Sake cocktails for begyndere

Presented by Sakana


Sake cocktails for begyndere er et kursus til dig, der ønsker at lave friske og velsmagende sake cocktails, der kan serveres ved forskellige lejligheder.

En del har smagt sake ved en japansk middag. En smagning der nogen gange kan virke lidt vag eller en smule udefinerbar.

Det er de færreste, der er opmærksom på, at sake bliver inddelt i flere forskellige kategorier ligesom vin. Så det er ikke helt ligegyldigt hvilken sake der bliver serveret til en middag eller, hvordan sake bliver drukket.

I Japan bliver sake serveret og drukket på mange forskellige måder og, et af de mere populære måder indenfor for de seneste år er sake cocktails.
At lave sake cocktails kan være komplekst, da der er stor forskel på de japansk sake som egner sig til cocktails. Trin-for-trin guider jeg dig gennem junglen af sake således, at du kan lave velsmagende cocktails.

Hvem henvender kurset sig til?

Sake cocktails for begyndere er til dig, der:

– er vild med cocktails.
– aldrig har smagt sake før.
– drømmer om at drikker og servere sake på flere forskellige måder.

Kurset er også til dig, der:

– aldrig har lavet cocktails med ingredienser og råvarer, som japanske sake sommelier bruger.
– længes efter at lærer, at lave japanske sake cocktails der passer til flere forskellige anledninger.
– drømmer om, at få en viden om sake således, at du efterfølgende kan lave forskellige slags cocktails.
– på professionel vis ønsker, at kunne sammensætte forskellige slags sake cocktail.
– længes efter at overraske venner med velsmagende cocktail.

Hvad lærer du på kurset?

Du lærer
– hvad der adskiller sake cocktails fra de mest ”almindelige” cocktails.
– om de forskellige japanske sake der bruges til at lave cocktails.
– hvad du skal kigge efter, når du køber sake og japanske råvarer i specialforretninger.
– hvad du skal være opmærksom på, når du cocktails med sake.
– at klargøre og håndtering af forskellige slags råvarer, is og sake til cocktails.
– at lave velsmagende 3 forskellige sake cocktails, der passer til forskellige begivenheder.

Når du går hjem fra kurset

Så ved du

– hvad der kendetegner sake cocktails af høj kvalitet.
– hvilken slags japanske sake der bruges til cocktails.
– hvilke danske- og japanske råvarer der passer til sake.
– hvad du skal kigge efter, når du køber sake og råvarer.
– hvordan du fremhæver råvarernes smage ved hjælp af japanske tilberedningsteknikker.
– håndtering af is og anretning af cocktails i glas.
– hemmelighederne bag 3 forskellige delikate og velsmagende sake cocktails.

Jeg tager udgangspunkt i råvarer, der kan købes hos vinhandler og hos det lokale supermarked således at du efterfølgende har mulighed for at lave sake cocktails.

Om instruktøren

Kurset afholdes af den japansk uddannet sushikok & sake sommelier Zoë Escher.

Om holdet

Der er tale om små eksklusive hold med max. 13 deltagere.
Da det er holdundervisning kan man ikke få 1:1 undervisning. Man må forvente, at nogle kursister har spørgsmål til det, der arbejdes med.
For at få mest muligt udbytte forventes det, at man selv er aktiv deltagende. Først-til-mølle!

Hvad skal du medbringe?

Du medbringer dit eget forklæde, skærebræt og en skarp kniv.

Pris

Alt i alt får du et 2-timers cocktailkursus, hvor du lærer at lave 3 forskellige velsmagende sake cocktails. Du får selvfølgelig udleveret opskrifterne, så du efterfølgende kan lave samme slags cocktails derhjemme. Din pris for dette yderst delikate og velsmagende kursus er KUN 495 kr. per person.

Hvor og hvornår?

Søndag den 19. maj 2017 kl. 19.00-21.00 hos ManuVision, Bernhard Bangs Alle 25, 2000 Frederiksberg.
Tilmeldingsfrist: Tirsdag den 16. maj 2017
Pris per deltager 495 kr.

Faglige resultater

I februar 2016 holdt Zoë åbningstalen og åbnede messe Formland Spring 2016 i Messecenter Herning. Ved åbningen deltog 49 fra pressen, 20 VIP og 271 udstillere.
I 2014 vurderet Zoë Escher kvaliteten på take-away sushi fra 8 forskellige sushi restauranter i København for forbrugerrådets magasin "TÆNK".
Nomineret til Oplevelsesprisen 2013
I 2013 var Zoë var gæstedommer på Masterchef sæson 3.
I 2013 blev Zoë udråbt af Irma til Danmarks sushiekspert nr. 1.
I 2013 lavede Zoë sushi og japanske retter som personalemad til Michelin-restauranten Geranium.


Address: ManuVision, Bernhard Bangs Alle 25, 2000 Frederiksberg.

Read more: zoeescher.com/
Friday 19. May. 2017 at 19:00 - 21:00
á 495,00 kr.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A,
1302 København S
CVR: 33759223