Markedsmiddag i Torvehallerne

Præsenteres af TorvehallerneKBH

I Torvehallerne hyldes de gode råvarer hver dag, men i den sidste uge i august gøres det i samlet flok. Sammen med resten af København, får de byen til at syde og boble af velsmag under madfestivalen Copenhagen Cooking.

Sommer i maven, oplevelser i smagen og masser af fryd for øjet. Sådan lyder opskriften på Torvehallernes markedsmiddag 23. august kl. 19.

Kom til en aften med ægte markedshygge, når en håndfuld af hallernes stader inviterer til en markedsmiddag, der byder på lidt af det hele: Mexicanske godbidder fra Hija de Sanchez, grillede specialiteter af havets bedste fangst leveret af HAV og hjemmelavede isfristelser fra Is á Bella er blot en lille bid af aftenens markedsmiddag, der byder på mangfoldighed, forskellighed, smag og kvalitet.

Menuen består af
• Forret: Tostadas med hyldeblomst ceviche, Hija de Sánchez
• Hovedret: Dagens fangst fra havet med grønt, HAV
• Dessert: Bæris, is à Bella - torvehallerne og bær fra Rokkedyssegaard
• Kaffe og avec: The Coffee Collective og Den Sidste Dråbe
• Petit fours: Summerbird
• Vin: Magnus & Søn
* Menuen er med forbehold for ændringer.

Middagen foregår under et telt midt på torvet.

Adresse: TorvehallerneKBH, Frederiksborggade 21, 1360 København K

Læs mere på: www.torvehallerneKBH.dk/events
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.