French Dining Week 2016

Præsenteres af Sopexa og Copenhagen Food

Vælg restaurant herover for at se menu

Menu

Forret

Salade Chevre Chaud

- Ristet gedeost på crouton, grillet courgette, balsamisk glace og frisk salat

Hovedret

Skindstegt rødfisk

- serveret på ratatouille, tomat a la Provence og en beurre noir med knuste nødder og friske urter

Dessert

Lavendel creme brûlée

- serveret med en hjemmelavet vanilje-parfait



Vegetarmenu

0



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Muslinger

Hvidvinsdampede muslinger fra Limfjorden serveres med hvidløgsmayonnaise

¤

Steak tatare

.Rørt, rå oksekød blandet i køkkenet, serveres med pommes frites og salat

¤

Sorbet

To slags sorbet is med bær



Vegetarmenu

0



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Forretter

Tartelet med gedeost, tomatconfit, rucola og oliven-vinaigrette

Vichyssoise-suppe med røget laks, cremefraiche og purløg

Oksetatar med valnød, brøndkarse og trøffelcreme

~

Hovedret

Kalvefilet

med sauce bordelaise, marv,

karotter, karljohanpuré og sellerigratin

~

Dessert

Chokolade-pot de crème med

hindbær, mandelkage og vaniljefløde.



Vegetarmenu

0



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Røget laksetatar m/ bitter salat & syltede løg

-

Perlehønebryst m/ nye urter & hønsecreme

-

Baba au rhum m/ friske bær og creme chantilly



Vegetarmenu

0



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Letrøget laks

med selleriremoulade, urter, croûtoner og ramsløg

-

Kalveblanquette

med asparges, små gulerødder og nye kartofler

-

Hvid chokoladebavarois

med sorbet, karamel og sommerbær



Vegetarmenu

0



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Camembert frit, tartelette de noix et chutney de poire, salade

Friteret camembert pa? valdnøddebund, pærechutney, salat

******

Ballotine de pintade farc?ie, mousseline de vitelotte, pointe d’asperges vertes et fe?ves

Farseret perlehøne; spinat, tomat og pinjekerner, lilla kartoffel- pure?, grønne asperge, hestebønner

******

Gauffre traditionnelle sauce au choix demandé au serveur

Belgisk vaffel, vaniljeis - vælg selv sauce: choko- lade, karamel el. ahornsirup



Vegetarmenu

0



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Rillettes af varmrøget laks og krydderurtesalat, syltede havtornbær og rugbrødschips

***

Grillet oksemørbrad med sauce bearnaise, fransk kartoffelsalat og grøn salat

***

Creme brulée med citronsorbet og jordbær



Vegetarmenu

0



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

***

Klassisk fransk jomfruhummerbisque

Tilsmagt med med cognac og serveret med en lille laksesoufflé

***

Helstegt kalveryg

Serveret med dijon-rosmarinsauce, spæde grøntsager og kalvesky

***

Creme Brulee

Med lemon curd og friske bær

***



Vegetarmenu

0



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Soup aux pois - Kold ærtesuppe med brunoise af courgette, frisk ost og rogn, mynte og olivenolie

Lapin au vin blanc – Hvidvinsbrasseret kanin med dild, asparges, nye gulerødder og små kartofler

Mousse de framboise – Hindbær mousse med hindbærgelé, sprødt og vaniljeiscreme.



Vegetarmenu

0



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Forret:

Cremet fiskesuppe

med laks, torsk og rejer

Hovedret:

Confit de Canard

confiteret andelår med rødvinssauce, kartoffelgratin og torvegrønt

Dessert:

Creme brulée

glaseret vanillecreme serveret med vanilleis



Vegetarmenu

0



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

forret

Røget laksetatar med dild, citron, cherry tomat, rygeostecreme,bladselleri,

Frisk urt.

hovedret

Kalve culotte med

gulerods pure , ærter, løg, radiser, kartofler og glace

dessert

ananas og jordbær marineret i vanilje, marengs ,puf-sukker, agurk is. citronverbena.



Vegetarmenu

0



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Forret:

Hvide asparges - heste rejser - løvstikke

Hovedret:

Dansk Kalv - kartoffel - estragon

Dessert:

Jordbær - hyld - fløde



Vegetarmenu

0



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Forret.

CARPACCIO DE BOEUF.

Vinaigrette de champignons med parmesan og rucola.

Hovedret.

CULOTTE D’AGNEAU, AUX COURGETTES.

Lammeculotte med courgettes , gedeost og solsikker kerner. / Lamb culotte with courgettes, goat cheese and sunflower seeds.

Desert.

MONSIEUR JACQUES, CRÉME BRULÉE.



