Mark Hermann Chocolate – Flødebolle-kursus
Presented by Mark Hermann Chocolate
Flødeboller har aldrig været mere trendy og har aldrig kunne fås i så mange varianter som de kan netop nu.
Lige så trendy, er det at kunne lave chokolade, flødeboller, og kager i eget hjem.
Mark Hermann Chocolate åbner dørene til éndags kursus i deres/sit køkken, hvor du får alle tips og tricks fra en af de dygtigste i faget!
Mark har arbejdet på flere Michelin restauranter såsom Geranium, Nimb og Søllerød Kro. Sin erfaring og viden deler han ud af på dette kursus!
I Mark Hermanns køkken er der fokus på den bedste chokolade og 100% økologiske produkter.
Dagens indhold:
- Introduktion til målet
- Baggrund for tekniker
- Valg af produkter
- Tips og tricks løbende i forløbet
- Afslutning med opsamling og deling af erfaringer
Det kommer du hjem med:
- Alle tekniker og know-how til hvordan du laver flødeboller
- Fifs til chokoladetemperering og den bedste skum
- Du får selvfølgelig alle opskrifter med hjem
- Og din egne 20 flødeboller, selvfølgelig!
Det praktiske:
- Vi starter i køkkenet kl 10.00 og slutter kl 15.00.
- Medbring gerne forklæde, eller lån et af vores
- Der serveres let frokost og der vil hele tiden være kaffe, te og vand
- Min. aldersgrænse 15 år
Address: Rosenkæret 15B, 2860 Søborg, Mark Hermann Chocolate