Japansk nudelsuppe for begyndere

Presented by Sakana

Japansk nudelsuppe for begyndere er et kursus til dig, der ønsker at lære at lave japanernes fortrukne spise nudelsuppen ramen.

En suppe er ikke bare en suppe i Japan, det er japanernes fortrukne fastfood og den er sund vel og mærke. Den skal du ikke kimse af. Alt bliver lavet fra bunden.

For at kunne lave den bedste ramen suppe, skal du kunne lave fiskefonden dashi, den udgør hele fundamentet i det japanske køkken. Fiskefonden bruges i mange forskellige sammenhænge, men det er helt anden snak.

Sammensætning af råvarer til en nudelsuppe, vil være noget som du ikke har prøvet før.

Hvem henvender kurset sig til?

Japansk nudelsuppe for begyndere er et kursus til dig, der

– har lyst til at lave japanernes fortrukne spise Ramen.
– aldrig har smagt japansk nudelsuppe, som den serveres i Japan.
– ønsker en velbalanceret og sund kost uden at springe budgettet.
– gerne vil lærer, at tilberede et aftensmåltid på under en time.

Hvad lærer du på kurset?

Du lærer

– at lave sunde og velsmagende nudelsuppe, der matcher en travl hverdag.
– om de tørret japanske råvarer, der bruges til lave en japansk nudelsuppe fra bunden.
– om de madlavningsteknikker der bruges til at lave velsmagende japansk suppe.
– hvad du skal kigge efter, når du laver japanske supper med kød, grøntsager og andet godt.
– hvilke nudler der egner sig bedst til de forskellige supper.
– at klargøre forskellige slags råvarer såsom grøntsager, kød og tang til en japansk suppe.
– at lave 2 velsmagende og sunde nudelsupper, der laves fra bunden med fiskefonden dashi.

Om holdet

Der er tale om små eksklusive hold med max. 13 deltagere.
Da det er holdundervisning kan man ikke få 1:1 undervisning. Man må forvente, at nogle kursister har spørgsmål til det, der arbejdes med.
Det er et aktiv kursus hvor det forventes, at man deltager i hele processen. For at få mest muligt udbytte forventes det, at man selv er aktiv deltagende. Først-til-mølle!

Pris

Alt i alt får du et 2-timers japansk madlavningskursus, hvor du lærer at lave 2 delikate japanske nudelsupper, som du får med hjem. Du får selvfølgelig udleveret opskrifterne. Din pris er KUN 545 kr. pr. person.

Hvor og hvornår?

Søndag den 10. december 2017 kl. 15.00-17.00 på Peder Lykke skolen, Brydes Alle 25, 2300 København S.

Tilmeldingsfrist: Tirsdag den 5. december 2017

Faglige resultater

I februar 2016 holdt jeg åbningstalen og åbnede messen Formland Spring 2016 i Messecenter Herning. Ved åbningen deltog 49 fra pressen, 20 VIP og 271 udstillere.
I august 2014 vurderet Zoë Escher kvaliteten på take-away sushi fra 8 forskellige sushi restauranter i København for forbrugerrådets magasin "TÆNK".
Nomineret til Oplevelsesprisen 2013
I november 2013 blev Zoë udråbt af Irma til Danmarks sushiekspert nr. 1.
I november 2013 lavede Zoë sushi og japanske retter som personalemad til Michelin-restauranten Geranium.

Referencer: Restaurant Geranium, Novo Nordisk, Novartis, Takeda Pharma, Haldore Topsøe, 3F Ungdom, Høje-Taastrup kommune, Gorrissen Federspiel, Quartz+Co, Elbek & Vejrup og Sanistål.

Du er velkommen til at besøge hjemmesiden http://zoeescher.com for flere informationer.

Address: Peder Lykke skolen, Brydes Alle 25, 2300 København S

Read more: zoeescher.com/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.