Forret
Salade Chevre Chaud
- Ristet gedeost på crouton, grillet courgette, balsamisk glace og frisk salat
Hovedret
Skindstegt rødfisk
- serveret på ratatouille, tomat a la Provence og en beurre noir med knuste nødder og friske urter
Dessert
Lavendel creme brûlée
- serveret med en hjemmelavet vanilje-parfait
0
Muslinger
Hvidvinsdampede muslinger fra Limfjorden serveres med hvidløgsmayonnaise
¤
Steak tatare
.Rørt, rå oksekød blandet i køkkenet, serveres med pommes frites og salat
¤
Sorbet
To slags sorbet is med bær
0
Forretter
Tartelet med gedeost, tomatconfit, rucola og oliven-vinaigrette
Vichyssoise-suppe med røget laks, cremefraiche og purløg
Oksetatar med valnød, brøndkarse og trøffelcreme
~
Hovedret
Kalvefilet
med sauce bordelaise, marv,
karotter, karljohanpuré og sellerigratin
~
Dessert
Chokolade-pot de crème med
hindbær, mandelkage og vaniljefløde.
0
Røget laksetatar m/ bitter salat & syltede løg
-
Perlehønebryst m/ nye urter & hønsecreme
-
Baba au rhum m/ friske bær og creme chantilly
0
Letrøget laks
med selleriremoulade, urter, croûtoner og ramsløg
-
Kalveblanquette
med asparges, små gulerødder og nye kartofler
-
Hvid chokoladebavarois
med sorbet, karamel og sommerbær
0
Camembert frit, tartelette de noix et chutney de poire, salade
Friteret camembert pa? valdnøddebund, pærechutney, salat
******
Ballotine de pintade farc?ie, mousseline de vitelotte, pointe d’asperges vertes et fe?ves
Farseret perlehøne; spinat, tomat og pinjekerner, lilla kartoffel- pure?, grønne asperge, hestebønner
******
Gauffre traditionnelle sauce au choix demandé au serveur
Belgisk vaffel, vaniljeis - vælg selv sauce: choko- lade, karamel el. ahornsirup
0
Rillettes af varmrøget laks og krydderurtesalat, syltede havtornbær og rugbrødschips
***
Grillet oksemørbrad med sauce bearnaise, fransk kartoffelsalat og grøn salat
***
Creme brulée med citronsorbet og jordbær
0
***
Klassisk fransk jomfruhummerbisque
Tilsmagt med med cognac og serveret med en lille laksesoufflé
***
Helstegt kalveryg
Serveret med dijon-rosmarinsauce, spæde grøntsager og kalvesky
***
Creme Brulee
Med lemon curd og friske bær
***
0
Soup aux pois - Kold ærtesuppe med brunoise af courgette, frisk ost og rogn, mynte og olivenolie
Lapin au vin blanc – Hvidvinsbrasseret kanin med dild, asparges, nye gulerødder og små kartofler
Mousse de framboise – Hindbær mousse med hindbærgelé, sprødt og vaniljeiscreme.
0
Forret:
Cremet fiskesuppe
med laks, torsk og rejer
Hovedret:
Confit de Canard
confiteret andelår med rødvinssauce, kartoffelgratin og torvegrønt
Dessert:
Creme brulée
glaseret vanillecreme serveret med vanilleis
0
forret
Røget laksetatar med dild, citron, cherry tomat, rygeostecreme,bladselleri,
Frisk urt.
hovedret
Kalve culotte med
gulerods pure , ærter, løg, radiser, kartofler og glace
dessert
ananas og jordbær marineret i vanilje, marengs ,puf-sukker, agurk is. citronverbena.
0
Forret:
Hvide asparges - heste rejser - løvstikke
Hovedret:
Dansk Kalv - kartoffel - estragon
Dessert:
Jordbær - hyld - fløde
0
Forret.
CARPACCIO DE BOEUF.
Vinaigrette de champignons med parmesan og rucola.
Hovedret.
CULOTTE D’AGNEAU, AUX COURGETTES.
Lammeculotte med courgettes , gedeost og solsikker kerner. / Lamb culotte with courgettes, goat cheese and sunflower seeds.
Desert.
MONSIEUR JACQUES, CRÉME BRULÉE.
