KOKKE MOD CANCER VOL. 4

Præsenteres af www.kokkemodcancer.dk

Lørdag d. 4. November 2017 byder Kokke mod Cancer for fjerde gang velkommen til en aften hvor vi hylder livet og erklærer kulinarisk krig mod kræften.

Klokken 18:00 inviterer vi inden for hos Gastronomisk Innovation til en hjertevarm aften i kærlighedens og velsmagens tegn.

Som altid bestræber vi os på at gøre Kokke mod Cancer til en uforglemmelig oplevelse, og vi er derfor stolte over at kunne præsentere en menu, som med garanti både vil henrykke, overraske og udfordre.

MENU

1. Østersorgie fra Fiskerikajen
Kok: Hjalte Jørgensen Pohlentz, Fiskerikajen
Vin: Castellroig, Sabaté I Coca Cava Brut Reserva, Catalonien, Spanien fra Løgismose

2. Charcuterie fra Stensgård Herregård
Kok: Kasper Tind Hasse, Falsled Kro
Vin: Castellroig, Sabaté I Coca Cava Brut Reserva, Catalonien, Spanien fra Løgismose

3. Saltet makrel, marineret glaskål, selleripuré, havgus, citrontimian, hasselnødder og juice på grillet selleri
Kok: Nicolai Mentzler, San Pellegrino
Vin: Tenuta Benanti, Etna Bianco 2015, Sicilien, Italien fra Theis Vine

4. Lammetatar med melorme og ramsløg
Kok: Jonas Christensen, Höst
Vin: Chad Stock, Minimus Solero Grenache 2015, Oregon, USA fra Catching Wines

5. Five spice andetacos med brombærmarmelade og “Shiracha”-sauce
Kok: Carsten Duelund Sand, El Nacional CPH
Vin: TBA fra Skovgaard Vine

6. Oksehaler og rødbede
Kok: Rasmus Leck Fischer, Gastronomisk Innovation
Vin: TBA fra Salin Group

7. Efterårsæbler fra Falsled Kros have med jernurt og crème fraîche
Kok: Kasper Tind Hasse, Falsled Kro
Vin: TBA fra lieu-dit vinimport

8. Mørk chokolade med gærede æbler
Kok: Kasper Tind Hasse, Falsled Kro
Vin: Brændevin fra Aqua Vitae Sydfyn

Aftenen rundes af med kaffe og te. Vi forbeholder os retten til at justere i menuen, da vi har det med at blive inspireret og finde lækkerier i gemmerne.

Som tidligere går overskuddet til Kræftens Bekæmpelses uvurderlige indsats for en verden uden cancer. Kokke mod Cancer vol. 1, 2 og 3 har sammenlagt indbragt 382.244 kroner.
Køb billet til vol. 4, forkæl dig selv og dine nærmeste med sansemættende gastronomi og hjælp os til at få det tal endnu højere op.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

NB: Vi har kun plads til 50 gæster, så tøv ikke med at trykke på den turkise knap til højre.

Adresse: Gastronomisk Innovation, Frederiksborggade 1B, 1360 København K

Læs mere på: https://www.facebook.com/kokkemodcancer/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.