Mark Hermann Chocolate – Bliv prof til Macarons!

Presented by Mark Hermann Chocolate

De findes i ubegrænset smagsnuancer og farver!
Vi har alle prøvet det, når vi bager under-/overdel, så revner de eller de flyder ud! Hvorfor?

Macarons, denne franske klassiker er et hit til eftermiddagskaffen, eller bare den lille hygge-sult.

Ønsker du også at kunne lave disse der hjemme, så de ligner bagerens?
Så er dette kursus lige noget for dig!

Mark Hermann Chocolate åbner dørene til éndags kursus i deres/sit køkken, hvor du får alle tips og tricks fra en af de dygtigste i faget!
Mark har arbejdet på flere Michelin restauranter såsom Geranium, Nimb og Søllerød Kro. Sin erfaring og viden deler han ud af på dette kursus!

I Mark Hermanns køkken er der fokus på den bedste chokolade og 100% økologiske produkter.

Dagens indhold:
- Introduktion til målet
- Baggrund for tekniker
- Valg af produkter
- Tips og tricks løbende i forløbet
- Afslutning med opsamling og deling af erfaringer

Det kommer du hjem med:
- Alle tekniker og know-how til hvordan du laver macarons
- Fifs til chokoladetemperering og den bedste skum
- Du får selvfølgelig alle opskrifter med hjem
- Og din egne 20 macarons, selvfølgelig!

Det praktiske:
- Vi starter i køkkenet kl 08.30 og slutter kl 16.00.
- Medbring gerne forklæde, eller lån et af vores
- Der serveres let frokost og der vil hele tiden være kaffe, te og vand
- Min. aldersgrænse 15 år

Address: Rosenkæret 15B, 2860 Søborg, Mark Hermann Chocolate

Saturday 14. Apr. 2018 at 08:30 - 16:00
á 750,00 kr.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A,
1302 København S
CVR: 33759223