Forårs-tapas for 2

Præsenteres af Quartier

Hos Quartier kan vi godt lide tapas-konceptet, for det er skønt, man kan smage mange retter, inden appetitten slipper op. Og så er det dejligt at dele et måltid og en oplevelse med én, man godt kan lide! Derfor laver vi en tapasmenu til deling mellem 2 personer. 

Quartiers forårs-tapas er ikke traditionelle spanske tapas. Hos Quartier kan der være fransk, mellemøstlig eller amerikansk mad i gryderne – det skal bare smage godt, og så skal så mange af råvarerne som overhovedet muligt komme fra producenter, der brænder for det, de laver. 

Vores forårs-tapas er en dejlig middag bestående af forskellige små retter, som vi tilbereder, pakker og gør klar til jer. Det eneste I skal gøre, er at komme og hente!

Bag Quartier står Cofoco’s stifter, Torben Klitbo.

FORÅRS-TAPAS FRA QUARTIER

- Krabbe med passionsfrugt, mynte, sort quinoa og gule gulerødder

- Kalveculotte fra Grambogaard med trøffelcreme og røde raja-kartofler

- "Couscous" af grøntsager, citronyoghurt, dild og grønne oliven/abrikos-salsa

- Pasta i basilikum, cremefraiche og parmesan med soltørrede tomat, rucola og kapers

- Parmaskinke med figner, gule beder og balsamico

- Chokoladekage med hasselnødder, saltkaramel og fløde

- Manitobabrød og økologisk smør


295 kr. pr. tapasmenu
Mad til to personer

Tapasmenuen kan forudbestilles her på siden, indtil der meldes udsolgt.
Tapasmenuen pakkes og gøres klar til afhentning hos Quartier d. 3. marts mellem kl. 16.00 og 20.00. 

Quartier
Værnedamsvej 2
1619 København V



Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.