Helstegt øko-okse på Gråbrødretorv

Præsenteres af Peder Oxe

Som en festlig optakt til Copenhagen Cooking & Food Festival vil Peder Oxe langtidsstege en hel øko-okse over trækul og bøgebrænde. Fredag den 19. august kl. 15.00 bliver oksen sat over grillen. Her vil den hele aftenen, natten og den følgende morgen langsomt stege under kyndig overvågning af Peder Oxes kokke. Til frokost lørdag den 20. august 2016 serveres det langtidsstegte oksekød med en økologisk salat af perlebyg og sensommerens bedste grøntsager, brød og smør. Måltidet kan nydes ved langborde på det smukke torv, der i dagens anledning vil blive indhyllet i dejlig jazz ved Lasse Rømer Trio.

Traditionen med den helstegte okse stammer fra Christian den IV’s kroningsfest den 29. august 1596, hvor der, for at fejre monarken, blev stegt hele okser på byens torve.

Adresse: Gråbrødretorv

Læs mere på: www.pederoxe.dk/sidste-nyt/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.