

Bagte rodfrugter - grønkål - granatæbler - syltede gulerødder - peanuts - pesto

3. servering

Panna Cotta - passionsfrugt - brændte mandler



Vegetarmenu

1. servering

Blåmuslinger - tomat - olivenolie - urter

2. servering

Håndpillede rejer - hjertesalat - avocado - limeaioli

Bagte rodfrugter - grønkål - granatæbler - syltede gulerødder - peanuts - pesto

3. servering

Gammeldags æblekage - vanilje - lakrids - skum - crust



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Kolde tapas:

Jamon Serrano de Batallé, Gran Reserva

Bagte & marinerede rejer m/aioli

Friterede artiskokker m/trøffel/soya mayo, appelsin creme & grape

Lune tapas:

Patatas Bravas (sprøde kartofler)

Langtidsbraiseret spoleben af gris m/tomat ceviche

Dessert:

Hjemmelavet sorbet

Menu

Tatar af torsk

med avokadocréme, cruditè, tang og wasabimayo

-

Culotte af kalv

med gulerodspurè, syltet citronskal, mild hvidløg, pommes rissolées og kalvesky

-

Mandelmazarin

med æblekompot, vanille, crumble og nougatis



Vegetarmenu

Rødbeder syltet i aromatisk te

med Tebstrups friske gedeost, kakaobønner og peberrod

-

Quinoa-risotto

med grønsager á la Barigoule og vinaigrette med knas og urter

-

Mandelmazarin

med æblekompot, vanille, crumble og nougatis



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

FORRET

Laks tartar med sanbaizu sauce

Tempura mix med tempura sauce

HOVEDRET

Insideout roll : 2 Tatami roll

2 Ebi panko roll

2 Laks aioli roll

2 Slim tun roll

Nigiri : 1 Laks med lakserogn

1 reje med chili

1 tun classic

1 Kingfish med wasabi tobiko

Sashimi : 1 carpaccio mix stick med ponzu sauce

DESSERT

Hjemmelavet cheese cake med blandet frugt



Vegetarmenu

FORRET

Spicy edamame bønner

Forårsruller ( 5 stk. )

HOVEDRET

Kabruimaki : 8 vegetar deluxe roll

Nigiri : 1 asparges med miso aioli sauce

1 avocado med japansk mayonnaise

1 agurk med miso dip

1 omelet med soyamayo

Sticks : 2 mix grønt i teriyaki sauce

DESSERT

Hjemmelavet cheese cake med blandet frugt



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Edamame bønner, spicy misodressing

Laks, wasabiærter, vindruer og birkessauce

Saltet torsk, balsamico-chili dressing og pata negra

Tempurareje, spicy sauce og soyamayo

Sushi omakase, 10 stk

En lille chokohaps

Menu

Forret

Delepasta, Italiano style!

Ragout på langtidsbraiseret vildsvin med rigatonipasta,

gratineret med Grana, toppet med syltede rødløg og gremolata.

Hovedret

Vores fantastiske pizze!

Vælg mellem Gorm's 4 klassikere og en diningweek-signaturpizza.

Dessert

Tiramisu i nye klæder:

Mormor-mandelkage med bær i sød marsala

hvid chokolademousse og kaffe-cookie crumble



Vegetarmenu

Forret

Caprese, tomatsalat med balsamicoreduktion, basilikumsolie, frisk mozzarella og ristede pinjekerner

Hovedret

Vores fantastiske pizze!

Vælg mellem Gorm's 4 klassikere og en diningweek-signaturpizza.

Dessert

Tiramisu i nye klæder:

Mormor-mandelkage med bær i sød marsala

hvid chokolademousse og kaffe-cookie crumble



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Forret

Fiskecremesuppe tilsmagt Pernod og safran

hertil rødtungefilet

Hovedret

Tornado Rossini med Maderia-trøffel sc

årstidens garniture og fløde kartoffel i tårn, vent i panko

Dessert

Chokoladefondant med hjemmelavet appelsin parfait

med marinerede bær

Menu

INSALATA CAPRESE

Friske tomater med bøffelmozzarella, basilikumpesto og balsamico glace

ORECCHIO D´ELEFANTE CON LIMONE E SALSA TARTARA

Paneret sirlion steak af gris med citron og sauce tartare

TIRAMISÚ

Italiensk savoiardi med kaffe og mascarponecreme



Vegetarmenu

Friske tomater med bøffelmozzarella, basilikumpesto og balsamico glace

Rigatoni med basilikumpesto, tallegio og rucola

Grillede grøntsager med parmesansauce, sød provola og sicilianske oliven



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Kartoffel og porrer suppe serveret med sprød parmaskinke crutons og purløg.

Grillet svinekotelet serveret med sauterede svampe, æbler, pommes rösti og peber sauce.

Porcheret pærer belle Helene serveret med lun chokolade sauce og vanilije is.

Menu

1. ret

Tempura salat:

Dybstegte tempura rejer vendt i chili creme, toppet med frisk karse og spicy sesam

2. ret

Nigiri:

Laks

Tun

Hvidfisk

Tun tataki m/flødeost, chilimayo og finthakket porre

Flamberet laks m/japansk mayo, lakseæg, teriyaki sirup og purløg

3. ret

Maki:

California roll: surimi, avocado, agurk og japansk mayo, rullet i sort/hvid ristet sesam

Canadian roll: laks, agurk og flødeost, rullet i masago

Big green roll: hvidfisk, avocado og flødeost, rullet i wasabitobiko, purløg og hvid sesam

Spicy tuna roll: tun, flødeost og finthakket porre, toppet med chili mayo

Menu

Jordskoksuppe krydderurteolie og sprøde skorzonerrødder

Kalve medaljon, pommes anna, karameliseret rodfrugter, vildtsvampe sauce

Gateau marcel med rommarineret skovbær



Vegetarmenu

Jordskoksuppe krydderurteolie og sprøde skorzonerrødder

Grøntsagstournedos, pommes anna, karameliseret rodfrugter, vildtsvampe sauce

Gateau marcel med rommarineret skovbær



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Forret:

Rimmet og pocheret torsk – rødbedejuice – dildolie – syltet rødbede

røget mayo – karse – sprød rug

Hovedret:

Æblebraiseret grissebasse – æblerisotto – syltede æbler -

æble reduceret med balsamico – grønkål i brunet smør

Dessert:

Gulerods Panna cotta – sukkeristede mandler – gulerodssorbet - jernurt



Vegetarmenu

Forret:

Cremet tomatsuppe – syltet cherrytomat – mascarpone – basilikumsolie – tapioka

Hovedret:

Æblerisotto – syltede æbler - grønkål i brunet smør

grillet portobellobøf vendt i estragon olie

Dessert:

Gulerods Panna cotta – sukkeristede mandler – gulerodssorbet - jernurt



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Forret:

3 Tempura haps med Japansk topping

Edamame bønner

Sashimi af laks med Yuzu dressing

Hovedret:

4 stk. Tempura deluxe

2 stk. Bullet tuna

2 stk. Philadelphia roll

2 stk. Sizzeling laks med Rogn

2 stk. Tuna med spicy dip

Dessert:

1 Japansk Mochi

1 chokolade fondant



Vegetarmenu

Forret:

Kimchee salat

Edamame bønner

Spicy wakame

Hovedret:

4 stk. maki uden ris vegetar

4 stk. avocado rush

2 stk. Inari nigiri

2 stk. japansk omelet nigiri

Dessert:

1 Japansk Mochi

1 chokolade fondant



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Forret:

3 Tempura haps med Japansk topping

Edamame bønner

Sashimi af laks med Yuzu dressing

Hovedret:

4 stk. Tempura deluxe

2 stk. Bullet tuna

2 stk. Philadelphia roll

2 stk. Sizzeling laks med Rogn

2 stk. Tuna med spicy dip

Dessert:

1 Japansk Mochi

1 chokolade fondant



Vegetarmenu

Forret:

Kimchee salat

Edamame bønner

Spicy wakame

Hovedret:

4 stk. maki uden ris vegetar

4 stk. avocado rush

2 stk. Inari nigiri

2 stk. japansk omelet nigiri

Dessert:

1 Japansk Mochi

1 chokolade fondant



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

1. servering:

Græskarsuppe - and - kimchi - koriander

2. servering:

Steak af Bavette

Bønner - hvidløg - ventreche

3. servering:

Chokolademousse - crumble - passion



Vegetarmenu

Såfremt du lider af allergener eller er vegetar bedes du sende os en mail så vi kan tage hensyn til dette i menuen. Noter gerne om du spiser fisk.



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

FORRET:

Kalveinderlår i tynde skiver med cremet tunsauce, søde sure grøntsager, citron og kapers.

HOVEDRET:

Penne fra Gragnano med kalv, braiserede løg og Barolo reduktion.

DESSERT:

Tiramisu med chokolade cookies, kaffe sauce og cappucino skum.



Vegetarmenu

FORRET:

Aubergine tœrte med tomatcreme og parmesan crumble.

HOVEDRET:

Penne fra Gragnano med svampe og korn-og skalotteløgs sauce.

DESSERT:

Tiramisu med chokolade cookies, kaffe sauce og cappucino skum.



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Ristet torskfilet på kål med urtesauce.

***

Perlehøne med krydderrute souffle, honningbagte rodfrugter, Pommes Anna og tranebærsky.

***

Pannacotta med lakrids og ananas carpaccio



Vegetarmenu

Cremet grøntsagsuppe med kål og sprøde chips.

***

Spinat soufflé, med honningbagte rodfrugter, Pommes Anna og syltede tranebær.

***

friske frugter med hjemmelavet sorbet.



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Cremet perlebyg - taskekrabbe - brunet smør - fennikel - urter - hjemmebagt brød

Glaseret gris - grillet vinterkål - røget løg - kastanjer

Luftig citronfromage - skyr sorbet - sprød kage - citronmelisse



Vegetarmenu

Cremet perlebyg - svampe - Vesterhavsost

Grydestegt selleri - syltede sager - røg - sprøde urter

Luftig citronfromage - skyr sorbet - sprød kage - citronmelisse



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Antipasto:

Insalata di mare

Blæksprutte & skaldyr med fennikel salat, citronette dressing og frisk persille.

