Foredrag og smagning af sake, Kun-shu

Præsenteres af Sakana

Kom og bliv indviet i japansk sake og madkulturens forunderlige verden af Sushikok & Sake sommelier Zoë Escher.

Hvad lærer du om til foredraget og smagningen?

Du får en introduktion til Japan, sake og sake kultur.
Du får en introduktion til sake og de 4 forskellige kategorier som sake inddeles i.
Du lære om 3 forskellige Premium sake der alle klacificeres indenfor kategorien Kun-shu.
Du lære om råvarer såsom ris, vand, svamp og stivelse der indgår i sake produktionen.
Du hører om de forskellige bryggerier og brygningsmetoder der er brugt til, at fremstille de 3 forskellige sake som vi smager.
Du hører om hvilke japanske og europæiske retter, der matcher bedst til de 3 sake vine som vi smager på.
Du hører hvordan du bedst servere de 3 forskellige sake vine for, at få det fulde udbytte.

Under foredraget smager du på 3 forskellige og unikke Premium sake.

Pris

Alt i alt får du et 1,5 time fascinerende foredrag om unikke og eksklusive Premium sake indenfor kategorien Kunshu. Pris 375 kr. pr. person

Hvor og hvornår?

Tirsdag den 10. oktober 2017 kl. 19.00-20.30 hos Klinikudlejning, Nørregade 41, 1165 København K.
Tilmeldingsfrist: Torsdag den 5. oktober 2017
Pris per deltager 375 kr.

og

Tirsdag den 7. november 2017 kl. 19.00-20.30 hos Klinikudlejning, Nørregade 41, 1165 København K.
Tilmeldingsfrist: Torsdag den 2. november 2017
Pris per deltager 375 kr.

Der er begrænset antal pladser. Først til mølle!

Er du interesseret i et foredrag eller har spørgsmål, så er du velkommen til at sende en mail til info@sakana.dk.

Faglige resultater

I februar 2016 holdt jeg åbningstalen og åbnede messen Formland Spring 2016 i Messecenter Herning. Ved åbningen deltog 49 fra pressen, 20 VIP og 271 udstillere.
I august 2014 vurderet Zoë Escher kvaliteten på take-away sushi fra 8 forskellige sushi restauranter i København for forbrugerrådets magasin "TÆNK".
Nomineret til Oplevelsesprisen 2013
I november 2013 blev Zoë udråbt af Irma til Danmarks sushiekspert nr. 1.
I november 2013 lavede Zoë sushi og japanske retter som personalemad til Michelin-restauranten Geranium.

Referencer: Restaurant Geranium, Hugo Boss Nordics, Novo Nordisk, Novartis, Takeda Pharma, Haldore Topsøe, 3F Ungdom, Høje-Taastrup kommune, Gorrissen Federspiel, Quartz+Co, Elbek & Vejrup og Sanistål.

Nyhed: Online kokkeskole: Opskriftspakker med japanske vegetarretter. Læs mere på http://zoeescher.com

Adresse: Klinikudlejning, Nørregade 41, 1165 København K

Læs mere på: zoeescher.com
tirsdag 10. okt. 2017 kl. 19:00 - 20:30
á 375,00 kr.
tirsdag 7. nov. 2017 kl. 19:00 - 20:30
á 375,00 kr.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A,
1302 København S
CVR: 33759223