Ny Nordisk Køkken v/ Madhusets kokke

Præsenteres af Meyers Madhus

Noma har med sit bud på et nyt nordisk køkken taget verden med storm. Restauranten har stået i spidsen for den udforskning af det nordiske råvaregrundlag, der har fundet sted de seneste otte år, og køkkenet har med Rene Redzepi i spidsen introduceret både nye tilberedningsteknikker og nye principper for både konstruktion af retter og opbygning af måltider. Både herhjemme og i de øvrige nordiske lande bevæger mange interessante skikkelser sig i dag ud af samme spor.


På dette kursus bliver du fortrolig med nogle af de teknikker, metoder og smage, der har fået signaturstatus i det ny nordiske restaurantkøkken. Vi tilbereder sammen et udvalg delikate retter, og vi anretter billedskønne tallerkener – alt sammen med henblik på, at du senere kan gøre det efter derhjemme. Du forlader kurset med friske ideer på repertoiret og et kvalificeret indblik i det ny nordiske køkken: i råvarerne, sæsonerne, teknikkerne og de mange muligheder, som den vilde natur omkring os byder på.

Sidst på aftenen sætter vi os til bordet, og nyder den overdådige middag, vi selv har tilberedt – med friskbagt brød og øl og vin fra madhusets kælder til.

Det får du:


· Indføring i tilberedningsmetoder og teknikker, der kendetegner det ny nordiske køkken

· Retter fra det ny nordiske køkken på repertoiret –du for dagens opskrifter med hjem

· Omsorg fra værtinder og opvasker, så du kan koncentrere dig om gryderne

· En overdådig middag i godt selskab

HVOR: Meyers Madhus, Nørrebrogade 52 C, 2200 København N
HVORNÅR: Onsdag den 29. oktober 2014 fra 17.00-22.00
HVEM: Madhusets kokke

Adresse: Meyers Madhus, Nørrebrogade 52 C, 2200 København N

Læs mere på: www.meyersmadhus.dk
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.