Secondi: (vælg en hovedret pr. person)

Pappardelle al tartufo

Friske pappardelle vendt i en delikat let trøffelsauce med møre stykker kalvefilet og Karl Johan svampe.

Gnocchi di patate con spinaci e gorgonzola

Gnocchi med gorgonzola og spinat. Kartoffelpasta vendt i en let gorgonzola og fløde sauce med spinatblade, cherrytomater og revet parmesanost.

Dolce:

Tiramisù all’arancia.

Klassisk italiensk dessert med creme af mascarpone, æg, sukker og revet appelsinskal med savoiardi dyppet i appelsinsaft og appelsinpulver på toppen.

Menuen serveres med frisk hjemmelavet brød.



Vegetarmenu

Forret:

Caprese salat af bøffelmozzarella og tomat med frisk basilikum.

Hovedret:

Gnocchi med gorgonzola og spinat. Kartoffelpasta vendt i en let gorgonzola og fløde sauce med spinatblade, cherrytomater og revet parmesanost.

Dessert:

Klassisk italiensk dessert med creme af mascarpone, æg, sukker og revet appelsinskal med savoiardi dyppet i appelsinsaft og appelsinpulver på toppen.



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Karfoffel

Røget kartoffel suppe

Serveret med salatløg og torsk

Sprød kartoffel og frisk kørvel

Gris

Sprængt Gris

Serveret med saltbagt selleri og bladselleri

Hertil sat pommes og glace med skalotteløg og timian

Brunsviger

Citrongræs iscreme

Serveret med lun brunsviger sauce og sprød bund

Hertil syre og æble puré

Menu

Pernod dampede blåmuslinger med safran

eller

Hummersuppe, tilsmagt med cognac.

Serveres med friteret kammusling og urter.

-

Klassisk tounados bearnaise af kalvemørbrad

-

Nougattærte med appelsinsorbet

Menu

Forret:

Vintersalat m. anderilette, linser, rødkål og æblevinaigrette.

Hovedret:

Svinenakke m. sprødt skind.

Serveres på brændt selleripuré m. pommes fondant og appelsinglace.

Dessert:

Kærnemælkspanacotta m. citron, vanilje og sprødt.



Vegetarmenu

Forret:

Birkesbagt broccoli m. glaseret perleløg og ærteskud.

Hovedret:

Risotto på citron og svampe.

Serveres m. selleri og kartoffelkroket.

Dessert:

Kærnemælkspanacotta m. citron, vanilje og sprødt.



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Forret

Ovnbagt færøsk laksefilet med blomkål pure samt urtesauce

Hovedret

Skiver af oksemørbrad med vintergrønt samt ovnbagte kartofler og portosauce

Dessert

Passionsfrugt kage med hvid chokolade og sorbet

Menu

Forret:

Rimmet torsk - torskebacon - kartoffelcreme - purløgsolie - chips.

Hovedret:

Kalvefilet - kalvebryst - selleri - svampe - persille - timianglace.

Kartoffel til hovedret er bagte kartofler med arktisk timian.

Dessert:

Brownie - æblesorbet - karamel - citronsukker.

Menu

Cremet skaldyrssuppe med ovnbagt torsk & fennikel

***

Oksekæber med rødbede, tyttebær, polenta & sauce bordelaise

***

Pistaciekage med kokos is, kokos flager & dild granite

Menu

Torsk

jordskokker, friteret brød og danske æbler

~

Svinefilet

brændte løg, vinter-selleri og saltet yoghurtsauce

~

Solbær

malt, marengs og lakrids noter



Vegetarmenu

Jordskokker

hasselnødder, friteret brød og danske æbler

~

Vinter selleri i variation

brændte løg, saltet yoghurt og purløgs olie

~

Solbær

malt, marengs og lakrids noter



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Forret:

Grønkålsuppe

Pocheret æg

Sprødt kylling skind

Trøffel olie

Hovedret:

Helstegt oksefilet

Saltbagt knoldselleri

Selleri pure med brunet smør

Glace

Dessert:

Pocheret pære

Pærepure

Hasselnødder

Vanille is

Sprødt

Menu

Den Danske Vinter

Torsk & Beder

Vesterhavs torsk - salt - citron - sennep - Grantoftegård beder

Bryst & Porter

Himmerlands kalv - vinterrødder - brændte løg - Herslev Porter - persille

Æbler & Kvæder

Grantoftegård æbler - kvæde - marcipan - chokolade - kanel



Vegetarmenu

Jordskokke & Beder

jordskokke - salt - citron - Grantoftegård beder

Kålrabi & Porter

kålrabi - vinterrødder - brændte løg - Herslev porter - persille

Æbler & Kvæder

Grantoftegård æbler - kvæde - marcipan - chokolade - kanel



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Forret

Ovnbagt færøsk laksefilet med blomkål pure samt urtesauce

Hovedret

Skiver af oksemørbrad med vintergrønt samt ovnbagte kartofler og portosauce

Dessert

Passionsfrugt kage med hvid chokolade og sorbet

Menu

Hånd pillede rejer, 1000 øers dressing og sprød salat

Braiseret okse, trøffel macaroni og rødvinsky

Hvid chokolade creme , appelsin og chokoladekage

Menu

Oksetartar med pinjekerner, basilikum, parmesan og dehydrerede rødbeder

Muslingesuppe med syltede stikkelsbær, saltede kammuslinger, fennikel og dild

Orrechiette med mascarpone, salsiccia, spinat og gremolata

Kalvespidsbryst med smørbønnepuré, spidskål, kapers, brunet smør og sennepssalat

Banankage med yoghurt og dulche leche gelato

Menu

Cremet hummerbisk

med pocheret hønseæg og vinterkål

Mikaels øko lam fra Vejle eller Sydfynsk Frilandsgris

Hø bagte rødder og røget pure

Fløde karamel, Marengs og Ananas sorbet

Menu

OEUFS DE LOMPE

stenbiderrogn, creme fraiche, rødløg

ONGLET DE BOEUF

grillet okse nyretap, haritcot verts, sauce béarnaise, hjemmelavede pommes frites

TARTE AU CITRON MERINGUÉE

citrontærte, marengs



Vegetarmenu

LE GRAND AÏOLI

gulerod, blomkål, pastinak, kål, agurk, æg, aïoli

SPAETZLE CITROUILLE AU VINAIGRE

Spaetzle, syltede græskar, sauté af kål og svampe, peberfrugt creme

TARTE AU CITRON MERINGUÉE

citrontærte, marengs



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Vi tiilbyder 4 retter til Dining week.

Rejecocktail

Tartelet m. hønsekød og asparges

Braiseret lammeskank m. dild og rejer

Chokolademousse m. ymerfromage og rugbrødsknas

--

We offer 4 courses for Dining Week

Prawncocktail

Tartelet w. chicken and asparagus

Braised lamb shank w. dill and shrimp

Chocolate mousse w. curd and rye breadcrumbs

Menu

Dansk blæksprutte med grillet porre, blækvinaigrette og spinat

Kalvecarpaccio med kartoffelcreme, endive og sort trøffel

Cremet polenta, soltørret tomat, kål og balsamicobagt løg

Rødvinbraiseret svinekød med grillet radicchio og olivenpesto

Græskarkærne panna cotta med basilikumgranité, citrus og safran

Menu

Starters

Friteret blomkål serveret med trøffel-gomadressing

Shake daikon med laks, flødeost, agurk, avocado & ponzu

Sushi

1 nigiri med reje

1 nigiri med flammegrillet laks

1 nigiri med haricot verte

2 skiver spicy tuna med tun, spicy sauce, agurk, rullet i furikake & forårsløg

2 skiver ebi panko med tempurareje, spicy sauce, avocado, sesam & tsume soya

Sticks

1 kyllingebryst med chilidip, teriyaki & forårsløg

1 grillet makrel

1 braiseret svinekød

Misosuppe med tofu, forårsløg & wakametang

Menu

1. servering

Terrin af vildsvin - løg - oliven

2. servering

Græskarsuppe - and - kimchi - koriander

Tandori - okse - puffet ris

3. servering

Lakrids - mælk - chokolade



Vegetarmenu

Såfremt du er vegetar eller lider af allergener, bedes du sende os en mail, så vi kan tilrettelægge menuen ud fra dine behov.



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Forret:

Prinsessen på ærten

Cremet ærtesuppe-dampet torsk-syrnet fløde

Hovedret

Svinedrengen

Økogris-svampe-selleri-glace

Dessert

Æblet

Pisket creme-makron tuille-æblesorbet

Menu

Rodfrugtsuppe – løvstikkepesto – røget bacon

Svampefarseret kyllingebryst – bagt selleri – kartoffelpuré – timiansky

Chokoladekage bagt med kastanjer og hasselnødder – sød creme fraiche – bær - vanillesne



Vegetarmenu

Bruschetta bagt med tomat, gedeost og pinjekerner – frisee salat – løvstikkepesto

Risotto med svampe – brøndkarse

Chokoladekage bagt med kastanjer og hasselnødder – sød creme fraiche – bær - vanillesne



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Lindetræets hjemmerøget laks

hertil sprødt Ramsherred rugbrød,

rygeost creme og spæde salater

Oksefilet fra Grambogård

serveret med hjemmelavet pom. Frites,

rosenkål, perleløg, timianpuré og sauce bearnaise

Klassisk creme brùleè

med havtorn sorbet

Menu

Forret

Terrin af torsk serveret med kapers, rødløg og sennepsskum

Hovedret

Unghanebryst serveret med bagte gulerødder, grønkål og svampecreme

Dessert

Chokoladetærte med ristede nødder og vaniljeiscreme



Vegetarmenu

Forret

Rodfrugtsuppe med krydderurteolie

Hovedret

Perlebygrisottto med svampe og gulerødder

Dessert

Chokoladetærte med ristede nødder og vaniljeiscreme



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

FORRET

Rødbederimmet laks med kimchi-mayonnaise, let råsyltet gulerod, selleri og rugbrødsknas. Hertil ølandsbrød og smør.

