Folkekøkken Tusind og én nat - Det Marokkanske Køkken - På Hotel Saxkjøbing
Præsenteres af Hotel Saxkjøbing
Kanel, safran og gurkemeje er nogle af de ingredienser, som man møder i det forførende og sanselige marokkanske køkken, når Amine Chehabi besøger Hotel Saxkjøbing 26. april. Amine har i to årtier beskæftiget sig med mad bl.a. fra det afrikanske kontinent, og især Marokko, hvor han har boet de seneste fire år.
"Jeg har kendt Amine Chehabi siden jeg var 20. Han er et af de mest generøse mennesker, jeg har mødt i mit liv, og så er han en forbandet god kok. De spisesteder han har ledt mig hen til, bla. i Marrakech, har forandret mit forhold til mad endegyldigt" Claus Meyer
MENU
HARRIRA SUPPE
Krydret kikærtesuppe
***
COUSCOUS SEPT LÉGUMES
Couscous serveret med syv forskellige grøntsager
***
MARROKKANSKE SALATER
***
LAMMESPYD LAVET AF LAMMEBOV
Marineret i citron, spidskommen, hvidløg og krydderurter serveret med hjemmebagt batbotbrød samt grøn og gul peber-relish
***
TAGINE MED KYLLING M`CHARMEL
Kylling med syltede citroner, oliven, frisk koriander, safran og ingefær
***
TAGINE MED OKSEKØD MROUSIA
Langstidsstegt osso bucco med svesker, mandler, honning, sesam og safran
***
APPELSIN MED KANEL
MYNTHETHE OG MSSEMEN
MAROKKANSK PANDEKAGE MED HONNING
Adresse: Torvet 9, 4990 Sakskøbing
Læs mere på:
www.hotel-saxkjobing.dk