Mark Hermann Chocolate – Fyldte chokolader for øvede

Presented by Mark Hermann Chocolate

Mangler dine hjemmelavet fyldte chokolader lige det sidste?

Savner du lidt input til at løfte smag og konsistens på dine fyldte chokolader?

Eller var det noget, at få tips og tricks til at løfte dine chokolader til et ny niveau?

Så er dette kursus lige dig!

Mark Hermann Chocolate åbner dørene for 2 hele dage i deres/sit køkken, hvor du får alle tips og tricks fra en af de dygtigste i faget!
Mark har arbejdet på flere Michelin restauranter som Geranium, Nimb og Søllerød Kro. Sin erfaring og viden deler han ud af på dette kursus!

I Mark Hermanns køkken er der fokus på den bedste chokolade og 100% økologiske produkter.

Forudsætninger til deltagerne:
Kurset bygger videre på ”Fyldte chokolader for begyndere”. De basale ting som chokoladetemperering, håndtering af forme og støbe skaller bør du have prøvet før.

Kursus indhold:
- Introduktion til målet
- Baggrund for tekniker
- Valg af produkter
- Sammensætning af ganache
- Flere lag af fyldninger, i de fyldte chokolader
- Metoder til pynt af chokolader
- Tips og tricks løbende i forløbet
- Opsamling søndag. Deling af erfaringer fra forløbet

Det kommer du hjem med:
- Alle tekniker og know-how til hvordan du laver fyldte chokolader
- Du erfarer nye smagssammensætninger
- Du får selvfølgelig alle opskrifter med hjem
- Og dine egne chokolader, selvfølgelig!

Det praktiske:
- Vi starter begge dage i køkkenet kl 8.30 og slutter kl 16.00.
- Medbring gerne forklæde, eller lån et af vores
- Der serveres let frokost og der vil hele tiden være kaffe, te og vand
- Min. aldersgrænse 15 år

Address: Rosenkæret 15B, 2860 Søborg, Mark Hermann Chocolate

Saturday 26. May. 2018 at 08:30 - 16:00
Lørdag & Søndag, 26.+27. maj
á 1.500,00 kr.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A,
1302 København S
CVR: 33759223