Vegetarmenu

0



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Forret;

Rørt fisk

Agurk – radisser – sprød rugbrød

Hovedret;

Hane fra Gråsten

Asparges – gulerødder – Urtevelté

Dessert;

Hyldeblomstfromage

Limesorbet - lemoncurd – citrontuilé



Vegetarmenu

0



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Bouillabaisse på Mefisto facon med aioli og crouton

***

Hanebryst og lår, i safrancreme og sommergrønt

***

Sommersorbet med bær og eau de vie



Vegetarmenu

0



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Rillette af gris, stikkelsbær & salat

Farseret vagtel, nye løg & hønsesky

Jordbær, baba, appelsin sirup & creme chantilly



Vegetarmenu

0



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Roulade

rødtunge - laks - spinat - vinegrette

Oksetårn

tårn - oksefilet - sauce chasseur - kartoffelgratin - sommer grønt

Fragilité

kahlua - mokka - fragilité - bær - sprødt



Vegetarmenu

0



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Forret:

Rødtungefilet på hvide asparges samt ramsløg beurre blanc

Hovedret:

Cuvette af Amerikansk Black Angus med sæsonens grønt serveret med nye kartofler samt sauce Cafe de Paris

Dessert:

Chokoladekage med mango sorbet



Vegetarmenu

0



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

DEUX TERRINE

kalve terrine og terrine de campagne, grønne asparges

POITRINE DE VEAU

braiseret kalvespidsbryst, danske ærter, sommergrønt, kalvesky

TARTE AU CITRON MERINGUÉE

citrontærte, brændt marengs



Vegetarmenu

0



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Cremet og fyldig Bouillabaise

med Jomfruhummer, muslinger, torsk Aióli & ristet Focacciabrød.

Langtidsstegt Oksecuvette

med Blomkålspure, Kroket af kartoffelmos & portvin/madeira sauce

Blød Chokolade brownie

med pistacie, jordbærsorbet & crumble



Vegetarmenu

0



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Forret

Foie Gras med syltede figner

Hovedret

Andeconfit med flødekartofler og sæsonens grøntsager

(Hus Specialitet)

Dessert

Citrontærte med marengs



Vegetarmenu

0



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Forret:

Salade Chevre Chaud -

honningbagt gedeost på grillet brød serveret med vanillesyltede skalotteløg og flasketomater, samt sprød salat vendt i vinagrette og pinjekerner.

Hovedret:

Glad Provencalsk Gris -

grillet nakkefilet braiseret i hyldeblomstsaft, serveret med ratatouille, rosmarinbagte kartofler og rødvinssovs.

Dessert:

Matronens friske citrontærte

serveret med fed creme fraise.



Vegetarmenu

0



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Chorizo med ratatouille

-

Kalvecuvette med ærter française og pommes frites

-

Gateau Marcel



Vegetarmenu

0



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Forret:

Terrine foie gras

på en blandet salat med syltede kastanjer,

tørret andebryst, svampe, valnødder

Hovedret:

Gratineret havtaske

lagt på tagliatelle

og gratineret med en jomfruhummerbisque

Dessert:

Chokolademousse

overhældt med chokolade og guld på toppen,

med en mandelbund og caramelsauce

Retterne kan ses på billederne



Vegetarmenu

0



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Hvide asparges med rejer, kørvel-ramsløgmayo og croutons

***

Perlehønebryst med morkelsauce, grillede forårsløg og ovnbagte små timiankartofler

***

Gateau Marcel, chokoladekage med jordbær og vanilleis



Vegetarmenu

0



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Forret: Moules mariniènes med aioli og grillet brød.

Hovedret: Bøf béarnaise med pommes frites og asparges.

Dessert: Crème brûlée med jordbærsalat.



Vegetarmenu

0



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Forret:

Krebsehalesalat, rygeost, grillet lime, agurk, tomat og citronolie

Hovedret:

Oksefilet serveret med hjemmeskåret fritter & pebersauce

Dessert:

Klassisk Crème Brûlée med vanilie



Vegetarmenu

0



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Røget laksrillette

rødbeder dressing,blomkål crème

-

Bavette á l'échalotes

små kogt kartofler ratatouille,sauce Bordelaise

-

Chokolade-nougatine kage

á la Bruno



Vegetarmenu

0



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Forret:

Krebsehalesalat, rygeost, grillet lime, agurk, tomat og citronolie

Hovedret:

Lækker oksefilet serveret med hjemmeskåret fritter & pebersauce

Dessert:

Klassisk Crème Brûlée med vanilie



Vegetarmenu

0



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

CHEVRE CHAUD / GRILLET GEDEOST

på grillet koldhævet surdejsbrød anrettet på sprøde salater med rødløg, confiteret tomat & honningvinaigrette

*

COQ AU VIN

Kylling braiseret i rødvin med urter, perleløg, svampe & bacon.

