Fredagstapas

Præsenteres af Quartier

Hos Quartier kan vi godt lide tapas-konceptet, for det er skønt, man kan smage mange retter, inden appetitten slipper op. Og så er det dejligt at dele et måltid og en oplevelse med én, man godt kan lide! Derfor laver vi vores tapasmenu, så den kan deles af 2 personer. 

Quartiers fredagstapas er ikke traditionelle spanske tapas. Hos Quartier kan der være fransk, mellemøstlig eller amerikansk mad i gryderne – det skal bare smage godt, og så skal så mange af råvarerne som overhovedet muligt komme fra producenter, der brænder for det, de laver. 

Vores fredagstapas er en dejlig middag bestående af forskellige små retter, som vi tilbereder, pakker og gør klar til jer. Det eneste I skal gøre, er at komme og hente.

Bag Quartier står Cofoco’s stifter, Torben Klitbo. 

* Fredagstapas - menu 31. marts *
- Koldrøget laks med rygeostcreme, wasabiærter, brøndkarse og dild

- Grønt fra Sørisgaard marineret med estragon og valnødder

- Røde rajakartofler med salsa verde 

- Rosastegt kalveculotte med rucola og parmesan *

- Svinemørbrad med kapers, oliven og oregano

- Vanilje-panna cotta med rabarber og hvid chokoladeknas 

- Manitobabrød og økologisk smør

295 kr. pr. tapasmenu
Mad til to personer

Tapasmenuen kan forudbestilles her på siden, indtil der meldes udsolgt.
Tapasmenuen pakkes og gøres klar til afhentning hos Quartier d. 31. marts mellem kl. 16.00 og 20.00. 

Quartier
Værnedamsvej 2
1619 København V


Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.