0
Forret;
Rørt fisk
Agurk – radisser – sprød rugbrød
Hovedret;
Hane fra Gråsten
Asparges – gulerødder – Urtevelté
Dessert;
Hyldeblomstfromage
Limesorbet - lemoncurd – citrontuilé
0
Bouillabaisse på Mefisto facon med aioli og crouton
***
Hanebryst og lår, i safrancreme og sommergrønt
***
Sommersorbet med bær og eau de vie
0
Rillette af gris, stikkelsbær & salat
Farseret vagtel, nye løg & hønsesky
Jordbær, baba, appelsin sirup & creme chantilly
0
Roulade
rødtunge - laks - spinat - vinegrette
Oksetårn
tårn - oksefilet - sauce chasseur - kartoffelgratin - sommer grønt
Fragilité
kahlua - mokka - fragilité - bær - sprødt
0
Forret:
Rødtungefilet på hvide asparges samt ramsløg beurre blanc
Hovedret:
Cuvette af Amerikansk Black Angus med sæsonens grønt serveret med nye kartofler samt sauce Cafe de Paris
Dessert:
Chokoladekage med mango sorbet
0
DEUX TERRINE
kalve terrine og terrine de campagne, grønne asparges
POITRINE DE VEAU
braiseret kalvespidsbryst, danske ærter, sommergrønt, kalvesky
TARTE AU CITRON MERINGUÉE
citrontærte, brændt marengs
0
Cremet og fyldig Bouillabaise
med Jomfruhummer, muslinger, torsk Aióli & ristet Focacciabrød.
Langtidsstegt Oksecuvette
med Blomkålspure, Kroket af kartoffelmos & portvin/madeira sauce
Blød Chokolade brownie
med pistacie, jordbærsorbet & crumble
0
Forret
Foie Gras med syltede figner
Hovedret
Andeconfit med flødekartofler og sæsonens grøntsager
(Hus Specialitet)
Dessert
Citrontærte med marengs
0
Forret:
Salade Chevre Chaud -
honningbagt gedeost på grillet brød serveret med vanillesyltede skalotteløg og flasketomater, samt sprød salat vendt i vinagrette og pinjekerner.
Hovedret:
Glad Provencalsk Gris -
grillet nakkefilet braiseret i hyldeblomstsaft, serveret med ratatouille, rosmarinbagte kartofler og rødvinssovs.
Dessert:
Matronens friske citrontærte
serveret med fed creme fraise.
0
Chorizo med ratatouille
-
Kalvecuvette med ærter française og pommes frites
-
Gateau Marcel
0
Forret:
Terrine foie gras
på en blandet salat med syltede kastanjer,
tørret andebryst, svampe, valnødder
Hovedret:
Gratineret havtaske
lagt på tagliatelle
og gratineret med en jomfruhummerbisque
Dessert:
Chokolademousse
overhældt med chokolade og guld på toppen,
med en mandelbund og caramelsauce
Retterne kan ses på billederne
0
Hvide asparges med rejer, kørvel-ramsløgmayo og croutons
***
Perlehønebryst med morkelsauce, grillede forårsløg og ovnbagte små timiankartofler
***
Gateau Marcel, chokoladekage med jordbær og vanilleis
0
Forret: Moules mariniènes med aioli og grillet brød.
Hovedret: Bøf béarnaise med pommes frites og asparges.
Dessert: Crème brûlée med jordbærsalat.
0
Forret:
Krebsehalesalat, rygeost, grillet lime, agurk, tomat og citronolie
Hovedret:
Oksefilet serveret med hjemmeskåret fritter & pebersauce
Dessert:
Klassisk Crème Brûlée med vanilie
0
Røget laksrillette
rødbeder dressing,blomkål crème
-
Bavette á l'échalotes
små kogt kartofler ratatouille,sauce Bordelaise
-
Chokolade-nougatine kage
á la Bruno
0
Forret:
Krebsehalesalat, rygeost, grillet lime, agurk, tomat og citronolie
Hovedret:
Lækker oksefilet serveret med hjemmeskåret fritter & pebersauce
Dessert:
Klassisk Crème Brûlée med vanilie
0
CHEVRE CHAUD / GRILLET GEDEOST
på grillet koldhævet surdejsbrød anrettet på sprøde salater med rødløg, confiteret tomat & honningvinaigrette
*
COQ AU VIN
Kylling braiseret i rødvin med urter, perleløg, svampe & bacon.