HOVEDRET

Ovnbagt torsk i en cremet fiskebisque med chistorra-pølser, små stykker blæksprutte, hvide bønner, gulerødder og små kartofler.

DESSERT

Dekonstrueret hvid chokolade cheesecake med æblekompot.

Menu

Carpaccio

Papirstynde skiver oksemørbrad

hertil hjemmerørt trøffelmayo, sprød rucola, parmesan i flager og citron

Faraona alla griglia

Grillet perlehøne

serveret med sellerikompot, morkelsauce og gremolata

Cioccolato

Chokoladekage

serveret med syltet pære, mascarponecreme og knas

Menu

Carpaccio

Papirstynde skiver oksemørbrad

hertil hjemmerørt trøffelmayo, sprød rucola, parmesan i flager og citron

Faraona alla griglia

Grillet perlehøne

serveret med sellerikompot, morkelsauce og gremolata

Cioccolato

Chokoladekage

serveret med syltet pære, mascarponecreme og knas

Menu

Sprød kartoffel og rygeost

Kalv, jordskok og perleløg

Citron, mascarpone og hvid chokolade

Menu

Cremet hummersuppe, estragon & boghvede.

Confiteret svinebryst, rødbede & persille.

Hvid chokolade, hvid chokolade & hvid chokolade.

Menu

Dampet Torsk - Hummerbisque - Frisse

180g Grillet oksefilet med bagt kartoffel eller pommes frites og kryddersmør

Hvidchokoladeparfait med lakridssyltede brombær, lakridsskum og bagt hvid chokolade



Vegetarmenu

Cremet kartoffel/porresuppe

Salatbar med bagtkartoffel

Hvidchokoladeparfait med lakridssyltede brombær, lakridsskum og bagt hvid chokolade



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Forret:

Cremet jomfruhummersuppe, dampet torsk og fennikel

Hovedret:

Grillet Hakkebøf, á Ca. 200 gr. af friskhakket oksekød serveret med syltet rødbeder og bløde løg

Hertil bagt kartoffel eller pommes frites og valgfri kryddersmør

Dessert:

Æble, vanilje-ymer og sprødt

Menu

Forret

Rødbede laks med druer, teriyaki-valnødder og balsamico-yuzo sauce

Sushi

Et udvalg af kaburimaki: Ebi roll toppet med grillet laks, Ceviche roll toppet med hvidfisk

og Spicemy roll toppet med tun

Dessert

Creme brulee på citrongræs med havtorn og mynte

Menu

Cremet blomkål suppe med ristet kammuslinger

og surdejs croutoner

*

Kalvespidsbryst, rødbede puré med rå lakrids

Stegt/braiseret endive, let frossen peberrods creme & hvid sauce

*

Rødbede, malt og korn

Menu

1 SERVERING

Æg og Rømø Rejer

Raps mayonnaise, sprød kyllingeskind, tørret hyldeblomst

2 SERVERING

Roastbeef af velhængt frilandsokse,

peberrod, syltet grønt & sprøde løg

3 SERVERING

Æblekage med fløde,

hasselnødder & vanilje.

Menu

Førsteret:

Hjemmelavet pasta med kikærter og smørfisk

Hovedret:

Lammeculotte, selleripuré og fennikelsalat

Dessert:

Hvid chokolademousse, hjemmelavet muesli, appelsinsauce

Menu

Mao Bao Menu

mandag-tirsdag

FORRET:

Hvidfisk ceviche på yuzu saft med soya marineret gulerod og riseddike marineret kinaradise

HOVEDRET:

"Rødbraiseret" gris i frisk dampede baos m. sides af koriander, guacamole, mæxi slaw, chili, salsa hot sauce

DESSERT:

Nitrogen is fra ISTID

Atelier September Menu

torsdag-søndag

FORRET:

Grøntsags taco m. frisk ceviche

HOVEDRET:

Oksetykkam m. rødbeder, mole m. mørk chokolade

DESSERT:

Skummende hvid chokolade med matcha, pomelo, mynte og crumble

Menu

Forret:

Råmarineret kuller med brændt tomat salsa, frisk avocado og jalapeño.

Hovedret:

Taco feast, serveres family-style til bordet

Grillet cuvette med salsa på tomat og marv

Kylling i mørk mole

Sides til bordet - Guacamole, majs tortillia, green salad og habanero ris

Salsa til bordet - Pineapple mango, salsa macha og brændt habanero

Dessert:

Agaveglaseret ananas i kokos creme



Vegetarmenu

Forret:

Blandet tomater med koriander, brændt tomat salsa, frisk avocado og jalapeño.

Hovedret:

Taco feast, serveres family-style til bordet

Halv bagt squash med quinoasalat og yoghurtsalsa

Sides til bordet - Guacamole, majs tortillia, green salad og habanero ris

Salsa til bordet - Pineapple mango, salsa macha og brændt habanero

Dessert:

Agaveglaseret ananas i kokos creme



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

FORRET:

Salat, røget bacon, agurk og yoghurt dressing.

HOVEDRET:

Rump Steak, millefeuille af kartofler og linser med hollandaise sauce.

DESSERT:

Panna cotta med vanilije og frugtpuré af friske frugter.

Menu

Forret

Torskebisque med brudstykker af torsk, urteolie og jordskokkechips

Hovedret

Braisseret svinebryst fra Duroc med cremet perlebyg og blomsterkål

Dessert

Saltet karamelis med peanuts og hvid chokolade crumble



Vegetarmenu

Forret

Jordskokkesuppe med jordskokkechips, æble og urter

Hovedret

Cremet perlebyg risotto med svampe og kål

Dessert

Saltet karamelis med peanuts og hvid chokolade crumble



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Forret

Foie Gras med syltede figner

Hovedret

Andeconfit med flødekartofler og sæsonens grøntsager

(Hus Specialitet)

Dessert

Citrontærte med marengs

Menu

Kold kartoffelcreme

med torsk i persillemarinade

Rosastegt cuvette fra Kildegården

med glaserede rødbeder, stegt kartoffel, pebersauce og marineret grønkål

Citrontærte

sprød citrontærte med kærnemælksorbet og syltet citronskal

Menu

1. ret

Serrano - syltet Karl Johan - grønne tomater

2. ret

Kalve rillette - selleri - kartoffel

3. ret

Chokolade x 3 - sprødt - blødt - varmt

Menu

Forret: Rødbedesuppe med sprængt spidsbryst og peberrodscreme.

Serveres med hjemmebagt maltbrød

Hovedret: Unghanebryst med sprødstegt skind, quinoa-risotto, glaseret grønt og en sauce suprême

Dessert: Creme brûlée med passionsfrugt og vanilieis



Vegetarmenu

Forret: Rødbedesuppe med peberrodscreme og hjemmebagt maltbrød

Hovedret: Quinoa-risotto med svampe, rodfrugter, nødder og glaseret grønt

Dessert: Creme brûlée med passionsfrugt og vanilieis



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Variation over rødbede hertil lagret vesterbotten & karse

Økologisk langtidsstegt svinebryst serveret med løg & cidersauce

Marienlyst ”marmor is” med crumble og kirsebær

Menu

Forret:

- FOIE GRAS TERRINE

på en salat med syltede kastanjer, tørret andebryst, valnødder, svampe, bladselleri og tomat

Hovedret:

- MAGRET DE CANARD

stegt andebryst lagt i en rosette omkring sauteret savoykål og bacon, med karameliseret perleløg og fritteret selleri samt rødvins reduktion

Dessert:

- BALLON D'OR

orb af mørk chokolade med guld på toppen, pære, mynte og vaniljeis indeni, karameliserede hasselnødder og varm chokoladesauce

Retterne kan ses på billederne

Menu

FORRET

Adams salat med confit de canard, sprøde croutoner og granatæbler.

HOVEDRET

Langtidsstegt svinebryst af gourmetgris fra Svendborg.

Serveres med puré af hvide bønner og salvie-citron sauce.

DESSERT

Prices citrondrøm med citroncreme, crumble og meringue.

Menu

FORRET

Taskekrabbesalat rørt med aioli, chili, saltet agurk, krydderurter samt rosmarin-brødchips. Hertil smør og landbrød.

HOVEDRET

Grillet bøf af oksefilet serveret med en sauté af savoykål og æbler, sauce béarnaise og pommes frites.

DESSERT

Klassisk crème brûlée.

Menu

Forret

Taboulleh med hjertesalat, persille, tomat, spidskommen, bulgur & springløg

Falafel med tahini sauce

Hommus med zatarbrød

Spicy mango-tapenade med chili

Hovedret

Arabiske kødboller af lam- og oksekød med fritterede kikærter

Samaka Mashawii - ovnbagt fisk med tomat- og daddelkompot

Baba Ghanouj - auberginer, hvidløg og tahini med granatæblesirup

Græskarfritter med sumak

Dessert

Baklava med mokka-chokolademousse



Vegetarmenu

Forret

Taboulleh med hjertesalat, persille, tomat, spidskommen, bulgur & springløg

Falafel med tahini sauce

Hommus med zatarbrød

Spicy mango-tapenade med chili

Hovedret

Kebeh - bulgurtærte med løg og timian

Samaka Mashawii - ovnbagt fisk med tomat- og daddelkompot

Baba Ghanouj - auberginer, hvidløg og tahini med granatæblesirup

Græskarfritter med sumak

Dessert

Baklava med mokka-chokolademousse



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Krabbe og vild brøndkarsesalat med safran vinaigrette

Ovnbagte vagtler med en kartoffel , svesker og bacon kage

Muscavado og hasselnødtærte med yoghurtsorbet

Menu

FORRET

Jordskokkesuppe lavet med økologiske jordskokker og økologisk fløde serveres med æbletern, sprød bacon og trøffelolie. Hertil landbrød og smør.

HOVEDRET

Rosastegt oksecuvette serveres med økologiske rodfrugter, en kraftig trøffelsauce og små kartofler.

DESSERT

Dejlige æbler koges, moses og smages til med vanilje, hvorefter de lægges i lag med hasselnøddecrunch og økologisk flødeskum.



Vegetarmenu

FORRET

Jordskokkesuppe lavet med økologiske jordskokker og økologisk fløde serveres med æbletern og trøffelolie. Hertil landbrød og smør.

