KOST og Birkemosegaard inviterer til middag i mulden

Præsenteres af KOST - arrangementet er en del af Copenhagen Cooking & Food Festival

KOST og Birkemosegaard inviterer til middag i mulden (inkl. bus tur/retur)

Nu har du mulighed for at nyde et fantastisk måltid midt i omgivelserne, hvor råvarerne bliver produceret. KOST, der dagligt sælger råvarer fra biodynamiske og økologiske små-producenter i butikken på Vesterbro, har lejet en stor bus, som fragter dig fra København til Birkemosegaard og hjem igen til Vesterbro. Du vil sammen med en masse gode mennesker få serveret en menu baseret på grøntsager, fisk og kød fra Birkemosegaard og de bedste sjællandske producenter, vi kan finde. Alt sammen i allerhøjeste sæson og hevet direkte op af mulden.

Du får mulighed for at kigge rundt på gården, hvor madhistorikeren Asmus vil fortælle om lokale fødevarer og deres betydning i et historisk perspektiv. Og hvis landmand Jesper kan løsrives fra arbejdet i marken, vil han også fortælle om livet som biodynamisk bonde.

Menuen:
Mousserende æble i bussen
Fem serveringer anrettet på fade og tallerkener
Drikkevarer dertil, også uden alkohol

I billetten er der inkluderet bus fra KOST på Sønder boulevard 52, København V til Birkemosegaard på Sjællands Odde samt bus tilbage igen til Kost efter middagen. Vi forventer at være tilbage i København omkring kl. 23.30.

Arrangementet er støttet af Greater Copenhagen – Fremtidens Madmekka


Adresse: Kost, Sønder boulevard 52, 1720 København V

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A,
1302 København S
CVR: 33759223