Japanske vegetarretter for begyndere

Præsenteres af Sakana

Japanske vegetarretter for begyndere et kursus til dig, der ønsker at lave velsmagende vegetarretter.

Det japanske køkken byder på mange delikate velsmagende kødfri retter.
Der bliver bestemt ikke kedeligt, mange japanske vegetarretter blev i sin tid udviklet i buddhistiske munkeklostre i Kyoto. De smagfulde retter er siden blevet en del af det japanske køkken.

Japanske vegetarretter er mere udfordrende at lave, da der bruges flere forskellige teknikker til, at lave velsmagende retter.

Hvem henvender kurset sig til?

Kurset Japanske vegetarretter for begyndere er til dig, der

– længes efter at lærer det japanske vegetariske køkken at kende.
– savner et alternativ til de mange madkurser, hvor kød, fisk og skaldyr indgår som en fast del af menuen.
– drømmer om at tilberede grøntsager på nye måder.
– ønsker at tilberede velsmagende retter med protein, der ikke kommer fra et dyr.
– ønsker at lave velsmagende retter såsom gyoza, en nudelret med tofu og en varm ret med æg.

Hvad lærer du på kurset?

Du lærer

– om det vegetariske køkken, som byder på mange velsmagende og unikke retter.
– om de japanske ingredienser, der anvendes i det vegetariske køkken.
– om, hvad du skal kigge efter, når du køber tofu, soja og andre råvarer.
– at klargøre forskellige slags grøntsager og sojaprodukter efter japanske teknikker.

Trin-for-trin lærer du at tilberede 3 velsmagende retter, der kan laves på under en time

Om instruktøren

Kurset afholdes af den japansk uddannet sushikok & sake sommelier Zoë Escher.

Om holdet

Der er tale om små eksklusive hold med max. 13 deltagere.
Da det er holdundervisning kan man ikke få 1:1 undervisning. Man må forvente, at nogle kursister har spørgsmål til det, der arbejdes med.
For at få mest muligt udbytte forventes det, at man selv er aktiv deltagende. Først-til-mølle!

Pris

Alt i alt får du et 2-timers japansk madlavningskursus, hvor du lærer at lave 3 forskellige retter, som du får med hjem. Du får selvfølgelig udleveret opskrifterne. Din pris er KUN 595 kr. pr. person.

Hvor og hvornår?

Søndag den 12. december 2017 kl. 12.00-14.00 på Peder Lykke skolen, Brydes Alle 25, 2300 København S.

Tilmeldingsfrist: Tirsdag den 12. december 2017.

Faglige resultater

I februar 2016 holdt Zoë åbningstalen og åbnede messe Formland Spring 2016 i Messecenter Herning. Ved åbningen deltog 49 fra pressen, 20 VIP og 271 udstillere.
I 2014 vurderet Zoë Escher kvaliteten på take-away sushi fra 8 forskellige sushi restauranter i København for forbrugerrådets magasin "TÆNK".
Nomineret til Oplevelsesprisen 2013
I 2013 var Zoë var gæstedommer på Masterchef sæson 3.
I 2013 blev Zoë udråbt af Irma til Danmarks sushiekspert nr. 1.
I 2013 lavede Zoë sushi og japanske retter som personalemad til Michelin-restauranten Geranium.

Referencer: Restaurant Geranium, Novo Nordisk, Novartis, Takeda Pharma, Haldore Topsøe, 3F Ungdom, Høje-Taastrup kommune, Gorrissen Federspiel, Quartz+Co, Elbek & Vejrup og Sanistål.

Du er velkommen til at besøge hjemmesiden http://zoeescher.com for flere informationer.

Adresse: Peder Lykke skolen, Brydes Alle 25, 2300 København S

Læs mere på: zoeescher.com/
Japanske vegetarretter for begyndere den 17. december 2017
á 595,00 kr.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A,
1302 København S
CVR: 33759223