Gin & Tonic Workshop
Præsenteres af WhyNotGin
Du har sikket mixet hundredvis af Gin & Tonics – men har du nogensinde tænkt på, at den klassiske long drink har et potentiale som cocktail?!
Iben Diamant fra WhyNotGin har skrevet bogen Gin, Tonic & Tilbehør, som bl.a. giver dig konkrete tips til, hvordan du for alvor kommer til at imponere med din Gin & Tonic.
Få de bedste fif, en fænomenal ginoplevelse og 3 velvoksne Gin & Tonics, når WhyNotGin inviterer til Gin & Tonic Workshop fredag d. 16. marts
Der er eminent gin på programmet. Både noget dansk, engelsk og økologisk samt og noget sprit nyt + luksus tonicvand fra Fentimans.
Der vil altså være noget for enhver smag.
Dørerne åbner kl 18, hvor man vil have mulighed for at gå i Gin & Tonic Baren.
Workshoppen starter ca. kl.19.
Det får du:
1 eksemplar af bestseller bogen Gin, Tonic & Tilbehør
Oplæg om gin og de bedste fif til at lykkes med Gin & Tonic på et helt nyt niveau af forfatteren til bogen – Iben Diamant fra WhyNotGin
3 x 5 cl. gin
5 cl. Ginscape Gin
5 cl. Liverpool Orange Gin
5 cl. Helt ny frugtig variant fra Whitley Neill Gin
3 x Fentimans Tonic Water
Et overdådigt udvalg af alverdens garniture, så du selv kan mixe & matche din version af verdens bedste G&T.
En festlig aften sammen med andre glade gin-drikkere.
Vi glæder os til at dele gin-glæden med jer!
*Workshoppen afholdes på dansk.
Adresse: Copenhagen Food Space, Staldgade 10, 1699 København
Adresse: Copenhagen Food Space, Staldgade 10, 1699 København