Japanske vegetarretter for begyndere, København S

Præsenteres af Sakana

Lær at tilberede delikate japanske dumplings, en delikat nudelret og den japanske omelet tamago som japanske sushikokke gør det.

Det japanske køkken byder på mange delikate velsmagende kødfri retter.
Der bliver bestemt ikke kedeligt, mange japanske vegetarretter blev i sin tid udviklet i buddhistiske munkeklostre i Kyoto. De smagfulde retter er siden blevet en del af det japanske køkken.

Japanske vegetarretter er mere udfordrende at lave, da der bruges flere forskellige teknikker til, at lave velsmagende retter.

Hvad lærer du på kurset?

Du får en introduktion til japanske madtraditioner og det klassiske japanske vegetarkøkken.
Du bliver introduceret til populære råvarer såsom kål, Shiitake svampe, tofu og ingefær.
Du lære, at anvende og afmåle japanske ingredienser såsom mirin og madlavningssake, som er uundværlig i det japanske vegetarkøkken.
Du lære om forskellen på tørret nudler og friske nudler og, hvad fordelen er ved at bruge friske nudler.
Du lære, at håndtere de forskellige forstadier og lave den teknisk svære omelet Tamago.
Du arbejder med forskellige madlavningsteknikker såsom at blanchere, rive og snitte forskellige råvarer.
Du lære trin-for-trin at lave japanske dumplings også kaldet gyoza, en nudelret med tofu og en varm ret med japansk omelet.

Hvad får du?

2 timers intensiv undervisning.
Du lære at lave japanske dumplings også kaldet gyoza, en nudelret med tofu og en varm ret med japansk omelet, retter som du får med hjem.
Du får selvfølgelig udleveret opskrifterne.

Om instruktøren

Kurset afholdes af den japansk uddannet sushikok & sake sommelier Zoë Escher.

Om holdet

Der er tale om små eksklusive hold med max. 13 deltagere.
Da det er holdundervisning kan man ikke få 1:1 undervisning. Man må forvente, at nogle kursister har spørgsmål til det, der arbejdes med.
For at få mest muligt udbytte forventes det, at man selv er aktiv deltagende. Først-til-mølle!

Pris

Alt i alt får du et 2-timers japansk madlavningskursus, hvor du lærer at lave 3 forskellige retter, som du får med hjem. Du får selvfølgelig udleveret opskrifterne. Din pris er KUN 595 kr. pr. person.

Hvor og hvornår?

Søndag den 26. november 2017 kl. 12.00-14.00 på Peder Lykke skolen, Brydes Alle 25, 2300 København S.

Tilmeldingsfrist: Tirsdag den 21. november 2017.

Faglige resultater

I februar 2016 holdt Zoë åbningstalen og åbnede messe Formland Spring 2016 i Messecenter Herning. Ved åbningen deltog 49 fra pressen, 20 VIP og 271 udstillere.
I 2014 vurderet Zoë Escher kvaliteten på take-away sushi fra 8 forskellige sushi restauranter i København for forbrugerrådets magasin "TÆNK".
Nomineret til Oplevelsesprisen 2013
I 2013 var Zoë var gæstedommer på Masterchef sæson 3.
I 2013 blev Zoë udråbt af Irma til Danmarks sushiekspert nr. 1.
I 2013 lavede Zoë sushi og japanske retter som personalemad til Michelin-restauranten Geranium.

Referencer: Restaurant Geranium, Novo Nordisk, Novartis, Takeda Pharma, Haldore Topsøe, 3F Ungdom, Høje-Taastrup kommune, Gorrissen Federspiel, Quartz+Co, Elbek & Vejrup og Sanistål.

Du er velkommen til at besøge hjemmesiden http://zoeescher.com for flere informationer.

Nyhed: Online kokkeskole: Opskriftspakker med japanske vegetarretter. Læs mere på http://zoeescher.com


Adresse: Peder Lykke skolen, Brydes Alle 25, 2300 København S

Læs mere på: zoeescher.com/
Japanske vegetarretter for begyndere den 26. november 2017
á 595,00 kr.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A,
1302 København S
CVR: 33759223