Mizusawa Udon – Madkursus og spisning

Præsenteres af Oiran Japanese Cooking School - arrangementet er en del af Copenhagen Cooking & Food Festival

Elsker du japansk mad, så er der en god chance for, at du også elsker udon. Oiran Japanese Cooking School glæder os til at afholde et unikt madkursus med fokus på Mizusawa Udon fra Gunma præfektur, hvor nudeldejen let fermenteres og modnes før udrulning. Resultatet af dette er en velsmagende nudel med en fantastisk konsistens. Mizusawa Udon serveres typisk kold med en sesamsauce til dyppelse og er populær om sommeren. Denne ret er blevet serveret til buddhistiske pilgrimme på vej op af bjerget for at besøge Mizusawa templet i over 400 år.

I vil også lære at lave Kake udon, en af de mest populære former for udon, lavet med dashi fra tørret, røget bonito og serveret med lokale danske skaldyr i en let tempuradej.

I løbet af kurset vil I lave alting fra bunden: håndlavede nudler, dashi fond, saucer til dyppelse m.m. De to retter serveres med afkølet Junmai sake fra Kobe og japansk øl.

Kurset varer cirka 4 timer og der serveres snacks og iskold sencha-te ved velkomsten.

Efter kurset modtages en ’gift bag’, samt håndlavede nudler til at tage med hjem.

Atmosfæren er afslappet og imødekommende!

Kurserne afholdes kun på engelsk.

Adresse: Oiran Japanese Cooking School, (Børnenes Madhus), Slagtehusgade 11B, 1715 København V

søndag 20. aug. 2017 kl. 18:00 - 22:00
á 1.060,00 kr.
+ 20,00 kr.
mandag 21. aug. 2017 kl. 18:00 - 22:00
á 1.060,00 kr.
+ 20,00 kr.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A,
1302 København S
CVR: 33759223