Påsketapas

Præsenteres af Quartier

Hver dag i hele påsken går Quartiers kokke i køkkenet og laver 6 små tapasretter (+ hjemmebagt brød), der passer perfekt til påskebordet. Retterne er kolde, og de kan gøre det ud for en påskefrokost eller bare være en forkælelsesmiddag én af påskedagene - det eneste du skal gøre, er nemlig at komme og hente maden. 

Hos Quartier kan vi godt lide tapas-konceptet, for det er skønt, man kan smage mange retter, inden appetitten slipper op. Og så er det dejligt at dele et måltid og en oplevelse med én, man godt kan lide! Derfor laver vi vores tapasmenu, så den kan deles af 2 personer.

Vores påsketapas er en dejlig middag bestående af forskellige små retter, som vi tilbereder, pakker og gør klar til jer.

Bag Quartier står Cofoco’s stifter, Torben Klitbo. 


* P Å S K E T A P A S - M E N U * 

Lammeculotte i tynde skiver med linser, mynte & granatæble

Kyllingesalat med trøffelcreme, champignoner og estragon

Asparges med æg, kapers, purløg & brøndkarse 

Kartoffelsalat med rygeost & løvstikke

Sild marineret med tomat, peberrod & dild

Rabarbertrifli med citron, vanilje & mandler

Manitobabrød & økologisk smør



295 kr. pr. tapasmenu
Mad til 2 personer

Tapasmenuen kan forudbestilles her på siden, indtil der meldes udsolgt.

Tapasmenuen pakkes og gøres klar til afhentning hos Quartier mellem kl. 16.00 og 20.00 torsdag-mandag i påsken. 

Quartier
Værnedamsvej 2
1619 København V

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.