HOVEDRET

Rodfrugtelasagne med økologisk knoldselleri, gulerod og rødbede, økologiske tomater og pesto. Toppet med fintrevet parmesan.

DESSERT

Dejlige æbler koges, moses og smages til med vanilje, hvorefter de lægges i lag med hasselnøddecrunch og økologisk flødeskum.



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Risotto med taleggio, parmaskine og valnødder

Oksebavette med rodfrugter i forskellige konsistenser

Tiramisu alla Casa d'Antino

Menu

Apetizer.

Pasta casareccia con gorgonzola e radicchio

Hjemmelavet pasta med Gorgonzola og Radicchio salat

Home made pasta with Gorganzola cheese and Radicchio salad

Sovracoscia di pollo alla cacciatora con funghi – Patate al rosmarino

Kyllingoverlår ”Cacciatora” med svampe – Rosmarin kartoffel

Chicken tights in "Cacciatora" style with mushroom - Potato with rosemary

Tiramisu

Vi har sølv spisemærke i Økologi med 72% i gemmesnit

We have silver brand with a organic average of 72%

Menu

Forret: Færgecaféens rørte laksetatar med citronolie

Hovedret: Rosastegt kalvesteg serveret med vintergrønt og estragonsauce

Dessert: Gammeldags æblekage med flødeskum og gelé

Menu

Røget Torsk

Dildmayo - sprøde kartofler – puré af pastinak

***

Filét & kæber af gris

Rosenkål – bagte løg – kartoffel puré – rødvins sky

****

Citrus kage

Lakridsmarengs – vanilleis – chokolade knas



Vegetarmenu

Pannacotta på pastinak med chips

****

Svampe risotto med ristede svampe og trøffel

****

Citrus kage

Lakridsmarengs – vanilleis – chokolade knas



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Forret :

Græskarsuppe med selleri, kartofler, ingefær og argentinske rejer.

Hovedret :

Linguine pasta med tomater, en halv hummer og skaldyrssauce.

Dessert :

Hjemmelavet tyk sorbet med appelsin, citron og mynte.

Menu

Constino con uova di lompo e crema di ricotta con erbe miste

Crostino, stenbidderrogn, æggeblomme og ricottacreme

Ossobuco con purè di patate e corate

Osso buco, kartoffelmos og urter

Torta di Noci

Valnøddekage, hvid chokoladecreme



Vegetarmenu

zuppa di pomodoro arrosto con basilico

Tomat, basilikum

Risotto con cavolo

Risotto, kål

Torta di Noci

Valnøddekage, hvid chokoladecreme



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Stegt rødfisk med skorzonerod og hvedegræs

Okse med selleri, beder og rødbedeglace

“Arme riddere” med vanille, citron og sabayonne

Menu

30 timers laks, fennikel og syrnet fløde

~

Okse fra Uruguay, knust kartoffel, svampe, glace og urter

~

chokolade, kondenseret mælk, kumquats, og vaniljefløde

Menu

Cremede speltkerner med urter og brændt hvidløg

Boller i Lammefjorden med persilleolie

Pæretærte med hasselnødder og friskostcreme med brændevin

Menu

Cremet pastinaksuppe m. Bakskuld

Osso bucco m. koriander, citrongræs og chili. Hertil ”sweet potato mash” og glaseret løg m. ahornsirup.

Oliven olie appelsinkage m. ricotta

Menu

CREMET VESTERHAVSBISQUE

- kogt på pighvar og serveret med gratineret

rugbrødsbruchetta med parmesan og store rejer

VARIATION AF KALV

- helstegt kalveculotte, langtidsstegt kalvebryst og sprød kalvebrandade,

serveret med pommes Anna, syltede rødløg, gulerodspure, bagt selleri og kalveglace

CITRONFROMAGE

- vendt i krystalliseret hvidchokoladeknas og serveret med hindbærsorbet

Menu

Rielette af Dansk landkylling fra Bangs Hønniker

Jordskokker og syltet grøn tomat

***

Braiseret kalvespidsbryst fra Gislinge Slagteren

kørvel-jüs og variation af persillerod

***

Hvid chokolade med æble

Knas og lun vaniljecreme



Vegetarmenu

Vi tilbyder vegetarmenu

kun ved forudbestilling



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Jomfruhummerbisque

stegt kammusling, friske æbler, dildolie, urter og hytteost

~

Stegt unghanebryst

svampecreme, ristet selleri, syltede citroner og estragon

~

Æbletærte

med kanel, mascaponecreme, friteret rosmarin og karamel



Vegetarmenu

Jomfruhummerbisque

friske æbler, dildolie, urter og hytteost

~

Kartoffelterrin

svampecreme, ristet selleri, syltede citroner og estragon

~

Æbletærte

med kanel, mascaponecreme, friteret rosmarin og karamel



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

ANTIPASTI

OKSE CARPACCIO MARINERET I LIMONCELLO MED RUCOLA ,PARMESAN OG TRØFFEL OLIE

SECONDI

SCALOPPINA MARSALA & FUNGHI

KALVEFILET SCALOPPINA MED MARSALA OG SVAMPE SAUCE SAMT DAGENS GARNITURE

DESSERT

SEMIFREDDO AL CIOCCOLATO



Vegetarmenu

ANTIPASTI

INSALATA DI CAPRESE

MOZZARELLA MED SKIVER AF TOMAT FRISK BASILIKUM, RUCOLA ,OG HJEMLAVET PESTO DRESSING

SECONDI

RISOTTO AI FUNGHI

RISOTTO MED SVAMPE OG HVIDVIN SOAVE MED FRISK REVET PARMESAN

DESSERT

SEMIFREDDO AI CIOCCOLATO



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Forret: Kalveterrine af hale, bryst og tunge

Hovedret: Nyretap, mos og marv-sauce

Dessert: Panna Cotta på fåreyoghurt - hertil blodappelsin

Menu

1. Hønsesalat, svampe og sprød bacon, serveret på lækkert toastbrød

2. Klassisk roastbeef med pickles, peberrod og ristet løg, serveret på rugbrød

3. Gammeldags Æblekage med flødeskum

Menu

LAKSERILETTE

med frisée salat, confiteret tomat, cornichoner & toast

*

COQ AU VIN

Kylling braiseret i rødvin med urter, perleløg, svampe & bacon.

Hertil kartoffelmos

*

ÆBLE-PÆRECRUMBLE

Bagt æble & pære med sprødt låg.

Hertil hvid chokolade & creme fraich skum

Menu

Kartoffel med roonet æg, peberrod, malt og løgmayo

Sprængt kalvespidsbryst med rødbede og perleløg

Brunet smør-is med æbler og nøddeknas

Menu

Hummer & morkel ravioli

Serveret i klassisk hummersuppe

*****

Helstegt kalvefilet

Serveret på selleri, bagte gulerødder & timiansky

*****

Pære Belle Helene

Med chokoladesauce, ristede hasselnødder & vanilleis

Menu

Menuen kan nydes til frokost & aften

The menu can be enjoyed for lunch & dinner

KING PRAWNS PAKORAS

Tandoori tiger rejer indbagt i sprød kikæredej, tamarind chutney

Tandoori tiger prawns in spicy chickpea batter, tamarind chutney

BUTTER CHICKEN

Tandoori-grillet kyllingefilet i cremet masala curry med urter

Tandoori chicken marinated in masala, herbs in rich creamy curry

BOMBAY ALOO

Wokstegte kartofler med masala og spidskommen

Frypan roasted potatoes sauteed with masala and cumin seeds

SELECTION OF NAAN BREADS , PULLAV RICE & RAITA

Nybagt tandoori-brød, safran basmati ris og hjemmerørt yoghurt

Tandoori-naan, saffron infused basmati rice & homemade yoghurt

KULFI - INDISK IS RØRT MED KÆRLIGHED

Hjemmerørt klassisk indisk is, trio af mango, pistacie og mandel,

drysset med karamelliseret nøddeknas

Homemade classic indian ice cream, trio of mango, pistacie and almonds,

sprinkled with caramelized nuts



Vegetarmenu

VEGETABLE PAKORAS

Udvalgte grøntsager indbagt i sprød krydret kikærtedej

Fresh vegetables in spicy crisp chickpea batter

SPINACH PANEER

Krydret frisk hytteost med finthakket spinat og urter

Cottage cheese and spicy spinach sautéed with dried fenugreek leaves

BOMBAY ALOO

Wokstegte kartofler med masala og spidskommen

Frypan roasted potatoes sauteed with masala and cumin seeds

SELECTION OF NAAN BREADS , PULLAV RICE & RAITA

Nybagt tandoori-brød, safran basmati ris og hjemmerørt yoghurt

Tandoori-naan, saffron infused basmati rice & homemade yoghurt

KULFI - INDISK IS RØRT MED KÆRLIGHED

Hjemmerørt klassisk indisk is, trio af mango, pistacie og mandel,

drysset med karamelliseret nøddeknas

Homemade classic ice cream, trio of mango, pistacie and almonds,

sprinkled with caramelized nuts



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Starters

Råmarineret sild med bagte cherrytomater, fetaost og et stænk af persilleolie

Deluxe Sushi

1 nigiri tuntataki

1 nigiri laks

2 stk. uramaki Alaska med laks, flødeost, avokado og agurk

2 stk. uramaki Luxury med tempurastegt crispy reje, forårsløg, avokado, agurk og spicy sauce

2 stk. kaburimaki Sunrise rullet med tempurastegt crispy reje, mango og agurk, toppet med flammegrillet laks, spicy sauce og unagi sauce

2 stk. kaburimaki Tunaspecial rullet med tun, tempurastegt jalapeno, agurk og spicy sauce, toppet med tun, tomatsauce og shisomix.

