Japansk bagekursus for begyndere

Præsenteres af Sakana

Lær at bage velsmagende bagværk med japansk grøn Matcha tea fra Tokyo.

Japanere har lige som alle andre en sød tand og værdsætter både kager og bagværk.
Dog har japanere et andet på syn på, hvad delikate og velsmagende kage bør indeholde af ingredienser og råvarer.

Mange er opmærksom på, at sojabønner og matcha tea spiller en vigtig rolle i det japanske køkken. Det er de færreste der er bevidst omkring, at det også er råvarer der har en fast plads i det japanske køkken.

Sunde råvarer der tilfører kroppen næring uden, at gå på kompromis med den gode smag, der typisk kendetegner kager.
På dette kursus viser jeg trin-for-trin, hvordan du laver delikate og sunde bagværk og kager, som du kan nyde året rundt.

Hvad lærer du på kurset?

Du får en introduktion til japansk grøn Matcha tea og dens indtog i japansk bagværk.
Du får en introduktion til de forskellige typer af japansk grøn Matcha tea.
Du lære, at håndtere den bitre smag i japansk grøn tea, således at du ikke mærker til smagen.
Du lære, at håndtere de forskellige stadier med omhyggelighed og, at brug forskellige køkkenredskaber som japanske sushikokke.
Du lære, at bage en svampet grøn skærekage efter japanske bageteknikker.
Trin-for-trin bager du også en portion japanske scones.

Hvad får du?

2 timers intensiv undervisning.
2 velsmagende japanske kage og scones.
Du får selvfølgelig udleveret opskrifterne

Om instruktøren

Kurset afholdes af den japansk uddannet sushikok & sake sommelier Zoë Escher.

Om holdet

Der er tale om små eksklusive hold med max. 13 deltagere.
Da det er holdundervisning kan man ikke få 1:1 undervisning.
For at få mest muligt udbytte forventes det, at man selv er aktiv deltagende. Først-til-mølle.

Pris

525 kr. pr. person.

Hvor og hvornår?

Søndag den 10. september 2017 kl. 12.00-14.00 hos Nose2Tail Meat & Seafood, Kødboderne 9, 1714 København V.
Tilmeldingsfrist: Tirsdag den 5. september 2017
Pris per deltager 525 kr.

Faglige resultater

I februar 2016 holdt Zoë åbningstalen og åbnede messe Formland Spring 2016 i Messecenter Herning. Ved åbningen deltog 49 fra pressen, 20 VIP og 271 udstillere.
I 2014 vurderet Zoë Escher kvaliteten på take-away sushi fra 8 forskellige sushi restauranter i København for forbrugerrådets magasin "TÆNK".
Nomineret til Oplevelsesprisen 2013
I 2013 var Zoë var gæstedommer på Masterchef sæson 3.
I 2013 blev Zoë udråbt af Irma til Danmarks sushiekspert nr. 1.
I 2013 lavede Zoë sushi og japanske retter som personalemad til Michelin-restauranten Geranium.

Virksomheder: A.P. Møller Mærsk, Novo Nordisk, Novartis, Takeda Pharma, Velux, Haldore Topsøe, 3F Ungdom, Høje-Taastrup kommune, Gorrissen Federspiel, Quartz+Co, Elbek & Vejrup og Sanistål.

Adresse: Nose2Tail Meatpacker, Flæsketorvet 13A, 1711 København V

Læs mere på: zoeescher.com/
søndag 10. sep. 2017 kl. 12:00 - 14:00
á 525,00 kr.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A,
1302 København S
CVR: 33759223