Heartland Banquet 2016

Præsenteres af Heartland Festival

Heartland Banquet (Per Hallundbæk, Falsled x Mark Lundgaard, Kong Hans x Jesper Koch x Mette Martinussen, 1.th)
Heartland Festival er gået sammen med Per Hallundbæk fra Falsled Kro for at skabe en helt unik spiseoplevelse, der har fået navnet HEARTLAND BANQUET. Her får Per følgeskab af Mark Lundgaard fra Kong Hans Kælder i København og Jesper Koch (tidligere Brdr. Koch) fra Aarhus om en treretters menu med de bedste fynske råvarer. HEARTLAND BANQUET er iscenesat af Mette Martinussen (1. Th. og tidl. Madeleines Madteater).

”De bedste fynske råvarer serveret på smukke Egeskov, jeg glæder mig til enormt til at lave Heartland Banquet” udtaler Per Hallundbæk.

Heartland Banquet vil kunne opleves både fredag og lørdag til frokost og aften og koster 495 DKK.

OBS! Adgang til Heartland Banquet kræver, at man har billet til Heartland Festival. Kan købes via www.heartlandfestival.dk

MENU:

Forret: Mark Lundgaard - Kong Hans Kælder
Asparges (Torup Bakke Gård), Øko æg (Skovlyst), Luft tørret skinke (Steensgaard Princip Landbrug)

Hovedret: Per Hallundbæk - Falsled Kro
Kalvemørbrad (Grambogaard) i sky med svampearoma og birkesaft (Falsled Kro)

Dessert: Jesper Koch
Fynske jordbær og rabarber

Ønskes vegetarmenuer vælges antal vegetarmenuer som tilvalg i billetkøbet

TILVALG DRIKKEVARER

VINMENU - 200 kr.
Sammensat af Per Hallundbæk i samarbejde med Løgismose
- Velkomst: Spumante Brut Bosco dei Cirmioli - Bosco Viticoltori
- Forret: Riesling 100 Berg und Tal Trocken ØKO - Wittmann, 2014
- Hovedret: Costieres de Nimes ØKO - Chateau de Montfrin, 2015
- Dessert: Brachetto d’Acqui “Le Donne dei Boschi" - Ca’ dei Mandorli, 2014

ØLMENU - 100 kr.
To fyldige Schøitz øl, der komplementerer maden på bedste vis:
- Bohemian Pils – brygget med kvæde og æble – 0,5L
- Gylden IPA – brygget med hyben og rosmarin – 0,5L

Adresse: Egeskov Gade 18, 5772 Kværndrup

Læs mere på: www.heartlandfestival.dk
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.