Dessert

Yuzu Cream med marengs chips og pomelofrugtkød

Menu

Starters

Hjemmelavet stegte forårsruller med kylling og krydderi

Deluxe Sushi

1 nigiri tuntataki

1 nigiri laks

2 stk. uramaki Alaska med laks, flødeost, avokado og agurk

2 stk. uramaki Luxury med tempurastegt crispy reje, forårsløg, avokado, agurk og spicy sauce

2 stk. kaburimaki Sunrise rullet med tempurastegt crispy reje, mango og agurk, toppet med flammegrillet laks, spicy sauce og unagi sauce

2 stk. kaburimaki Tunaspecial rullet med tun, tempurastegt jalapeno, agurk og spicy sauce, toppet med tun, tomatsauce og shisomix.

Dessert

Japansk sesamis med kiksecrumble

Menu

Sous vide laks med dildmayo, sprøde rugflager, dildsne og bladgrønt.

Tournedos af kalvemørbrad serveret med pommes Anne, sprød skinke, rødbede pure, saltet agurk, ærteskud og rødvinssauce.

Créme brûleé og æblesorbet, krystaliseret bitter chokolade toffee og syltede æbler og æblechips

Menu

FORRET

2 slags Pata Negra-skinke, modnet i henholdsvis 36 og 24 måneder. Serveret med mizunasalat og høvlet manchego-ost. Hertil brød og smør.

HOVEDRET

Smørstegt sandart serveret med en cremet jomfruhummersauce og confiteret fennikel. Hertil en luftig kartoffelpuré.

DESSERT

Crème brulée med appelsinskal.

Menu

1)

3 italienske klassikere:

Ubriaco (ost) fra Veneto,

Carpaccio af råmarineret frilandsokse

Minestrone suppe m. Den hellige treenighed: løg, selleri og gulerod

2)

Langtidstilberedt svinebryst serveret på sprød artiskok/jordskok og urteolie

3)

Torta Sette Veli,

Sicilianske version af Gateau Marcel. Chokoladekage m. nødder

Menu

STENBIDDERROGN – JORDSKOK – HASSELNØD – CITRON

*

BRAISERET SVINEKÆBER – RØDBEDER – SAUCE

*

BLODAPPELSIN SORBET – JASMIN TE – ESTRAGON



Vegetarmenu

KARTOFFEL TERRINE – RØGET BRIE – KARSE – RADISSE

*

PORRE FARSERET MED SVAMPE – RØDBEDER – SAUCE PÅ LØG

*

BLODAPPELSIN SORBET – JASMIN TE – ESTRAGON



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Charcuteri af skinker og pølser, samt oste fra Italien, Spanien, Frankrig og Danmark

Hertil rillet, pesto og Dijonnaise

Tørsaltet og langtidsstegt nakkefilet fra Grambogård

Serveret med krydderurtecreme og bagte små kartofler

Æblekage med romcreme og markroner

Menu

"Fisketorvet" - Røget laks, glaskål, syltede rødbeder, tuille & friskost

”Kødbyen” - Kylling, grønkål, tyttebær & bacon sauce

”Drømmekagen” - Kokos is, malt, friskost, sødt brød & muscovado sirup



Vegetarmenu

"Volden" - Salat, jordskok, syltede rødbeder, valnødder, gedeost & purløgsolie

"Amager fælled" - Blomkål, blomkålspuré, havtorn & røgede mandler

”Drømmekagen” - Kokos is, malt, friskost, sødt brød & muscovado sirup



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Brandade af letrøget torsk med fennikel, olivenolie og muslingesauce

Braiseret oksebryst med kraftig sky, selleri, flæsk og tomater

Citronmåne og sorbet med lemoncurd og lakrids

Menu

Rimmet torsk med svinepuf, avocadocreme, røgede mandler og persilleolie

Langtidsstegt kalvetykkam, cremet, rå og stegt blomkål samt smørpisket kalvesky med abrikos

Æble/estragon bavarois, æble granite, marengs, syltet æble



Vegetarmenu

Jordskok, avocadocreme, røgede mandler og persilleolie

Pankostegt selleri, perlebygotto med tørrede vilde svampe, tranebær og urter

Æble/estragon bavarois, æble granite, marengs, syltet æble



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Grillet blæksprutte med persille, hvidløg og purløgsmayo

Pocheret torsk med emulsion på brunet smør, rødbeder, kapers, æg og kartoffel

Citronfromage med chokoladesorbet og knas



Vegetarmenu

Syltede rødbeder, persille og gedeost

Grillet savoykål serveret med porcheret æg, kapers og kartofler

Citronfromage med chokoladesorbet og knas



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Sushi Course:

Salmon unagi with cucumber, avocado, and tobiko

Tuna unagi with cucumber, avocado, spicy sauce and sesame

Panko Shrimp unagi with cucumber, carrot, homemade chilimayo and chives

Crab unagi with cucumber, avocado and tobiko

Main Course:

Grilled beef with fried spinach and mushrooms; topped with a soy/sesame sauce and served with rice, ginger and scallions.

Dessert:

Yuzu ice cream with marinated sweet plums and a peanut crumble.



Vegetarmenu

Sushi Course:

Uramaki with carrots, avocado, cucumber, and chives

Topped Maki with seaweed salad, carrots, and avocado

Main Course:

Ramen Soup with tofu, egg noodles, homemade kimchee, spinach, and cabbage

Dessert:

Yuzu ice cream with marinated sweet plums and a peanut crumble.



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Primo:

Risotto allo Zafferano

Risotto med safran

Secondo:

Stinco di manzo e patate al forno

Ovnbagt okseskank og kartoffel

Dolce:

Pastiera alla Napoletana

Napoletansk specialitet

Menu

Forret

Cannelloni med fyld af ricotta ost

og spinat serveret med sauce af svampe og timian,

drysset med fritterede grøntsager

Hovedret

Kalvefillet serveret med trøffel sauce

hertil kartoffelkage og årstidens grøntsager

Dessert

Kaffemousse serveret med chokolade sauce

Menu

Carpaccio

Skiver af råmarineret oksemørbrad med parmesan ost og rucola

Pastaccia

Pappardelle pasta med fløde, kød- og grøntsagsragù

Tiramisu

Hjemmelavet italiensk kaffekage

-----------

Carpaccio

Thin slices of raw marinated tenderloin with parmesan cheese and rocket salad

Pastaccia

Pappardelle pasta in a creamy ragù of meat and vegetables

Tiramisu

Homemade Italian Coffee cake

Menu

Forret

Havtaskekæber med knoldselleri og røget torskerogns creme

2014 petit chablis, bernard defaix, bourgogne

Hovedret

Grillet okse med sort olivensauce og ristet grønkål og rosenkål

2014 la superb, mungeard mugneret, bourgogne

Dessert

Ristet hasselnøddeis med saltet flødekaramel, sponge og karameliserede nødder

late harvest tokaj, leonis, ungarn

Vinmenu 200,-

Menu

Røget torsk med capers vinaigrette, tunmayo og sprød salat

---------

Rosastegt US okse, med syltede svampe, persille rod, sprøde fritter og ægtesauce

---------------

Hvid chokoladecreme, syltede bær, sprød kage og kys

Menu

Forret

Ceviche af laks med sort sesam, sojasauce, forårsløg & puffede ris

Hovedret

Kalvekæber braiseret med anis & kanel.

Serveres med salat af friske krydderurter & dampede jasminris

Dessert

Kokoscreme med sago & eksotisk frugt i lime gele

Menu

Forretter

Brandade på røget kuller

Vinaigrette med stenbiderrogn, fennikel

~ og ~

Svinerillette

cornichons, urter

~ og ~

Grillet aubergine

gedeost, knækbrød

Hovedret

Rødvinsbraiseret oksetykkam

jordskokker, tranebær-rødbede relish

serveres med kartoffelpuré og haricots verts

Dessert

Crème brûlée

Classic

~ og ~

Parfait

appelsin, praline

~ og ~

Chokolademousse

med sveske-rødvins kompot

Menu

Forret:

3 Tempura haps med Japansk topping

Edamame bønner

Sashimi af laks med Yuzu dressing

Hovedret:

4 stk. Tempura deluxe

2 stk. Bullet tuna

2 stk. Philadelphia roll

2 stk. Sizzeling laks med Rogn

2 stk. Tuna med spicy dip

Dessert:

1 Japansk Mochi

1 chokolade fondant



Vegetarmenu

Forret:

Kimchee salat

Edamame bønner

Spicy wakame

Hovedret:

4 stk. maki uden ris vegetar

4 stk. avocado rush

2 stk. Inari nigiri

2 stk. japansk omelet nigiri

Dessert:

1 Japansk Mochi

1 chokolade fondant



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Forret:

3 Tempura haps med Japansk topping

Edamame bønner

Sashimi af laks med Yuzu dressing

Hovedret:

4 stk. Tempura deluxe

2 stk. Bullet tuna

2 stk. Philadelphia roll

2 stk. Sizzeling laks med Rogn

2 stk. Tuna med spicy dip

Dessert:

1 Japansk Mochi

1 chokolade fondant



Vegetarmenu

Forret:

Kimchee salat

Edamame bønner

Spicy wakame

Hovedret:

4 stk. maki uden ris vegetar

4 stk. avocado rush

2 stk. Inari nigiri

2 stk. japansk omelet nigiri

Dessert:

1 Japansk Mochi

1 chokolade fondant



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Forret:

3 Tempura haps med Japansk topping

Edamame bønner

Sashimi af laks med Yuzu dressing

Hovedret:

4 stk. Tempura deluxe

2 stk. Bullet tuna

2 stk. Philadelphia roll

2 stk. Sizzeling laks med Rogn

2 stk. Tuna med spicy dip

Dessert:

1 Japansk Mochi

1 chokolade fondant



Vegetarmenu

Forret:

Kimchee salat

Edamame bønner

Spicy wakame

Hovedret:

4 stk. maki uden ris vegetar

4 stk. avocado rush

2 stk. Inari nigiri

2 stk. japansk omelet nigiri

Dessert:

1 Japansk Mochi

1 chokolade fondant



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

HELLEFLYNDER

Rimmet

-

På salat af

Sprød tang, fennikel, citron, æble og honning

(Let, frisk og sprød)

---

KALV

Braiseret i øl

-

Serveres med

Rodfrugter, svampe, syltede løg og hasselnødder

(Kraftig, fyldig og dyb smag)

---

CREMÈ BRÛLEE

”Klassisk”

-

(Knasende sødme)



Vegetarmenu

HELLEFLYNDER

Rimmet

-

På salat af

Sprød tang, fennikel, citron, æble og honning

(Let, frisk og sprød)

Kan servertes uden fisk

---

RISOTTO

På svampe og urter

-

Hertil

Rodfrugter, æbler, løg, hasselnødder og høvlet ost

(Fyldig og dyb smag)

---

CREMÈ BRÛLEE

”Klassisk”

-

(Knasende sødme)



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Østers & pølse.

