Gourmetaften med Barolo-producent på 56°

Præsenteres af Restaurant 56° og DISTINTO Vinimport

Italien møder Danmark denne aften, hvor vinene fra top-vinhuset Michele Chiarlo flankeres af Restaurant 56°’s stilsikre køkken:

Fredag den 3. juni kl. 18.30
6 vine fra Michele Chiarlo
4-retters middag + snacks
Pris: 950 kr. inkl. kaffe, avec og søde bidder

Oplev vinene fra en af de ”største”, historiske og mest velanmeldte producenter i Piemonte – Michele Chiarlo. Vinhusets Barbera, Barolo og mousserende vine er fremstillet efter de klassiske forskrifter, men med en forkærlighed for innovation i kælderen. Giovanni Bocchino fra Michele Chiarlo er med denne aften og fortæller om vinene og vinhusets historie.

Netop kombinationen af innovation og gamle dyder går igen på Restaurant 56°, hvor klassiske, og ofte hjemmedyrkede, råvarer tilføres moderne teknikker i innovative kompositioner.

Det bliver en aften, hvor smagsløgene kommer på overarbejde!

PROGRAM

Bobler, Pietro Chiarlo, Brut (årlig produktion kun 2000 flasker)
Snacks á la 56 grader

Forret
Gavi di Gavi ”Rovereto” 2013
Multe, brunet smør, variationer af fennikel

Primo
Barbera d’Asti ”Le Orme” 2013
Barbera La Curt 2012
Brisler med rødbeder og friske rabarber

Secondo
Barolo Cannubi
Surf ’n turf – kalv, jomfruhummer, løg, sky

Dolce:
Moscato d’Asti Selection ”Nivole”
Karamel, vanilje, havesyre

BONUS INFO:
Michele Chiarlo har fremstillet vin siden 1958 og er kendt for at kombinere en klassisk og terroirbaseret tilgang med en høj grad af innovation. Denne kombination gør vinene unikke og højt skattede verden over.

Michele Chiarlos vine har gentagene gange modtaget fornem hæder med bl.a. gentagne 3 glas i Gambero Rosso og 95 point i Wine Spectator og Wine Advocate samt "Value Award" i det britiske Decanter Magazine.


Adresse: Krudtløbsvej 8, 1439 København K

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.