Helt vildt!

Præsenteres af Meyers Madhus

Uanset om du er jæger eller bare madentusiast, så får du her det definitive kursus i at håndtere og tilberede vildt.

Vi bevæger os fra det hele dyr til tilberedning af delikate retter med flere forskellige vildttyper og sæsonens bedste råvarer fra de dyrkede og vilde landskaber. Du oplever hvor delikat og velsmagende vildtkød er, og du slipper af med eventuelle vrangforestillinger om, at vildt bliver tørt, bare man kigger på det eller er særlig svært at have med at gøre.

Bemærk: På kurset har vi allieret os med Danmarks Jægerforbund, som stiller op med et helt rådyr og demonstrerer flåning og den såkaldte forlægning (dvs. ’grovpartering’), inden vi går i køkkenet. Desuden deler jægeren sine særdeles velprøvede tips til håndtering, modning og opbevaring af vildt med dig.
Det hele bliver til en udsøgt middag, som vi nyder med god vin og øl til.

Det lærer du:
Vi starter med flåning og forlægning af et stykke råvildt. Hvis du er jæger, kan du her få genopfrisket og måske forbedret din teknik. Hvis ikke, får du et unikt indblik i, hvor vildkødet kommer fra. Denne del er demonstrationsbaseret.

Efter forlægningen, skal rådyret parteres, og kokken gennemgår her de forskellige udskæringer, og de tilberedningsmåder, der får det bedste frem i hver udskæring.

Vi tilbereder retter med fasan, vildand og selvfølgelig rådyr med særlig fokus på stegeteknikker, sprængning og andre essentielle tilberedningsmetoder.

Vi laver masser af lækkert tilbehør med sæsonens grøntsager, frugter, bær og svampe.

Vi viser dig, hvordan du kan lave delikate stegepølser med vildtkød fra bunden.
Du lærer at lave en god, kraftig vildtfond.

Kokken viser, hvordan man laver en delikat terrine med leveren fra rådyret (da vi har begrænset mængde lever, er denne del demonstrationsbaseret).

Du får nyttige tips til hvor længe og hvordan, du kan vælge at lade vildtkød hænge, og vi afliver et par fordomme om modning af vildtkød.

Det får du:
• Et overdådigt vildtmåltid
• Du får opskrifterne med hjem, samt enkle råd og vejledning til modning og opbevaring af vildtkød
• Drikkevarer i form af vin, øl, vand, te og kaffe er inkluderet gennem hele kurset
• Omsorg fra værtinde og opvasker undervejs, så du kan koncentrere dig om det vigtige

HVOR: Meyers Madhus, Nørrebrogade 52 C, 2200 København N.
HVORNÅR: Tirsdag den 25. november 2014 fra kl. 17.00 - 22.00.

Adresse: Nørrebrogade 52C, 2200 København N

Læs mere på: www.meyersmadhus.dk
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.