Nyretap.

Vinterkål, æble, beder & blomme.

Roulade & hvid chokolade.



Vegetarmenu

Madsvinets grønne snack.

Sød kartoffel, jordskok & vinterkål,

æble, beder & blomme.

Roulade & hvid chokolade.



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Antipasti:

Lækre salumi fra egen import, hjemmelavede tapanader, balsamicosyltede perleløg, grillet artiskok, brandade på torsk og rygeostcreme med balsamicoreduktion.

Pizze:

Vores fantastiske pizze!

Vælg mellem gorm's 4 klassikere og en diningweek-signaturpizza.

Tiramisu i nye klæder:

Mormor-mandelkage med bær i sød marsala, hvid chokolademousse og kaffecookiecrumble



Vegetarmenu

Antipasti: (torsk kan udskiftes med grillet grønt)

Lækre oste fra egen import, hjemmelavede tapanader, balsamicosyltede perleløg, grillet artiskok, brandade på torsk og rygeostcreme med balsamicoreduktion.

Pizze:

Vores fantastiske pizze! Vælg mellem:

gorm's Margaritha,

Denny special: Kartoffel, rosmarin, gedeost og trøffelolie

eller

gorms veggie: tomat, grillet aubergine, mozzarella, parmesan, rucola og frisk basilikumspesto.

Tiramisu i nye klæder:

Mormor-mandelkage med bær i sød marsala, hvid chokolademousse og kaffecookiecrumble



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Rimet Torsk, blomkål, persille & syrnet fløde.

-

Kalve Culotte, selleri & sødskærms kapers.

-

Chokolade, mælk & karamel



Vegetarmenu

Hvis du har vegetariske eller religiøse forbehold bedes du kontakte Marv & ben direkte på reservation@marvogben.dk



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Råmarineret torsk med blødkogt æg, silderogn, purløg & sprødt skind

Glaseret svineskank med saltbagt knoldselleri, bacon, grønkål og brunet smør

Rødbedesorbet med lakrids og marengs



Vegetarmenu

Syltede bolchebeder, persille og gedeost

Grillet savoykål serveret med saltbagt knoldselleri, kapers og æg

Rødbedesorbet med lakrids og marengs



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Forret:

Suppe på knoldselleri med bagt torsk, grillet løg, persille og knas af korn

Hovedret:

Langtidsbraiseret frilandsgris i pilsner, most og røget paprika. Persillerodsfritter med grønne urter og råkost af efterårskål, svampe mayo og krydret tomatrelish

Dessert:

Bagte æbler med hasselnødder og flødeis med honning fra Frederiksberg, hertil iskold suppe med friskpresset Gråstenæbler og gransirup

Menu

Jordskokke suppe med chips og trøffel olie

¨¨¨¨

Braiseret svine kæbe

med cremet perlebyg og syrlige salater

¨¨¨¨

Gateau Marcel med vanilie is.

Menu

Krebsefarserede Artiskokker

med hummersauce & kørvel

***

Steak & Frites

serveret med marchand du vin-smør & skorzonnérrødder

***

Chokolademoelleux After Eight

med vanilleparfait & hasselnøddetuilles

Menu

Forret:

Røget kulmule med kørvel, løg og variation af græskar - cremet, sprødt og syltet.

Hovedret:

Braiseret svinenakke med crudité af fennikel og glaskål, råsyltede tyttebær og timianskrydret æble-kartoffelkompot.

Dessert:

Citronmoussekage med grapegelé og mandelbund serveret

med vaniljeiscreme og sprødt.

Menu

Lille bræt med

Røget okseinderlår, saltet skinke, hjemmelavet leverpostej, røget fiskemousse,

smør, rødløg og syltet agurk

--

Langtidsstegt svinenakke og indmadsfrikadelle,

rodfrugter, rosenkål, syltet tomat og sauce

--

Æble crumble kage med vanillecreme



Vegetarmenu

Grøntsagstærte på bund af grøn salat

--

Selleribøf

rodfrugter, rosenkål, syltet tomat og sauce

--

Æble crumble kage med vanillecreme



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Seafood anretning

Pil selv rejer, røget torskemousse, stenbiderrogn, aioli og brød

--

Helstegt oksebov

Selleri puré, rosenkål og svampesauté, stegte kartofler og rødvinssauce

--

Trøffelchokoladekage

Vanillecreme og karamel



Vegetarmenu

Grøntsagstærte på bund af grøn salat

--

Selleribøf

Selleri puré, rosenkål, svampesauté og stegte kartofler

--

Trøffelchokoladekage

Vanillecreme og karamel



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Antipasti:

Lækre salumi fra egen import, hjemmelavede tapanader, balsamicosyltede perleløg, grillet artiskok, lakseriellet med semidried cherrytomater og rygeostcreme med balsamicoreduktion.

Secondo:

Langtidsbraiseret vildsvin, sprød rosmarinpolenta sat med parmesan.

honningbagte æbler og sprød salvie

Tiramisu i nye klæder:

Mormor-mandelkage med bær i sød marsala, hvid chokolademousse og kaffecookiecrumble



Vegetarmenu

Antipasti: (laks kan udskiftes med grillet grønt)

Lækre oste fra egen import, hjemmelavede tapanader, balsamicosyltede perleløg, grillet artiskok, lakseriellet med semidried cherrytomater og rygeostcreme med balsamicoreduktion.

Secondo:

Melanzane med parmesan

med grøn salat, sprøde nødder og vinaigrette

Tiramisu i nye klæder:

Mormor-mandelkage med bær i sød marsala, hvid chokolademousse og kaffecookiecrumble



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

FORRET

Kartoffel-/porresuppe med sprødstegt bacon og porre. Hertil brød og smør.

HOVEDRET

Saftig oksefilet grillsteges og serveres med ovnbagte rodfrugter og pommes frites. Hertil Nyhavns Færgekros krydderurtesauce.

DESSERT

Vores hjemmelavede chokoladekage af kraftig belgisk chokolade. Serveres med hjemmelavet vaniljeis.

Menu

MENU

Middag vil blive serveret, Family style. Fade & skåle med

lækkerier serveret ved bordene

Tapas bræt

Okse terrin med grov sennep, syltede agurk og kantarel

mayonnaise med trøffel

Let Røget andebryst med tørrede cherrytomater og peberrod

Lakse rilette med tørrede kapers, citron og dild

Hovedret

Braiseret Kalvebryst med bunker af krydderurter, dehydreret

jordskokker og sauce af skyen

Rodfrugt gratin med merian og citron

Stegt julesalat med persille vinaigrette og bagte mandler?

Dessert

Blomme trifli med hvidchokolade creme, bagt hvidchokolade og knas

Menu

FORRET

Hummer steges med urter og flamberes i cognac. Herefter tilsættes hvidvin, fond og en smule piskefløde. For at få det fulde udbytte af den delikate hummersmag, blendes det hele til en kraftig hummerbisque. Serveres med lunt landbrød med kærnet smør.

HOVEDRET

En flot og saftig bøf skåret af den møre oksefilet grilles og serveres med en lys sauce af oksesky, hvidvin og estragon. Hertil Pommes Anna og sauté af grønkål, tomat, haricots verts og skalotteløg

DESSERT

Den fineste belgiske chokoladenougatcrème anrettes på en sprød nøddebund smurt med et tyndt lag syltet grapefrugt.

Menu

Forret

Lille udpluk af vores bedste Tapas

Ristet brød med tomat, hvidløg og serranoskinke

Kroketter

Salat med bønner, tunfisk, ærter, æg, kartofler og mayonnaise

Spansk omelet med løg og kartofler

Dadler svøbt i bacon med portvins reduktion

Grillstegt chorizo

Panerede kæmperejer med Romescù dressing

Hovedret

Grillet kalvefillet med priorat vin reduktion

Dessert

Chokolade tærte

Menu

Forret:

Carpaccio :

Oksemørbrad, trøffel oile, kalamata oliven, ruccola salat, parmesan flager

Hovedret:

Oksefilet m/ Stegte Champignons, selleri pure og ovnbagte løg, samt stegte små kartofler vendt i sesam og hertil sauce bearnaise

Dessert:

Panna Cotta

hvid chokolade, havtorn, pistace crumble

Menu

Forret - Tre snacks

Lynstegt Tun – avocado – soya/lime

Sprødt svinebryst – spicy sauce – koriander – sesam

Pimentos Padrón

Hovedret

Grillet perlehønebryst – svampe – perleløg – kartoffelkompot – portvinssauce

Dessert

Chokolademousse – brombær - krystalliseret hvid chokolade

Menu

1. Servering:

Dansk blæksprutte - rød peberfrugt - sort mayo

2. Servering:

Rosastegt okseslag – fermenteret kål

Kalvelår - rosmarin gravat - tørret løg

Kartofler a la Rambla

3. Servering:

Chokolade mousse - kaffe - karamel - vanilje

Menu

Rimmet laks - estragon mayo - agurk - radiser

Braiserede svinekæber - rodfrugter - kartoffel

Chokolade mousse - hasselnød - skovsyre



Vegetarmenu

Salat - gratineret gedeost - pinjekerner

Stegte jordskokker - gulerod - grønkål - kartoffelpuré

Chokolade mousse - hasselnød - skovsyre



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Lynstegt elgfilet med sort vintertrøffel, anisurter og tyttebærlæder

Råmarineret kammusling med vinterløg, sprød roe, dild mayo, mini porre og fermenteret tun

Helstegt kalvefilet med glaceret skorzonerod, ristet hasselnød og brissel

Citronfromage med lakridsmarengs, brændt hvid chokolade og yoghurt sne

Menu

Rimet torsk med friske æbler hermed lime kaviar, jordskokker, grønsagers granitë Og urt.

