Mød kongen af Gigondas på Vesterbro
Præsenteres af Erik Sørensen Vin A/S & Vesterbro Vinstue
Erik Sørensen Vin og Vesterbro Vinstue slår sig sammen for en aften.
Henri Claude fra Gigondas huset Pierre Amadieu kommer på besøg og vil tage jer med en tur til det sydlige Rhone for en enkel aften. Henri Claude præsenterer sine flotte vine der gælder ”Hvid Gigondas” , Cotes du Rhone, Vinsobres, Vacqueyras og tre forskellige Gigondas og til sidst vil han præsentere hans Marc de Gigondas.
Vinene bliver parret med fem flotte retter fra Vesterbro Vinstue.
Majsbisque
Popcorn – persillerod –grøn tomat
Oksetartar
Hasselnøder – peberod – confiteret æggeblommer
Kanin
Gulerod – kørvel – porrer
Svinekæber
Citron – blommer – kartofler
Æbler
Kastanje – kamille – blåbær
Der er begrænset pladser, så skynd jer at slå til.
Adresse: Istedgade 128, 1650 København V