Pølsekursus v/ Erik Lautrup-Nielsen

Præsenteres af Meyers Madhus

Pølsemageri er et ægte håndværk, som Erik Lautrup-Nielsen, har sat sig grundigt ind i. Det kræver omhu og rygrad, men grundteknikken kan hurtigt læres. Det og lidt til gør du på dette kursus.

Vi skal blandt andet fremstille stegepølser og kogepølser, klassiske sønderjyske ringriddere, ildrøde spanske chorizos og små koldrøgede ølpølser. Vi skal arbejde med forskellige udskæringer af kød og med et væld af aromatiske ingredienser.

Du lærer forskellige pølsetyper at kende som emulgerede wienerpøler, friske grill- og pandepølser, varm- og koldrøgede pølser og endelig den ædle og langsomme kunst at modne pølser.

Du får ligeledes mulighed for at selv at designe en pølse med din personlige krydring, struktur, tykkelse og sjæl. Vi prøver de forskellige teknikker til stopning af pølserne, og du får råd om stoppemaskiner, der er velegnede til hjemmeproduktion og kan anskaffes billigt.

Ved tilberedningen fyrer vi op i grillen, og vi bruger også kuglegrillen til varmrøgning. Ved den afsluttende middag, ledsages de grillede og varmrøgede pølser af delikat tilbehør og iskoldt øl.

NB: Du får pølser med hjem til modning, og du får ligeledes ferske pølser fra dagens produktion med hjem.

Det får du:

Et overdådigt måltid
Pølser med hjem til modning, samt alle de ferske pølser fra dagens produktion, der er tilovers
Kompendium med opskrifterne og essentiel pølseviden, så du kan fortsætte derhjemme
Drikkevarer er inkluderet gennem hele kurset og til den afsluttende middag. Vi serverer øl, vin, most, te og kaffe.
Omsorg fra værtinde og opvasker, så du kan koncentrere dig om det vigtige

HVOR: Meyers Madhus, Nørrebrogade 52 C, 2200 København N
HVORNÅR: Torsdag den 23. oktober 2014 fra 17.00-22.30
HVEM: Erik Lautrup-Nielsen

Adresse: Meyers Madhus, Nørrebrogade 52 C, 2200 København N

Læs mere på: www.meyersmadhus.dk
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.