Smag fra Japan til Danmark

Præsenteres af Katrine Klinken - arrangementet er en del af Copenhagen Cooking & Food Festival

Kom med ned i Cisternerne og oplev et magisk rum af en japansk drømmeverden med vandet i fokus og lad dig forføre af japansk inspireret mad og litteratur.

Den japanske arkitekt Sambuichi viser en stor installation nede i cisternerne med vand, dagslys og planter som gror i det særlige, CO2-mættede klima.
Hos Murakami starter vi med en roman ‘The Year of Spaghetti, som handler om en helt der koger spaghetti. Derefter skal vi høre om, hvad personerne spiser, og hvordan maden tilberedes.

Mette Holm fortæller om Murakami, Kawakami og Taniquchi der alle skriver om mad og madens æstetik. Katrine Klinken bringer dig videre til smagssanserne, og fortæller om japansk mad der er så smuk og mættende. Hun giver smagsprøver inspireret af det japanske køkken, hvor hun bruger danske lokale råvarer som er sæson af høj kvalitet.

Mette Holm, Katrine Klinken og Asger Røjle Christensen (bosat i Japan) har sammen udgivet ”Turen går til Japan”, 2017, Politikens Forlag. Mette Holm er oversætter og Japanspecialist. Katrine Klinken er mad- og rejseskribent samt kok.

Adresse: Cisternerne, Søndermarken, 2000 Frederiksberg

Læs mere på: www.cisternerne.dk/
Du har ikke valgt antal billetter
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A,
1302 København S
CVR: 33759223