Kalvemedaillon med ærte/ trøffel pure, sauce gastrique, bagte æbler, sweet potatoes, sauterede bønner med citron, persille og skalotteløg. Hertil friske urter

Skovbærs pannacotta, serveret med mynte sorbet samt revet hvid chokolade.

Menu

Dinning week menu 2016.

Langtids pocherede æg med svampe pure og sprøde brød crutoner

*

Stegt Duroc gris med rødbede og kartoffel garniture.

*

Dessert tallerken.

Chokolade - citrus samt sprødt



Vegetarmenu

Vi hjælper naturligvis gerne med en vegetar menu så spørg endelig os om alternativet.



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Torskeryg, Blomkål, Kraftig Bisque & Sorte Oliven

-

Bryst Fra Grisen, Æbler, Salte Citroner & Kartoffelpakker

-

Syltede & Tørrede Blommer, Mørk Chokolade & Vanilje

Menu

Muslingesuppe

saltede kammuslinger, persilleolie og brødcroutoner

~

Perlehønelår

belugalinser, blomkål, vadouvansauce og brøndkarse

~

Ymer-verbena is

citronfromage, brændt hvid chokolade, lemoncurd og kakao og malt crumble

Menu

-Carpaccio af røget sværdfisk med citronette, parmesan, salat, smør & hjemmebagt landbrød.

-Dansk kalvefilet med kartoffelkage & Marsalasauce.

-Friskrevet æblekage med makroner & portvin.

Menu

- Jordskokkesuppe med citronmarineret laks

- Kam og rillette af Gourmet gris fra Svendborg med persillerødder, syltet pære og kartoffel Pavé

- Chokolade panna cotta med vaniljeis, æble og havre

Menu

Restaurant Marina Furesøbad

I Samarbejde med

`Smag På Nordsjælland´

Menu

Forret

Økologiske Solæg fra Stengaarden

Let røget nordsørejer i mild sennepsvinaigrette

Hovedret

Økologisk okseragout fra Grantoftegaard

Yorkshire pudding & grov kompot af lokale vintergrøntsager

Dessert

Fudge af jordbær fra Rokkedyssegaard

Karamel iscreme & frysetørret yoghurt



Vegetarmenu

Forret

Økologiske Solæg fra Stengaarden

Blomkålspure & spæd salat i mild sennepsvinaigrette

Hovedret

Svampe ragout i cremet hvidvinssauce

Yorkshire pudding & grov kompot af lokale vintergrøntsager

Dessert

Fudge af jordbær fra Rokkedyssegaard

Karamel iscreme & frysetørret yoghurt



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Laksecarpaccio

Serveres med fennikel, dressing

Brød og smør

200 gr Steak

Serveres med årstidens grønsager, bagte kartofler

Bearnaise eller rødvinssauce

Æblekage

Serveres med flødeskum og marinerede jordbær

Menu

Forret

Ceviche af havbras med bånd af zucchini, avocadocreme, pistacie og grøn olie

Hovedret

Braiseret kalveskank med cremet majs, egetræsrøget cheddar og papadums

Dessert

Passionsfrugt crumble med syrnet fløde og kærnemælksis



Vegetarmenu

Forret

Avocado med bånd af zuchinni, pistacie og urter

Hovedret

Cremet majs med brændte løg og papadums

Dessert

Passionsfrugt crumble med syrnet fløde og kærnemælksis



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Rødbedegravet laks, rygeost, sprød frissé, rødbede & syltede perleløg

-

Sprængt kalvespidsbryst, saltbagte selleri, peberrod & rosenkål

-

Gatéau Marcel, brændt chokolade & brombær

Menu

Ballotine de saumon fumé et crabe.

røget laks med avocado krabbe creme med purlog olie og friske urte.

Poitrine de Pintade basse température et salsifis.

"Sous-vide" kogte perlhuhn bryst serveret med skorzonerrods ragout og chips dertil rødvin sauce.

Chocolat blanc et réglisse.

hvid chokolade mousse med rå lakrids.

Menu

CARPACCIO DE BOEUF.

Vinaigrette de champignons et parmesan.

CULOTTE D’AGNEAU,

RAGOUT AUX HARICOTS.

Lammeculotte serverede med en ”ragout” af blandede flere typer bønner, rosmarin og tomat.

Lamb culotte with a ”ragout” of mixed beans, rosmary and tomato.

VALRHONA GANACHE TOUT CHOCOLAT.

Valrhona chokolade ganache serveret med kakaosorbet,Chokoladesovs og sprøde chokoladestykker./Valrhona chocolate ganache with a homemade cocoa

sorbet and a chocolate sauce, topped eith crispy chocolate crumblings.

Menu

Lumsk tartelet med grøntsager og fisk

-

Steg af kalv med salvie, løg, bacon og tørrrede bønner

Sønderjysk vride kål

-

Is vacherine med abrikos og blodappelsin



Vegetarmenu

Rødbede "tatar" og peberrodscremet vintersalat

-

Blødt og sprødt med vintergrøntsager

Soya-ingefærmarinade

Stampede kartofler med yoghurt og løvstikke

-

Is vacherine med abrikos og blodappelsin



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Torsk med grønlagkål, blomkål crudite og syltet løg

Oksefilet med okse ragout, gulerod og persille

Dekonstrueret citronfromage med marengs og nødder



Vegetarmenu

Kold blomkålscreme med blomkåls crudite, syltede løg og grøn olie

Dampet spidskål med gulerods variation og peberrod

Dekonstrueret citrontærte med marengs og nødder



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Røget laks med saltet agurk, krydderurtemayo og syrlig & sprød skorzonerrod

Langtidsstegt okse med variation af jordskok, kartoffelkroket og Sauce Bordelaise

Hvid chokolade Panna Cotta med havtorn og sprød mørk chokolade

Menu

*

Gravad torskeryg

fennikel, spidskål, musling og karse

*

Dansk kalvefilet

Perleløg, trompethat, jordskok og kartoffelbund

*

Vinteræbler

Æbler, kanel, vanilje og marengs

Menu

Forret

Hummerbisque med syltet gulerod og pain d'épices

Hovedret

Dampet torsk med grønkål, rugbrød og fiskefumé

Dessert

Æblesorbet med karamel og tykmælksskum

Menu

Forret / Entre

Fanø laks – syrnet fløde – syltede løg & brøndkarse

mayo på røget torskerogn - ristet boghvede

Fanoe salmon - sour cream - pickled onions and watercress

mayo on smoked cod roe - roasted buckwheat

Hovedret / Main course

Kalvemørbrad med urter – stegt polenta – brunet selleripuré

marineret knoldselleri - sauce med citrontimian

Veal tenderloin with herbs - fried polenta - browned celery puree

marinated celeriac - sauce with lemon thyme

Dessert

Citronfromage – kærnemælks is - krydderkage - syltede blommer - hasselnødder

Lemon soufflé - buttermilk icecream - "krydderkage" - pickled plums – hazelnuts



Vegetarmenu

Kære gæst

Vores køkkenchef Peter Feddersen tilbereder gerne en vegetarisk menu. Hvis de som gæst blot vil give os besked om dette ønske,

to dage i forvejen for Deres reservation.

Med venlig hilsen Wohlert personalet.



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Hovedretten i samarbejde med Knuthenlund

Frisk Hjemmebagt Brød

-

Rimmet Torsk På Blomkålscreme

-

Langtidsstegt Øko Lammebryst fra Knuthenlund med Selleri Mos og syrlig Grønkål

-

70% Gateau Marcel med Rødbedeskum

Vin menu i samarbejde med H. J. Hansen

Mas Rabel White 2011 Spanien

-

Ibericos Crianza 2011/2012 Spanien

-

Floralis Moscatel ORO AO

200,-

Menu

Mousse på røget laks, rogn, agurk, dild og brødkrumme ristet med hjemmelavet karry

Poularde ballotine, kartoffel bagt med citron, kåldolmer og sauce med tørrede svampe

Chokoladekage, orangesirup, is med mælkechokolade og knas

Menu

1 Risotto med artiskokcreme og crumble af sød chili og paprika

Risotto con crema di carciofi, crumble al peperoncino dolce e paprika

2 Braiseret svinespoleben serveret med kartoffelmos med trøffel og årstidens grøntsager

Stinchetto di maiale brasato, purea di patate aromatizzato al tartufo e verdura di stagione

3 Tiramisù med kokos og chokolade/hasselnøddecreme serveret i glas

Tiramisù al bicchiere, cocco e gianduja



Vegetarmenu

1 Vegetar Flan med rucola-pesto serveret på linser

Flan vegetariano con pesto alla rucola su zuppetta di lenticchie

2 Risotto med artiskokcreme og crumble af sød chili og paprika

Risotto con crema di carciofi, crumble al peperoncino dolce e paprika

3 Tiramisù med kokos og chokolade/hasselnøddecreme serveret i glas

Tiramisù al bicchiere, cocco e gianduja



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Maccheroncini di Busa med mild gorgonzola fondue og rødsalat

Tyndskåret kalvefilet med en sovs af oliven, appelsin og tørrede fennikelfrø

"Cremoso" af hyldeblomst med citrus syrup og mango sorbet

Menu

Forret

Muslingesuppe med kørvel olie og urter.

Hovedret

Braiseret lam med rødbedepuré, bagte rødbeder, rødvinssauce og appelsinsyltet gulerod.

Dessert

Hvid chokolade, marcipan og bærdessert



Vegetarmenu

Ring gerne for vegetar menu, vi får dagligt friske grøntsager, så vi laver hellere end gerne en vegetar menu til



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Vesterhavstorsk – sprødt, røget og cremet

Braiseret oksetykkam – ristet broccoli, ribs og peberrod

Chokolade 70% - kaffe, mælk og knas

Menu

Oksetartar med pinjekerner, basilikum, parmesan og dehydrerede rødbeder

Muslingesuppe med syltede stikkelsbær, saltede kammuslinger, fennikel og dild

Orrechiette med mascarpone, salsiccia, spinat og gremolata

Kalvespidsbryst med smørbønnepuré, spidskål, kapers, brunet smør og sennepssalat

Banankage med yoghurt og dulche leche gelato

Menu

FORRET

Varm ramen-suppe med nudler og friske grøntsager.

