Eddikens anatomi – en middag med No. 2 og Nordhavn Eddikebryggeri

Præsenteres af No. 2 & Nordhavn Eddikebryggeri

Hos Restaurant no. 2 på Christianshavn tager de det sure med det søde og viser, hvordan nogle af landets fineste eddiker kan løfte både salte og søde retter.

Nordhavn Eddikebryggeri har udvalgt fem eddiker, som Søren Selin fra No. 2’s Michelin-storebror, AOC, har brugt til at udvikle fem retter, der hylder alt fra syrlige solbær til hengemte hybenroser og balsamiske blommer.

Der muligt at tilkøbe en vinmenu, der består af aperitif og fire glas vin til maden.


Menu

Østers med glaskål og enebæreddike

Jomfruhummersalat med hybenroseeddike

Syltet makrel med graneddike og grønne jordbær

Torsk med majs, kantareller og solbæreddike

Modnet højreb med rødbede og fermenteret ribssaft

Blommesorbet med malt og balsamisk blommeeddike



Adresse: No. 2, Nicolai Eigtveds Gade 32, 1402 København

Læs mere på: https://www.copenhagencooking.dk/program/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.