Gin & Tonic Workshop

Præsenteres af WhyNotGin

Du har sikket mixet hundredevis af Gin & Tonics – men har du nogensinde tænkt på, at den klassiske long drink har et potentiale som cocktail?!

Iben Diamant fra WhyNotGin har skrevet bogen Gin, Tonic & Tilbehør, som bl.a. giver dig konkrete tips til, hvordan du for alvor kommer til at imponere med din Gin & Tonic.
Få de bedste fif, en fænomenal ginoplevelse og 3 velvoksne Gin & Tonics, når WhyNotGin inviterer til Gin & Tonic Workshop fredag d. 12. januar.

Der er eminent gin på programmet. Både noget italiensk, noget frugtigt og noget nyklassisk samt luksus tonicvand fra Fentimans.
Der vil altså være noget for enhver smag.

Dørerne åbner kl 18, hvor man vil have mulighed for at gå i Gin & Tonic Baren.
Workshoppen starter ca. kl.19.

Det får du:

1 eksemplar af bestseller bogen Gin, Tonic & Tilbehør
Oplæg om gin og de bedste fif til at lykkes med Gin & Tonic på et helt nyt niveau af forfatteren til bogen – Iben Diamant fra WhyNotGin
3 x 5 cl. gin
5 cl. Orange Gin fra Copenhagen Distillery
5 cl. Fynbos Gin fra Sydafrika
5 cl. Moletto Bottiglia Tomato Gin fra Italien
3 x Fentimans Tonic Water (200 ml.)
Et overdådigt udvalg af alverdens garniture, så du selv kan mixe & matche din version af verdens bedste G&T.
En festlig aften sammen med andre glade gin-drikkere.

Vi glæder os til at dele gin-glæden med jer!

*Workshoppen afholdes på dansk.

Adresse: Copenhagen Food Space, Staldgade 10, 1699 København

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.