Italiensk køkken

Præsenteres af Meyers Madhus

Det er ikke uden grund, at det italienske køkken har erobret verden. Med respekten for gode råvarer, dyrkelsen af den intense men smukt afstemte smagsoplevelse og kulinariske genistreger som pastaen og risottoen. På dette kursus arbejder vi med retter og teknikker, som har fået signaturstatus i det italienske køkken.

Vi kaster os bl.a. ud i pastahåndværket og fremstiller både en variant med og uden fyld. At lave sin egen pasta er mindre besværligt, end du måske tror, og det hele værd. Vi skal også forbi risottoen med dens næsten uendelige variationsmuligheder, samt et antal andre klassikere fra bl.a. det romerske og det venetianske køkken – alt sammen tilberedt med respekt for traditionen og de principper, der bærer den. Undervejs fokuserer vi på den omhyggelige smagsjustering med friske krydderurter, citrussaft, eddiker, olivenolie og parmesan, som er central i det italienske køkken, og som du kan bruge til at løfte al din madlavning.

Vi nyder selvfølgelig det måltid, vi selv har kreeret, ledsaget af god vin.

Menuen varierer med sæsonen og kokkens luner.

Det får du:

• En række klassiske italienske retter på repertoiret
• Indføring i grundteknikker fra det italienske køkken (herunder bl.a. pastafremstilling)
• Omsorg fra værtinder og opvasker, så du kan koncentrere dig om det vigtige
• En overdådig italiensk middag i godt selskab

HVOR: Meyers Madhus, Nørrebrogade 52 C, 2200 København N
HVORNÅR: Tirsdag den 10. marts 2015 fra 17.00 - 22.00
HVEM: Madhusets kokke

Adresse: Nørrebrogade 52C, 2200 København N

Læs mere på: www.meyersmadhus.dk
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.