HELT SORT!

Præsenteres af Meyers Køkken

Kokkene fra Meyers går helt i sort, og inviterer til ekstraordinær middag og fest i Frederiks Bastion, fredag 13. februar og lørdag 14. februar.

Efter succesen med ”A night at the Fishmonger Mansion” på Fisketorvet i oktober sidste år, indtager vi nu det fredede krudthus Frederiks Bastion på Christianshavn, hvor sort krudt, kugler og kul herskede fra det herrens år 1745.

Vi synes, det er helt naturligt at kokkene går helt i sort netop dette smukke sted, så glæd dig til snacks og 7-retters seriøst lækker middag sammensat af kok– og udviklingschef Nanna Elisabeth Vestergaard, tidligere Restaurant Sat Bains with Rooms (2 Michelin-stjerner) og Klassisk Bistro 65.

Forvent aske på din mad, forstenede og forkullede kartofler, sorte bønner, sorte radiser, dødstrompeter og sort sesam. Dertil uanstændig god vin og selvfølgelig kaffe – sort som natten!

Vi glæder os til at skabe hygge, elegance, varme og glæde med fokus på farven sort. Sort kan passe ind i næsten alle designs for at tilføje kontrast og få andre farver til at skille sig mere ud. Sort er farven på det skjulte, det hemmelighedsfulde, det ukendte. Den skaber en stemning af mystik, holder tingene for sig selv og skjult for resten af omverdenen.

Både under og efter middagen kan der købes drikkevarer, som eksempelvis vin, øl og drinks fra eget sortiment i baren til budget-venlige priser. Hele aftenens musik leveres af Thomas Madvig og Bronx.

Festen fortsætter så længe, I har lyst!

Prisen for middagen inkl. velkomst og kaffe er 395 pr. person + DKK 10 i gebyr.

Ekstra info:

· Der vil være udvalg af Meyers specialøl og moste
· Hjemmelavede drinks
· Vin

MENU:

SNACKS
Knækbrød med hummus på sorte bønner
Brassicae med aïoli
Maltbrød med safransmør

FORRET
Forstenede kartofler med løvstikkeemulsion
Torsk i aske, knoldselleri, syltede gule sennepskorn
Lavtempereret laks, dødstrompeter, estragon og skalotteløg
Belugalinser, blomkål, hasselnødder, brunet smør
Misosyltede gulerødder, grillet endivie, karamelliseret æble

HOVEDRET
Rødt oksekød fra Himmerland, brændt aubergine, saltbagte rodfrugter med hø, urtefløde

DESSERT
Vaniljeparfait med sort sesam, citronkage, citronmarmelade, italiensk marengs


Adresse: Frederiks Bastion, Refshalevej 80 1432 København K

Læs mere på: www.meyerskoekken.dk/lokaler_/frederiks_bastion.html
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.