Hertil kartoffelmos
*
TARTE TATIN / ÆBLETÆRTE
på sprød butterdej med sød creme fraiche mousse & krokant
0
MENU
*
Bagt torsk, courgette, mandler og estragon
*
Rosastegt andebryst, grønne bønner a la Française
*
Jordbær i rabarbersirup, crème chantilly og mynte
0
Tartare de saumon fumé, røget laksetatar med sprød salat og dagens grønne garnish.
Coq au vin, lavet som i Frankrig med masser af svampe, bacon og urter. Serveres med en blød kartoffelmos.
Creme brûlée, Fransk klassiker med hård skal af sukker og et blødt cremet indre. Serveres med en kugle sorbet på toppen.
0
Torsketatar
På smørristet surdejsbrød
rørt med dild, kapers, creme fraiche, mayo, blegselleri samt piment
-
Braiseret oksetykkam
med nye kartofler, carotter, ærter og asparges
-
Dekonstrueret Skovbærtætte
0
Dampede blåmuslinger
med grillet brød og urte Mayo
~
Grillet Poussin
med dampet spidskål, majs og svampe samt nye kartofler
~
Crème brûlée
klassisk vanille
0
Forret
Laks, selleri, dild og hasselnødder
Hovedret
Lam, mynthe, sprød kartoffel og sauce på bryst
Dessert
Creme brulee med passionsfrugtis og hvid chokolade
0
Toast Creme Crevettes
-
Peberbøf med kartoffel i pres, gulerod samt cognac-pebersauce
-
Friskrevet fransk æblekage
0
Gazpacho d'asperges et Crevettes
Asparge gazpacho serveret med rejer og asparges crudité.
Mignon de porc, Polenta et tomate confite
Svinemørbrad sous-vide (Velfærds gris fra Genz) serveret med ristet Polenta og konfiterede tomater.
Fraise et crémeux d'Anjoux
Marineret Jordbær serveret med Quark creme og jordbær sorbet.
0
Forret:
Rødtungefilet på hvide asparges samt ramsløg beurre blanc
Hovedret:
Cuvette af Amerikansk Black Angus med sæsonens grønt serveret med nye kartofler samt sauce Cafe de Paris
Dessert:
Chokoladekage med mango sorbet
0
Rimmet kuller med fortolkning af ærter francaise med ærtespirer og hvide asparges som crudité.
Lam fra Grantoftegård, som frikasse med grønne asparges, glaskål, nye gulerødder på ristede nye kartofler med løvstikke.
Jordbær og rabarber med creme anglaise og marengs.
0
Pâté de Campagne
med sennep & surt
~
Coq au vin blanc
med sommergrønt
~
Profiteroles
med vanilleis & jordbær
0
*Rimet laks
Fenikel, basilikumsmayo, syltede rødløg
*Helstegt oksefiet
Syltede løg, løgpuré, bagt skalotteløg, rødvinsglace
*Gateau Marcel
Passionfrugt og mangosorbet
0
FORRET
Ceviche
serveres m/ Torsk, rejer, avokado, mini tomater & ramsløgs olie
HOVEDRET
Coq au vin
serveres m/ fransk høne, perleløg, gulerødder, svampe & nye danske kartofler
DESSERT
Creme Brulee
m/ lakrids is og friske bær
0
******
Krabbesalat, ristet brød, avokado, tomat og urtemayo
******
Helstegt okse entrecote, grillet grønt og rødvinssky
******
Jordbær tærte, chokolade og creme anglaise
******
0
Hjemme røget laks
serveret med små salater, sprødt rugbrød og rygeostecreme.
~
Sprængt spidsbryst fra grambrogaard.
Grønne og hvide asparges, nye kartofler og mild peberrod.
~
Friske fynske jordbær
I consomme med cremet is af brun farin.
0
Salade périgourdine fra Gascogne
-
Couscous d'agneau en cocotte
Couscous med lam i kokotte
-
Gâteau aux 2 chocolats
Kage med to slags chokolade
0
Forret:
Hvidvinsdampede muslinger
Hovedret:
Kalvefilet med dagens garniture og estragonsauce
Dessert:
Nougatparfait med pistacie creme og is