Japanese noodle soup for beginners

Presented by Sakana

Lær at lave delikate autentisk japansk ramen nudelsuppe med ingredienser og råvarer som bruges af japanske kokke.

En suppe er ikke bare en suppe i Japan, det er japanernes fortrukne fastfood og den er sund vel og mærke. Den skal du ikke kimse af. Alt bliver lavet fra bunden.

For at kunne lave den bedste ramen suppe, skal du kunne lave fiskefonden dashi, den udgør hele fundamentet i det japanske køkken. Fiskefonden bruges i mange forskellige sammenhænge, men det er helt anden snak.

Sammensætning af råvarer til en nudelsuppe, vil være noget som du ikke har prøvet før.

Hvad lærer du på kurset?

Du får en introduktion til japansk madkultur og japanernes fortrukne spise som er nudelsuppe.
Du får en introduktion til fonden dashi, da den er omdrejningspunktet i japanske nudelsuppe.
Du arbejder med forskellige japanske råvarer såsom kombu, Bonito flakes og miso pasta.
Du lære, at håndtere de forskellige forstadier til fonden dashi som japanske sushikokke.
Du lære, at bruge forskellige typer af japansk sojasauce, da sojasauce bliver betragtet som et krydderi i Japan.
Du lære om klassiske nudeltyper og, om hvilke nudler der egner sig bedst til de forskellige supper.
Du arbejder med forskelige skæreteknikker og skærer forskellige grøntsager, kød, mejeriprodukter.
Trin-for-trin laver du 2 forskellige velsmagende og sunde nudelsupper, der laves fra bunden med fiskefonden dashi.

Hvad får du?

2 timers intensiv undervisning.
Du lære at lave 2 forskellige velsmagende ramen nudelsuppe, retter som du får med hjem.
Du får selvfølgelig udleveret opskrifterne.

Om holdet

Der er tale om små eksklusive hold med max. 13 deltagere.
Da det er holdundervisning kan man ikke få 1:1 undervisning. Man må forvente, at nogle kursister har spørgsmål til det, der arbejdes med.
Det er et aktiv kursus hvor det forventes, at man deltager i hele processen. For at få mest muligt udbytte forventes det, at man selv er aktiv deltagende. Først-til-mølle!

Pris

545 kr. pr. person.

Hvor og hvornår?

Søndag den 10. december 2017 kl. 15.00-17.00 på Nose2Tail, Flæsketorvet 13A, 1417 København V. 6 ledige pladser tilbage

Søndag den 4. februar 2018 kl. 15.00-17.00 på Nose2Tail, Flæsketorvet 13A, 1417 København V.

Faglige resultater

I februar 2016 holdt jeg åbningstalen og åbnede messen Formland Spring 2016 i Messecenter Herning. Ved åbningen deltog 49 fra pressen, 20 VIP og 271 udstillere.
I august 2014 vurderet Zoë Escher kvaliteten på take-away sushi fra 8 forskellige sushi restauranter i København for forbrugerrådets magasin "TÆNK".
Nomineret til Oplevelsesprisen 2013
I november 2013 blev Zoë udråbt af Irma til Danmarks sushiekspert nr. 1.
I november 2013 lavede Zoë sushi og japanske retter som personalemad til Michelin-restauranten Geranium.

Referencer: Restaurant Geranium, Novo Nordisk, Novartis, Takeda Pharma, Haldore Topsøe, 3F Ungdom, Høje-Taastrup kommune, Gorrissen Federspiel, Quartz+Co, Elbek & Vejrup og Sanistål.

Du er velkommen til at besøge hjemmesiden http://zoeescher.com for flere informationer.

Nyhed: Online kokkeskole: Opskriftspakker med japanske vegetarretter. Læs mere på http://zoeescher.com

Address: Nose2Tail, Flæsketorvet 13A, 1417 København V.

Read more: zoeescher.com/
Sunday 10. Dec. 2017 at 15:00 - 17:00
á 545,00 kr.
Sunday 4. Feb. 2018 at 15:00 - 17:00
á 545,00 kr.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A,
1302 København S
CVR: 33759223