Friis Holm chokolade & topvin fra Sydafrika
Præsenteres af Vinkunsten
Friis Holms verdens bedste chokolade møder Vinkunstens verdens bedste sydafrikanske vine.
Terroir-dreven vin og ditto chokolade kan være et fantastisk match. Jord, sten, krydderi, bær, frugt, syre og sukker der spiller op med - eller imod - hinanden giver vin og chokolade yderligere forførende dimensioner.
Kom og mød Mikkel Friss-Holm i Vinkunsten, og smag bl.a. guldvinderne ved sidste års International Chocolate Awards. Ja, Mikkel er verdensmester i chokolade, intet mindre.
Vinkunsten stiller op til dansen med 6 særligt udvalgte sydafrikanske vine.
Der er kun plads to 20 i Vinkunstens hyggelige vinlounge. Først til mølle...
Adresse: Vinkunsten, Lavendelstræde 8, 1462 Kbh K
Læs mere på:
vinkunsten.dk/vinsmagning-nyheder/