Hertil kartoffelmos

*

TARTE TATIN / ÆBLETÆRTE

på sprød butterdej med sød creme fraiche mousse & krokant



Vegetarmenu

0



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

MENU

*

Bagt torsk, courgette, mandler og estragon

*

Rosastegt andebryst, grønne bønner a la Française

*

Jordbær i rabarbersirup, crème chantilly og mynte



Vegetarmenu

0



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Tartare de saumon fumé, røget laksetatar med sprød salat og dagens grønne garnish.

Coq au vin, lavet som i Frankrig med masser af svampe, bacon og urter. Serveres med en blød kartoffelmos.

Creme brûlée, Fransk klassiker med hård skal af sukker og et blødt cremet indre. Serveres med en kugle sorbet på toppen.



Vegetarmenu

0



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Torsketatar

På smørristet surdejsbrød

rørt med dild, kapers, creme fraiche, mayo, blegselleri samt piment

-

Braiseret oksetykkam

med nye kartofler, carotter, ærter og asparges

-

Dekonstrueret Skovbærtætte



Vegetarmenu

0



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Dampede blåmuslinger

med grillet brød og urte Mayo

~

Grillet Poussin

med dampet spidskål, majs og svampe samt nye kartofler

~

Crème brûlée

klassisk vanille



Vegetarmenu

0



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Forret

Laks, selleri, dild og hasselnødder

Hovedret

Lam, mynthe, sprød kartoffel og sauce på bryst

Dessert

Creme brulee med passionsfrugtis og hvid chokolade



Vegetarmenu

0



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Toast Creme Crevettes

-

Peberbøf med kartoffel i pres, gulerod samt cognac-pebersauce

-

Friskrevet fransk æblekage



Vegetarmenu

0



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Gazpacho d'asperges et Crevettes

Asparge gazpacho serveret med rejer og asparges crudité.

Mignon de porc, Polenta et tomate confite

Svinemørbrad sous-vide (Velfærds gris fra Genz) serveret med ristet Polenta og konfiterede tomater.

Fraise et crémeux d'Anjoux

Marineret Jordbær serveret med Quark creme og jordbær sorbet.



Vegetarmenu

0



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Forret:

Rødtungefilet på hvide asparges samt ramsløg beurre blanc

Hovedret:

Cuvette af Amerikansk Black Angus med sæsonens grønt serveret med nye kartofler samt sauce Cafe de Paris

Dessert:

Chokoladekage med mango sorbet



Vegetarmenu

0



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Rimmet kuller med fortolkning af ærter francaise med ærtespirer og hvide asparges som crudité.

Lam fra Grantoftegård, som frikasse med grønne asparges, glaskål, nye gulerødder på ristede nye kartofler med løvstikke.

Jordbær og rabarber med creme anglaise og marengs.



Vegetarmenu

0



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Pâté de Campagne

med sennep & surt

~

Coq au vin blanc

med sommergrønt

~

Profiteroles

med vanilleis & jordbær



Vegetarmenu

0



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

*Rimet laks

Fenikel, basilikumsmayo, syltede rødløg

*Helstegt oksefiet

Syltede løg, løgpuré, bagt skalotteløg, rødvinsglace

*Gateau Marcel

Passionfrugt og mangosorbet



Vegetarmenu

0



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

FORRET

Ceviche

serveres m/ Torsk, rejer, avokado, mini tomater & ramsløgs olie

HOVEDRET

Coq au vin

serveres m/ fransk høne, perleløg, gulerødder, svampe & nye danske kartofler

DESSERT

Creme Brulee

m/ lakrids is og friske bær



Vegetarmenu

0



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

******

Krabbesalat, ristet brød, avokado, tomat og urtemayo

******

Helstegt okse entrecote, grillet grønt og rødvinssky

******

Jordbær tærte, chokolade og creme anglaise

******



Vegetarmenu

0



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Hjemme røget laks

serveret med små salater, sprødt rugbrød og rygeostecreme.

~

Sprængt spidsbryst fra grambrogaard.

Grønne og hvide asparges, nye kartofler og mild peberrod.

~

Friske fynske jordbær

I consomme med cremet is af brun farin.



Vegetarmenu

0



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Salade périgourdine fra Gascogne

-

Couscous d'agneau en cocotte

Couscous med lam i kokotte

-

Gâteau aux 2 chocolats

Kage med to slags chokolade



Vegetarmenu

0



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet

Menu

Forret:

Hvidvinsdampede muslinger

Hovedret:

Kalvefilet med dagens garniture og estragonsauce

Dessert:

Nougatparfait med pistacie creme og is



Der er ingen ledige datoer og restauranter


Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort »