Japansk nudelsuppe kursus for begyndere, København V

Presented by Sakana

Lær at lave delikat og autentisk, japansk ramen-nudelsuppe med ingredienser og råvarer, som bruges af japanske kokke.

En suppe er ikke bare en suppe i Japan, det er japanernes fortrukne fastfood, og den er sund, vel at mærke. Den skal du ikke kimse ad. Alt bliver lavet fra bunden.

For at lave den bedste ramen-suppe skal du kunne lave fiskefonden dashi, som udgør hele fundamentet i det japanske køkken. Fiskefonden bruges i mange forskellige sammenhænge, men det er en helt anden snak.

Sammensætning af råvarer til en nudelsuppe vil være noget, som du ikke har prøvet før.

Hvad lærer du på kurset?

Du får en introduktion til japansk madkultur og, japanernes fortrukne spise som er nudelsupper.
Du får en introduktion til fonden dashi, som er omdrejningspunktet i japanske nudelsupper.
Du arbejder med forskellige japanske råvarer såsom kombu, bonito flakes og miso paste.
Du lærer at håndtere de forskellige forstadier til fonden dashi, som japanske sushikokke gør det.
Du lærer at bruge forskellige typer af japansk sojasauce, da sojasauce bliver betragtet som et krydderi i Japan.
Du lærer om klassiske nudeltyper og, hvilke nudler som egner sig bedst til de forskellige supper.
Du arbejder med forskellige japanske skæreteknikker og, skærer forskellige grøntsager, kød, mejeriprodukter.
Trin for trin laver du 2 forskellige velsmagende og sunde nudelsupper, der laves helt fra bunden med fiskefonden dashi.

Hvad får du?

2 timers intensiv undervisning.
Du lærer at lave 2 forskellige velsmagende japanske nudelsupper, retter som du får med hjem.
Du får selvfølgelig udleveret opskrifterne.

Om instruktøren

Kurset afholdes af den japansk uddannede Sushikok & Sake Sommelier Zoë Escher.

Om holdet

Der er tale om små, eksklusive hold med maks. 13 deltagere.
Da det er holdundervisning, kan man ikke få 1:1-undervisning.
For at få størst muligt udbytte forventes det, at man selv er aktivt deltagende.
Holdet er ikke større, end at der er tid til, at Zoë giver personlig feedback.

Søndag den 21. januar 2018 kl. 15.00-17.00 på Nose2Tail, Flæsketorvet 13A, 1417 København V.
Tilmeldingsfrist: 16. januar 2018. UDSOLGT
Søndag den 4. februar 2018 kl. 15.00-17.00 på Nose2Tail, Flæsketorvet 13A, 1417 København V.
Tilmeldingsfrist: 30. januar 2018. 2 ledige pladser tilbage

Søndag den 18. marts 2018 kl. 15.00-17.00 på Nose2Tail, Flæsketorvet 13A, 1417 København V.
Tilmeldingsfrist: 13. marts 2018.

Faglige resultater

I februar 2016 holdt jeg åbningstalen og åbnede messen Formland Spring 2016 i Messecenter Herning. Ved åbningen deltog 49 fra pressen, 20 VIP og 271 udstillere.
I august 2014 vurderet Zoë Escher kvaliteten på take-away sushi fra 8 forskellige sushi restauranter i København for forbrugerrådets magasin "TÆNK".
Nomineret til Oplevelsesprisen 2013
I november 2013 blev Zoë udråbt af Irma til Danmarks sushiekspert nr. 1.
I november 2013 lavede Zoë sushi og japanske retter som personalemad til Michelin-restauranten Geranium.

Referencer: Restaurant Geranium, Novo Nordisk, Novartis, Takeda Pharma, Haldore Topsøe, 3F Ungdom, Høje-Taastrup kommune, Gorrissen Federspiel, Quartz+Co, Elbek & Vejrup og Sanistål.

Du er velkommen til at besøge hjemmesiden http://zoeescher.com for flere informationer.

Nyhed: Online kokkeskole: Opskriftspakker med japanske vegetarretter. Læs mere på http://zoeescher.com

Address: Nose2Tail, Flæsketorvet 13A, 1417 København V.

Read more: zoeescher.com/
Sunday 4. Feb. 2018 at 15:00 - 17:00
á 545,00 kr.
Sunday 18. Mar. 2018 at 12:00 - 14:00
á 545,00 kr.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A,
1302 København S
CVR: 33759223