Nytår på restaurant Kul

Præsenteres af Restaurant Kul

Restaurant Kul omfavner årets sidste aften i pomp og
pragt med syv retters køkkenhilsen fra de 4 verdenshjørner

1. Fermenteret kyllingeskind med østerscreme og majschips med olivendip

2. Kammusling fra Yakatori med kammuslingechips, fermenteret limepuré, røget tapioca-aske og shiso

3. Sprød jomfruhummer med tangsmør

4. Grillet helleflynder, ponzu enoki og snit af grønt med muslingeskum

5. Braiseret krondyr med char siu, puffet svær og rød amarant

6. Grillet oksefilet med brændt kejserhat og brombærglace, nashi pære og friske bær

7. Tea Hat på kold lakrids, toffee crème, mørk jord & tørrede bær

Kransekage


Adresse: KUL HØKERBODERNE 16B-20, 1712 KØBENHAVN V. +45 3321 0033

Læs mere på: www.vinstuerne.dk/restaurantkul/
søndag 31. dec. 2017 kl. 18:30 - 23:45
Ankomst senest kl. 19.00
á 975,00 kr.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A,
1302 København S
CVR: 33759223