Gourmetaften på Numeró 64
Præsenteres af Cofoco
Jakob de Neergaard (tidligere Søllerød Kro) har sammen med Cofoco sammensat en 4-retters gourmet menu i samarbejde Rossini caviar og Moët Hennessy. Du vil få serveret de mest udsøgte livretter man kan forestille sig og prisen inkluderer også vinmenu, champagne og vand.
Menu af Jakob de Neergaard
Baerii Caviar og avocado.
Champagne Mercier Brut
Gammeldags røget laks med agurk, dild og peberrod.
Cloudy Bay Sauvignon Blanc
Mørbrad og skank af kalv med gulerod, citron, persille og sky.
Cloudu Bay Pinot Noir
Vava´u* vaniljeis med crumble og bær i august.
Möet & Chandon Impérial Nectar
*Vava'u er en lille ø-gruppe i ø-riget Tonga, som er kendt for sin produktion af kvalitets-vanilje.
Der kan bestilles billetter til en tidlig seating kl. 18:00 - 20:15 eller en senere seating kl. 20:45 - 23:45.
Adresse: Østerbrogade 64, 2100 København Ø