Ny Nordisk Køkken

Præsenteres af Meyers Madhus

Bliv fortrolig med teknikker, metoder og smage, der har fået signaturstatus i det ny nordiske restaurantkøkken.

Noma har med sit bud på et nyt nordisk køkken taget verden med storm, og både herhjemme og i de øvrige nordiske lande bevæger mange interessante skikkelser sig i dag ud af samme spor. På dette kursus lærer du at lave en række forrygende retter, der lægger sig inden for denne køkkenbevægelse – alt sammen så du senere kan gøre det efter derhjemme.

Vi nyder selvfølgelig den overdådige middag, som er resultatet, med gode vine til.

Hvad lærer du?

Du får et kvalificeret indblik i det ny Nordiske køkkens principper og udnyttelse af råvaregrundlaget på disse breddegrader.

Vi tilbereder retter med sæsonens friske råvarer, og du lærer teknikker og tilgange til opbygning af retter og måltider.

Du får styr på grundteknikker fra det moderne restaurantkøkken, som du kan bruge i al din madlavning – nordisk eller ej.

Vi tager råvarer fra de vilde landskaber under kniven, og du får råd til generelt at bruge årstidernes skiften i køkkenet.

Du får inspiration til at lave smukke tallerkenanretninger.

Hvad får du?

En overdådig middag i godt selskab

Drikkevarer i form vine, øl, most, te og kaffe er inkluderet gennem hele kurset

Omsorg fra værtinder og opvasker, så du kan koncentrere dig om det vigtige

Du får opskrifterne med hjem, så du kan fortsætte i dit eget køkken


Adresse: Nørrebrogade 52C, 2200 København N

Læs mere på: www.meyersmad.dk
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.