Smørrebrødets Dag 2016 - UDSOLGT

Præsenteres af Kødbyens Mad & Marked

Igen i år fejrer Kødbyens Mad & Marked det gode danske smørrebrød ved Smørrebrødets Dag 2016. Smørrebrød er en af de ældste traditioner, men også en traditionel spise, som har formået at forny sig selv og følge med udviklingen mod gode råvarer, nye smage og kombinationer.

I år, hvor temaet 'Breaking the New' sætter dagsordenen under Copenhagen Cooking & Food Festival, er 9 af de bedste smørrebrøds-magere sat i stævne til Smørrebrødets Dag.

Deltagende restauranter og menuer:
- Fru Nimb: Unghane, æggecreme, sommermajs og peberbacon
- Øl & Brød: Stegt kalvehjerte med bløde løg og æble
- Kähler Tivoli: Kylling, røget fasanbryst, kantareller, skorzonerrod og sprødt kyllingeskind
- Restaurant Kronbrog: Roastbeef med sprøde løg, frisk peberrod og remoulade
- Restaurant Palægade: Havtornsild med langpeber, langpeber-snaps og creme fraiche
- Akvavitten: Sommersylte med løgkompot og grov sennepscreme
- Christianhavns Færgecafé: Versioner af kartoffel med estragonmayo og brændt hvidløg
- Osteriet & Co.: Sommerlig brie med radiser, skud og syltede bær
- Gastrotrucken: Avocado med syltet kål, løg, citron-mayo og ristet rug
- Det Danske Spiritus Kompagni: En lille skarp

Kig forbi, når smørrebrødet tages til nye højder, forankret i gamle traditioner, hvor intet er for fint og intet for avanceret.

Smørrebrødets Dag er støttet af Copenhagen Cooking & Food Festival.

Adresse: Flæsketorvet, 1711 København V.

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.