Nytårsaften på Vesterbro Vinstue
Præsenteres af Vinstuerne
Traditionen tro afholder vi nytårsaften for gastrofolket. I år har vi inviteret østers, hummer, Løjöm og kronvildt til bords, som får fint selskab af flere af vores importerede vine.
Vi åbner kl.17.30 med velkomstdrink og en vis dames nytårstale, hvorefter 6 retter og tilhørende vinmenu følges til bords fra kl.18. Ved midnat serveres bobler og kransekage, afsluttende med et ”Vær velkommen, Herrens år".
Appetitvækker
Danske Østers med æblecider, knoldselleri & grøn chili sesam
NV Cremant de Borgogne - Demessey
Löjrom
Løjrom fra Kalix med rødløg, syrnet fløde & knækbrød med Västerbotten ost
2016 Riesling Kabinett Trocken - Weingut Petri
Bagt torsk
Bagt torsk med lun urtecreme & skorzonerrod, sprød gris med
chinkiangglace & urtestøv
2016 Grauburgunder Trocken - Weingut Sinss
Hummer
Hummer i skaldyrsconsommé, granuleret tang og citronolie
2015 Pinot Blanc 'Kritt', Alsace - Marc Kreydenweiss
Krondyr
Filet af krondyr med syltede & karamelliserede løg, kartoffelpure m. trøffel & tyttebærjuice
2013 Barolo - Reverdito
Chokoladekage
Mørk chokoladekage med hvid chokolademousse & solbærsorbet
Portvin 10 års Tawny - Kopke
Kl. 24
Bobler og kransekage med pistacienød og roser
Brut Nature, Jordán de Asso, NV
Adresse: Istedgade 128, 1650 Kbh. V. Tlf: +45 33 25 10 80