Foredrag: Kom tæt på det japansk gastronomi

Præsenteres af Sakana

Det japanske køkken har gjort sit indtog både på den internationale scene, men også i resten i verden. Flere og flere er blevet opmærksom på, at Tokyo er den by i verden, som har flest Michelin restauranter.
Japanske kokke har en anden tilgang til gastronomi, hvilket den japansk uddannet Sushikok & Sake sommerlier Zoë Escher taler mere om til foredraget ”Kom tæt på det japanske køkken”.

Om foredraget

Glæd dig til et unikt og spændende 1,5 times, hvor du som deltager bliver taget med en usædvanlig og personlig gastronomisk rejse.

Du får en introduktion til Japan og dens geografiske placering.
Du hører om, hvorfor er den by i verden som har flest Michelin stjerner.
Du hører, hvad der adskiller det japanske køkken fra resten af verden.
Du hører om, de japanske kokke syn og tilgang til det japanske køkken.
Du hører om, hvorfor det tager 10 år i Japan at blive uddannet til japansk sushikok.
Du hører om kost, livsstil og, hvorfor japanerne er den befolkning i verden der lever længst.

Under foredraget bruger Zoë også en gulerod som demonstration, så alle der deltager i foredraget får en dybere forståelse at det japanske køkken.

Pris

Alt i alt får du et 1,5 time fascinerende og spændende foredrag om japansk gastronomi. Pris 125 kr. pr. person.

Hvor og hvornår?

Onsdag den 7. februar 2018 kl. 19.00-20.30 hos Klinikudlejning, Nørregade 41, 1165 København K.
Tilmeldingsfrist: Fredag den 2. februar 2018
Pris per deltager 125 kr.

Faglige resultater

I februar 2016 holdt jeg åbningstalen og åbnede messen Formland Spring 2016 i Messecenter Herning. Ved åbningen deltog 49 fra pressen, 20 VIP og 271 udstillere.
I august 2014 vurderet Zoë Escher kvaliteten på take-away sushi fra 8 forskellige sushi restauranter i København for forbrugerrådets magasin "TÆNK".
Nomineret til Oplevelsesprisen 2013
I november 2013 blev Zoë udråbt af Irma til Danmarks sushiekspert nr. 1.
I november 2013 lavede Zoë sushi og japanske retter som personalemad til Michelin-restauranten Geranium.

Referencer: Restaurant Geranium, Hugo Boss Nordics, Novo Nordisk, Novartis, Takeda Pharma, Haldore Topsøe, 3F Ungdom, Høje-Taastrup kommune, Gorrissen Federspiel, Quartz+Co, Elbek & Vejrup og Sanistål.

Nyhed: Online kokkeskole: Opskriftspakker med japanske vegetarretter. Læs mere på http://zoeescher.com

Adresse: Klinikudlejning, Nørregade 41, 1165 København K

Læs mere på: zoeescher.com/
onsdag 7. feb. 2018 kl. 19:00 - 20:30
á 125,00 kr.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A,
1302 København S
CVR: 33759223