Smag på Grønland
Præsenteres af Kalaallit Illuutaat - Det Grønlandske Hus
Den prisbelønnede grønlandske kok Inunnguaq Hegelund gæster Det Grønlandske Hus, og medbringer en række lækre grønlandske råvarer. Inunnguaq Hegelund har i de seneste år arbejdet på det firestjernede hotel- og konferencecenter Hotel Arctic i Ilulissat. Det Grønlandske Hus og Hotel Arctic byder i samarbejde velkommen til en aften med rensdyr, kammuslinger og snekrabbe, men også grønlandske bær og urter, så som kvan, grønlandspost og sortebær.
Menuen ser ud som følgende:
Appetizer: Snekrabbe fra Diskobugten.
Forret: Kammusling fra Sisimiut og blåmuslinger fra Ilulissat Tang, Æble, Skalotte, ’’Sand’’, Valle/Grønlandspost.
Hovedret: Rensdyr fra Nuuk, rødbeder, rødløg, lyngbrændt selleripuré, saltbagte kartofler og vildtsauce.
Dessert: Sortebær og lokale urter, brændt hvidchokolade, saltet karamel og parfaitkage.
Gå ikke glip af denne unikke mulighed for at få smag for Grønland.
Prisen er 350 kr. + gebyr pr. kuvert. Billetterne kan nu købes i Det Grønlandske Hus og på madbillet.dk . Der vil være mulighed for at købe vin, øl og vand. Arrangementet kommer til at foregå fredag den 17. og lørdag den 18. oktober begge dage kl. 18:30.
Adresse: Det Grønlandske Hus, Løvstræde 6, 1052 København K
Læs mere på:
www.sumut.dk