New York Classics

Præsenteres af Meyers Madhus

Lær at lave ærkeamerikanske klassikere som ’lobster roll’, ’crab cakes’ og ’Maine Clam Chowder’ med en kulinarisk indfødt.

På kurset er du i selskab med Ulf Agger, der netop er hjemvendt efter at have slået sine folder som kok for diplomatiet i New York i fem år.

Hvad lærer du?
Efter en velkomstdrink og introduktion går vi køkkenet og tilbereder først tre klassiske skaldyrsretter: lobster roll, der er amerikanernes og Ulfs favorit-hummerret (og noget så vanvittigt som en hummerhotdog). Vi laver også en Maine clam chowder; en cremet muslingesuppe med kartofler og de obligatoriske ’oyster crackers’, samt ’crab cakes’, der er lækre små krabbefrikadeller serveret med hjemmelavet chilisauce. Vi mixer selvfølgelig en cocktail – en Manhatten eller en dry/wet martini – til første omgang omkring bordet!

Hos slagteren på Chelsea Market har de burgerbøffer, der er decideret afhængighedsdannende. De er en af inspirationerne til den cheeseburger, vi laver, med absolut dedikation til den ultimative burger. Vi hakker selv kødet og tilsætter bacon til farsen, vi bager ægte ’sponge dough’ burgerboller, og vi sylter agurker inspireret af kosher dill pickles som de kan fås hos den legendariske Guss’ pickles på Manhattans Lower East Side.

Vi dobbelt-friterer fritter og laver en klassisk caesar salad som ’side-dish’ – en salat, der kræver den perfekte dressing og det helt rigtige touch. Vi skal selvfølgelig også lave en dessert, som kunne være cheesecake eller hjemmelavede doughnuts med peanutbutter-is.

Hvad får du?
• En overdådig middag
• Drikkevarer, inkl. vin og øl, er inkluderet gennem hele kurset
• Du får opskrifterne med hjem, så du kan genskabe retterne i dit eget køkken
• Omsorg fra værtinde og opvasker, så du kan koncentrere dig om det vigtige

Adresse: Nørrebrogade 52C, 2200 København N

Læs mere på: www.meyersmad.dk
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.