Mark Hermann Chocolate – Fyldte chokolader for begyndere

Præsenteres af Mark Hermann Chocolate

Er du også vild med chokolade?

Blev julekonfekten ikke lige som du havde håbet?

Vil du egentlig bare gerne kunne invitere på hjemmelavet fyldte chokolader?

Så er dette kursus lige noget for dig!

Mark Hermann Chocolate åbner dørene til én dags kursus i hans køkken, hvor du får alle tips og tricks fra en af de dygtigste i faget!
Mark har arbejdet på flere Michelin restauranter som Geranium, Nimb og Søllerød Kro, og alt hans erfaring og viden deler han ud af på dette kursus!

I Mark Hermann’s køkken er der fokus på 100% økologiske produkter og den bedste chokolade.

Dagens indhold:
- Introduktion til målet
- Baggrund for tekniker
- Valg af produkter
- Tips og tricks løbende i forløbet
- Afslutning med opsamling og deling af erfaringer

Det kommer du hjem med:
- Alle tekniker og know-how til hvordan du laver fylde chokolader
- Du erfarer nye smagssammensætninger
- Chokolade temperering
- Du får selvfølgelig alle opskrifter med hjem
- Og din egne chokolader, selvfølgelig!

Det praktiske:
- Vi starter i køkkenet kl 8.30 og slutter kl 16.00.
- Medbring gerne forklæde, men vi har også.
- Der serveres let frokost og der er løbende kaffe og vand
- Min. aldersgrænse 15 år

Adresse: Rosenkæret 15B, 2860 Søborg, Mark Hermann Chocolate

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.