HOVEDRET

Pommes Anna med bagte lilla, gule og hvide gulerødder og shitake-glace.

DESSERT

Cheese cake med bær.

Hele menuen er vegetarisk, vegansk samt uden sukker, gluten og laktose.



Vegetarmenu

FORRET

Varm ramen-suppe med nudler og friske grøntsager.

HOVEDRET

Pommes Anna med bagte lilla, gule og hvide gulerødder og shitake-glace.

DESSERT

Cheese cake med bær.

Hele menuen er vegetarisk, vegansk samt uden sukker, gluten og laktose.



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Havtorn & citron marineret dansk torsk serveret med spinat,

syltede skalotteløg, peberrodsskum og mørk malt

Stegt perlehønebryst, bagt selleri samt puré af kartoffel og jordskokker

hertil portvinssky

Mørk chokolademousse hertil appelsin i sabayonne,

brændt hvid chokolade og kærnemælk is

Menu

Forret:

Gravad okse, risottokugler, trøffelost.

Hovedret:

Svineskank, kartoffel, kål, urter.

Dessert:

Spisebarens tiramisu.



Vegetarmenu

Forret:

Blomkål, risottokugler, trøffelost.

Hovedret:

Pocheret æg, parmesancreme, sprød gruyere, urter.

Dessert:

Spisebarens tiramisu



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Starters

Friteret blomkål serveret med trøffel-gomadressing

Ebi daikon med reje, spicy sauce & avocado

Sushi

1 nigiri med flammegrillet laks

1 nigiri med tun

4 skiver rispapir med laks, æble & tangnudler

4 skiver veggie hosomaki med jordskokker, crunchy chilisauce, avocado & koriander

Sticks

1 andehjerter med teriyaki

1 grillet makrel

1 braiseret svinekød

Misosuppe med tofu, forårsløg & wakametang

Menu

Starters

Friteret jordskokker serveret med miso aîoli

Tangsalat

Sushi

1 nigiri med enokisvampe

1 nigiri med laks

1 nigiri med flammegrillet laks

2 skiver crispy ebi med tempurareje, avocado, spicy sauce & tsume soya, rullet i sesam

2 skiver pink alaska med laks, flødeost, avocado, rullet i stenbidderrogn

Sticks

1 andehjerter med teriyaki

1 grillet makrel

1 braiseret svinekød

Misosuppe med tofu, forårsløg & wakametang

Menu

Starters

Grillede edamame bønner vendt i suveræn soya

3 ebi hapser med miso-aïoli, chili, koriander, peber & frisk lime

Sushi

1 nigiri med laks

1 nigiri med grillede kejserhat

1 nigiri med avocado

2 skiver ebi panko med tempurareje, spicy sauce, avocado, sesam & tsume soya

2 skiver pink alaska med laks, flødeost, avocado, rullet i stenbidderrogn

Sticks

1 kyllingekødboller med teriyaki

1 grillet makrel

1 braiseret svinekød

Misosuppe med tofu, forårsløg & wakametang

Menu

Starters

Friteret jordskokker serveret med miso aîoli

Laksecarpaccio med miso-aïoli, kinaradise, purløg, limemarinade & ørredrogn

Sushi

1 Nigiri med laks

1 Nigiri med avocado

2 skiver ebi panko med tempurareje, spicy sauce, avocado, sesam & tsume soya

2 skiver lakse ceviche med rødløg, agurk, avocado, toppet med laks, koriander & limemarinade

Sticks

1 kyllingevinge

1 grillet makrel

1 braiseret svinekød

Japansk kartoffelsalat med gulerødder, agurk & salatløg

Menu

Tasting menu 3 retter

Kold pocheret torsk

Syltet porre, brændt hø, karse, panko

og yoghurt sauce

Stegt Tears major

Perleløg, rødbede, grønkål, løg sauce

braiseret vinter kartoffel

Jordskokke sifon

Brunet smør is og chokolade müsli

Menu

Menu

Stenbiderrogn med gedefriskost og jordskokker

*

Oksetyksteg med grønkål, puré af selleri, bagt rødbede og rødvinssauce

*

Clafoutis med pære, lun vaniljesauce og karamelliseret hvid chokolade

Menu

Carpaccio med rucola, parmesan, balsamico og pinjekerner

Grillet poussin, parmagiano di melanzane og mitzunasalat

Citroncreme med mørdej, sprød marengs, brændt hvid chokolade og mascarponesorbet

Menu

Forret:

"Fem små Kinesere"

Stegt torsk m/sortbønnesauce og mango

Friske ruller m/snowcrab, cashewnødder, avocado og mynte

Rejetoast m/sesam og sød chilisauce

Calamari frittes m/tomatkokos salat

Rejeovertrukket kammusling m/dressing af honning og lime

Hovedret:

Grillet lammekrone m/citron-hoisinsauce serveret med pommes croquettes og bagte rodfrugter

Dessert:

Mørk chokoladekage m/bær

Ingefær creme brûlée

Te-is på Earl Grey te

Menu

Varmrøget laks fra egen ovn, hertil rygeostecreme & karse

-

Braisseret kalvespidsbryst med rødbedejus & rosenkål

-

Hyldebærsuppe med rugbrødsiscreme & sprøde flager

Menu

Affettai misti – italienske delikatesser

Pappardelle – braiseret okseskank – parmesan – gremolata – barolo

Lakrids panna cotta – blåbærsorbet – marengs

Menu

Forret

Jomfruhummer suppe med syltet torsk og urter

Hovedret

Langtidstegt okseculotte med rosmarin, hvidløg, rodfrugter, persille & citron

Dessert

Chokoladepannacotta med karameliseret ananas og knas

Menu

Stenbiderrogn - Glaskål - Fløde - Dild

Kulmule - Grillet kål - Røget spæk - Bisque

Chokolade - Citrusfrugter - Sorbet

Menu

Ceviche med salsa af piquillopeber og mandler

~

Bavette af okse på boeuf bourguignon med kartoffelsifon

~

Banan-toffee-chokolade

Menu

Potato Chat (krydrede kikærter, kartofler, tamarind, yoghurt)

Chicken Makhani (kylling stegt I tandoor, tomat- og gurkemejecurry)

Khubani ka Falooda (krydret abrikoskage, vingeé, citron.timian is)



Vegetarmenu

Potato Chat (krydrede kikærter, kartofler, tamarind, yoghurt)

Paneer Makhani (hjemmelavet indisk ost, tomat- og gurkemejecurry)

Khubani ka Falooda (krydret abrikoskage, vingeé, citron.timian is)



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Antipasti

Sylt – nødder – vitello tonnato – salumi – grillede zucchini – mozzarella med kikærtepesto – crostini - fritto

Orrechiette carbonara

Okseculotte med smørbønnepuré, savoykål, syltede løg, oregano, hasselnød og sauce på høns og løg.

Citron semifreddo, marengs, mandler og mazarin

Menu

Taskekrabbe i tynd dejpakke med brunet smøremulsion og knas af gris

Gravad torsk med smørstegt skorzonerod, skilt kørvelvinaigrette, chips og frissé

Braisseret Isefjordslam, knust kartoffel, glacé på brændt hvidløg og syltet roe

Gulerodskage med frossen yoghurt af økologisk fåremælk, gulerod-& multebær chiffon og hvid chokoladesne.

Menu

Forret

Torskefilet med ristet salat sauce, glaskål, verbena og brødkrumme

2015 custoza chardonnay, recchia, veneto

Hovedret

Oksebov med sød kartoffelcreme, syltet løg og æble beurre blanc

N.V. vino rosso di montalcino, il poggione, toscana

Dessert

Rugbrøds is, ristet crumble, karamel og saltet cremeux

late harvest tokaj, leonis, ungarn

Vinmenu 200,-

Menu

Surdejsbrød med krydderfedt & smør

Skaldyrs bisque - kinaradise, dild olie & muslinger "Escabeche style"

Ragout på hjort fra Skärshult - luftig jordskok & kartoffel puré, syltede løg, sprødt brød & revet gammel knas ost

Tahiti vanilje is - blodappelsin, oliven olie & mælkechokolade pannacotta



Vegetarmenu

Surdejsbrød med olivolje

Græskarsuppe - ristede græskarkerner, persille og creme fraiche

Stegte jordskokker, luftig jordskok & kartoffel pure, syltede løg, sprødt brød og revet gammel knas ost

Tahiti vanilje is - blodappelsin, oliven olie og mælkechokolade pannacotta



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Frokost 3 retters

Øl & Brøds egen sild med kartoffel, løvstikke og friske urter

Roastbeef af nyretapper med svampe, løg og sprødt

Citronfromage med yoghurt, skyr og appelsin

Aften 3-retters

Rørt tatar med syltet kohlrabi, persille og sprødt rugbrød

Dansk Striploin med syltet og stegte løg, røget marv og tyttebær

Citron fromage med yoghurt, skyr og appelsin

Menu

Menu

2 smørrebrøds canapeer:

Avocado med kål

Røget hellefisk med sauce tatare

--

Confiteret kylling fra Gråsten med selleri, brunet smør,

stegte svampe og persille

--

Lun chokoladekage med chokolademousse,

hvid chokoladeknas og mandel

Menu

Frokostmenu

Saltet laks med rygeost, avocado og urter

Hønsesalat med selleri,æbler og kyllingeskind

--

Braiseret svinebryst med kvæde. pære og valnød

Grillet tyksteg med rodfrugt-remoulade, peberrod og stegte løg

Oksetatar med blåbær løvstikke og ristede hasselnødder

--

Chokolademousse med mandelcrumble og kakaobønner

Aftenmenu

Cremet skaldyrssuppe med rå vintergrøntsager

og fyldig græskarpurè

--

Confiteret kylling fra Gråsten med selleri, brunet smør,

stegte svampe og persille

--

Lun chokoladekage med blodappelsinsorbet,

hvid chokoladeknas og mandel



Der er ingen ledige datoer og restauranter


Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort »